BCom Hons in taxatie en beheer van onroerend goed

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van dit programma is om de kennis en het begrip van studenten in de disciplines taxatie en beheer van onroerend goed te versterken. Het programma omvat een breed curriculum om de postdoctorale student voor te bereiden op een breed scala aan vastgoedgerelateerde specialiteiten. Het curriculum omvat onderwerpsgebieden, variërend van onroerendgoedwaardering en eigendomsrecht tot onroerendgoedfinanciering en onroerendgoedbeheer.

Het programma legt de nadruk op toepassing, analyse en evaluatie binnen elk onderwerpgebied, evenals de toepassing van integriteit en ethiek in een professionele omgeving. Het beheersen van het curriculum zal studenten de vaardigheden bieden om complexe waarderings-, management-, financiële en juridische principes te combineren om waarde toe te voegen aan de entiteiten die hen in dienst hebben. De succesvolle student krijgt een algeheel perspectief van vastgoedwaardering en -beheer dat hen een concurrentievoordeel oplevert voor de werkgelegenheid en hen voorbereidt op verdere studies op dit gebied.

Toelatingsvoorwaarden: Een potentiële student moet in het bezit zijn van een Bachelor of Commerce (Finance) OF een andere relevante kwalificatie beoordeeld op Nieuw NQF niveau 7 / Oud NQF niveau 6. De afdeling kan de voltooiing van een schakelprogramma vereisen als studenten niet voldoen aan de toegangsregels met betrekking tot de specifieke vakkennis in Vastgoedwaardering en -beheer. Definitieve toelatingseisen worden van tijd tot tijd vastgesteld door de afdeling.

Contactgegevens: de heer André Kruger / 011 559 2260 / akruger@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder