BCom Hons in Transport Economics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma heeft twee kernthema's: transportplanning en transportbeleid. Deze onderwerpen, samen met een reeks modulekeuzen, evenals logistiek management zijn erop gericht studenten uit te rusten met de nodige kennis en vaardigheden om een betekenisvolle bijdrage te leveren op het gebied van transportmanagement. Studenten moeten Research Methodology volgen om hen te helpen bij het uitvoeren van onderzoek voor de opdrachten in elk onderwerp. Industrie adviesraden zorgen voor de relevantie van het onderwerp. Studenten die deze cursus hebben voltooid, zijn vaak werkzaam bij de overheid, parastatalen, de particuliere en publieke exploitanten van vervoersdiensten en beginnen hun bedrijf.

Toelatingseisen

De student krijgt toegang tot de student die in het bezit is van een Baccalaureate-kwalificatie op NQF niveau 7 met een relevant onderwerp als major. BTech-studenten moeten een laatste jaargemiddelde van 65% hebben en BCom-studenten een eindgemiddelde van 60%, en met Logistiek als hoofdvak.

Houd er rekening mee dat alle Honours-aanvragen worden onderworpen aan een screening. Aanvragers zullen worden geïnformeerd als ze zijn geaccepteerd.

Contact details

Naam: mevrouw A Kasoojee
Tel: 27 (0) 11 559 2464 / adeelak@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder