BDes (Hons) Grafisch Ontwerp

Edinburgh Napier University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BDes (Hons) Grafisch Ontwerp

Edinburgh Napier University

Word lid van de bekroonde studenten en krijgen praktische werkervaring om de wereld vorm te geven om je heen op onze geaccrediteerde en de industrie erkende grafisch ontwerp cursus.

cursus introductie

Deze cursus biedt een breed ontwerp onderwijs, op basis van een rijke theoretische en praktische geschiedenis en vooruit denken in de manier waarop beeldtaal wordt toegepast op een breed spectrum van design disciplines in de beroepspraktijk.

Als grafisch ontwerper, help je vorm aan de wereld om je heen. Steeds meer worden de ontwerpers werken in diverse industrieën om onze visuele omgeving te creëren, van branding en verpakking aan boekomslagen, kleding en bewegwijzering.

Heb je de mogelijkheid om uw leren toe te passen op een optionele stage, die in het buitenland in een van onze gekoppelde Europese universiteiten kunnen worden ondernomen hebben. We hebben ook een stage regeling met StudioLR.

Wat je leert

Deze cursus benadrukt het belang van de ideeën en de originaliteit van de inhoud als de belangrijkste elementen en de fundamentele hoeksteen van het grafisch ontwerp proces. Het stimuleert de creativiteit, integriteit, sociale en ethische verantwoordelijkheid en een gevoel van uitdaging in de werkzaamheden.

het eerste jaar te delen met de Product Design en Interieurarchitectuur cursussen, zal deze cursus u blootstellen aan het ontwerp in de breedste zin, met inbegrip van de media, beweging en ruimtelijke toepassingen, en je zult studeren en maken werk dat de 2D-formaat overstijgt.

Vorige studenten hebben een aantal design awards, het ontvangen van 11 commendations en één categorie winnaar van the Roses Creativity Awards in 2014 won. Deze erkenning culmineerde in een van onze student het winnen van een Gouden Potlood op het prestigieuze D & AD student awards, equivalent van de Oscars van het ontwerp-industrie.

U vindt de vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te kunnen opereren als een professionele grafisch ontwerper te krijgen. Je zult werken aan conceptueel denken, ontwerp schetsen technieken, illustratie en het gebruik van digitale media. Daarnaast leert u verbale en visuele communicatie technieken, effectieve client liaison, team werken vaardigheden en business en marketing principes.

Dit is een full-time opleiding bestudeerde meer dan vier jaar en is geaccrediteerd door Creative Skillset. Je leert door een verscheidenheid aan werkvormen, waaronder hoorcolleges, werkcolleges, practica en zelfstudie.

Toelatingseisen

Minimaal 1 jaar

SQA Hogere BBBB, waaronder Engels of een andere literaire onderwerp *, plus een van de Kunst, Product Design, grafische communicatie.

A Level BBC waaronder Engels of een andere literaire onderwerp *, plus een van de Kunst, Product Design, grafische communicatie.

Irish Leaving Certificate

Pre 2017: B1, B1, B3, B3 bij HL waaronder Engels of een andere literaire onderwerp *, plus een van de Kunst, Product Design, grafische communicatie.

2017 vanaf: H2, H2, H3, H3 bij HL waaronder Engels of een andere literaire onderwerp *, plus op van: Art, Product Design, grafische communicatie.

BTEC (QCF) Extended Diploma Level 3 Minimum kwaliteiten DMM (Distinction, Merit, Merit) in een gerelateerd onderwerp.

BTEC (QCF) Diploma Minimum kwaliteiten D D ( Distinction, Onderscheid ) in een gerelateerd onderwerp.

International Baccalaureate 28 punten overall met 6,5,4 in HL vakken, waaronder Engels of een andere literaire onderwerp *, plus een van de Kunst, Product Design, grafische communicatie.

Minimaal 2 jaar

Kunst, Product Design, Grafische Communicatie: SQA Geavanceerde Hogere BBC in het Engels of een andere literaire onderwerp *, plus een van omvatten.

Kunst, Product Design, Grafische Communicatie: A Level AAB in het Engels of een andere literaire onderwerp *, plus een van omvatten.

HNC Pass in een relevant onderwerp, met B in de gesorteerde unit.

Typische jaar 3

HND Pass in een relevant onderwerp met B in Graded Unit.

  • Literaire onderwerpen aanvaard zijn: Modern Studies, geschiedenis, psychologie, sociologie, RMPS, Theologie, Media Studies, Filosofie, Politiek, Sociologie, Aardrijkskunde, Latijn en Classics.

Andere toelatingseisen

Als onderdeel van het selectieproces voldoende gekwalificeerde kandidaten normaal gesproken zal worden uitgenodigd om een ​​portfolio in te dienen / wonen een interview.

Eisen Engels taal

Als uw eerste taal niet Engels is, zult u normaal gesproken nodig hebt om te ondernemen een erkende test van het Engels en onze minimale eisen van het Engels van toepassing zal zijn.

Dit kan niet van toepassing als u al uw school diploma in het Engels hebben afgerond. Controleer ons land pagina's om te zien of dit voor u geldt.

Onze toelatingseisen geven het minimale kwalificaties waarmee we normaal students.Competition voor plaatsen varieert van jaar tot jaar te accepteren en je niet een plek gegarandeerd als u voldoet aan de minimale kwalificaties.

toelatingsbeleid

We streven ernaar om zo toegankelijk mogelijk voor iedereen die wil om het hoger onderwijs te bereiken.

Collegegeld

Studenten uit 2016/17 2017/18

  • Scotland / EU £ 1820 £ 1820
  • Engeland Wales en Noord-Ierland £ 9000 £ 9000
  • Overseas £ 13.740 £ 13.900
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Edinburgh, Schotland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
Scotland / EU-studenten, Engeland Wales en Noord-Ierland £ 9000, Overseas £ 13.740, 2016/17.