BCom Hons in Treasury Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het primaire doel van de BCom Hons (Treasury Management) is het ontwikkelen van de kennis van de student over de discipline van de waardering en het beheer van bedrijfskasrechten. Het programma bestaat uit een gericht curriculum om de student voor te bereiden op een carrière in corporate treasury management. Het curriculum omvat acht onderwerpgebieden, variërend van kwantitatieve beleggingsanalyse, liquiditeitsbeheer tot risicobeheer en financiële engineering. Door het curriculum onder de knie te krijgen, kunnen studenten complexe principes van treasurybeheer synthetiseren en financiële instrumenten op een professionele manier toepassen. Fundamentele kennis van wereldwijde investerings- en treasury-principes zal worden opgedaan zodat de in aanmerking komende student kan werken in de wereld van vandaag van professioneel corporate treasury management. Het programma benadrukt competentie, integriteit en toepassing van ethiek in een professionele omgeving.

De succesvolle student krijgt een globaal perspectief van het bedrijfskasbeheer en een diepgaand inzicht in de wereldmarkt, wat hen een concurrentievoordeel voor de werkgelegenheid oplevert.

Toelatingsvoorwaarden: een passende bachelorgraad met een minimumgemiddelde van 65%, behaald in de modules van het laatste jaar.

Contactgegevens: de heer Niël Oberholzer / 011 559 3483 / dfiminfo@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder