Lees de Officiële Beschrijving

Afdeling Computerwetenschappen was de eerste die begon toen BITS Pilani, de campus van Dubai, voor het eerst werd opgericht in het jaar 2000. Het begon met een facultaire kracht van 2 en een studentensterkte van 40
Sindsdien zijn we gegroeid tot 10 full-time faculteiten en 350 studenten.
We werken met motivatie en toewijding om de hoogst getalenteerde studenten die zijn toegelaten tot onze afdeling de beste kennis bij te brengen. Onze afdeling heeft faculteit ervaring op verschillende gebieden van de informatica. Velen van hen zijn gekwalificeerd door gerenommeerde instellingen zoals IISC, IIT en BITS Pilani.
Het Departement Computerwetenschappen van BITS Pilani, Dubai streeft naar het produceren van Computer Engineers van wereldklasse. Een breed scala aan cursussen wordt aangeboden aan studenten om hen te helpen de verschillende fijne kneepjes van het computergebruik te begrijpen. De cursussen zijn zo ontworpen dat ze het vermogen van studenten om op een originele en creatieve manier te denken, oproepen. De faculteitsleden van de CS-afdeling zijn opgeleid om Computer Engineers te produceren met de mogelijkheid om systemen te ontwerpen en ontwikkelen die de integratie van software en hardwareapparaten omvatten. De afdeling is uitgerust met moderne Computer Labs, met goed opgeleide lab-assistenten, om studenten in staat te stellen de theoriecollegesessies beter te begrijpen en hen bloot te stellen aan praktische probleemoplossing.
We zijn constant bezig met het improviseren van het curriculum in overeenstemming met de recente vorderingen om onze studenten in staat te stellen de grond te rennen, zodra ze zijn afgestudeerd.
Onze studenten hebben uitblonk in verschillende programmeerwedstrijden, en academische competities uitgevoerd door verschillende internationale instituten (zowel de Golfregio als in India). CS dept heeft verschillende clubs zoals Dot net, Linux en vele anderen om studenten te helpen kennis op te doen in gebieden buiten het curriculum. Onze CS afdelingen faciliteren het ACM-hoofdstuk om de onderzoeksactiviteiten van de studenten te verbeteren.
We zijn er trots op dat onze studenten in top multinationals en topuniversiteiten in het buitenland worden geplaatst.

Onderzoek

Voor een instituut als het onze dat onze studenten geavanceerde technologie biedt, begrijpen we dat het belangrijk is om hoogwaardig onderzoek te houden om op de hoogte te blijven. We leggen de nadruk op onderzoek door het aanbieden van proefschrift optie voor zowel studenten en studenten hoger onderwijs naast de praktijk van de school. Onze afdeling beschikt over goed uitgeruste computerlabs met alle software die nodig is om geavanceerd onderzoek uit te voeren. Sterker nog, we zijn momenteel bezig met het verkrijgen van de nieuwste Microsoft-softwaretools, inclusief Windows 7.5-tool voor mobiele programmering, Mango, Windows Azure-programmeertool, Visual Studio 2010, Exchange-servers en andere tools via een academische alliantie met MSDN. In feite zijn studenten van andere afdelingen . kan ook gebruik maken van de bovenstaande MSDN academische alliantiefaciliteiten. De bovenstaande tools zullen studenten helpen om geavanceerd onderzoek te doen in opkomende gebieden zoals cloud computing en mobiel computergebruik.
Het onderzoek op de afdeling CS is voornamelijk gericht op de gebieden Webservices en beveiliging, cloud computing, Software Engineering en Component-based modeling, verificatie van computernetwerken, webmining en datamining en mobiel computergebruik. Studenten die hun bachelor in computerwetenschappen volgen, kunnen aan een scriptie werken gedurende een periode van zes maanden in het laatste jaar van het programma. Onze studenten en faculteiten van de CS-afdeling hebben bijgedragen aan publicaties van hoge kwaliteit in gereputeerde internationale / nationale conferenties en tijdschriften.
Twee van onze faculteitsleden Dr. Madiajagan en Dr.Sujala Shetty hebben een doctorsgraad behaald bij BITS-Pilani door succesvol onderzoek uit te voeren met behulp van de faciliteiten die worden aangeboden in onze CS-afdeling. Verder doen drie van onze faculteiten actief onderzoek op een van de eerder genoemde gebieden in de richting van hun Ph.D. programma.

cursussen

Het aangeboden BE Computer Science-programma is cursus- en labintensief en bevat cursussen die studenten in staat stellen de basisvaardigheden in de computerwetenschappen onder de knie te krijgen. Er wordt veel zorg besteed aan het ontwerpen van de cursussen. De meeste cursussen hebben zowel theoretische als praktische sessies die bijdragen aan een beter begrip van de concepten. Naast de vakspecifieke cursussen, bieden we keuzevakken aan die de studenten in staat stellen om expertise te verwerven op het relevante gebied van de informatica. Op basis van de gekozen keuzevakken kan een student expertise hebben op een specifiek gebied van de informatica, zoals een architect voor het bouwen van SOA-applicaties, software-architect, multimedia-netwerk, ingebed controller HW en SW-ontwerp.
Tegen de tijd dat een student klaar is om af te studeren, zal hij / zij volledig uitgerust zijn met sterke fundamenten en overvloedige kennis in de informatica. De sterke basis die in dit instituut is gelegd, is de reden voor de technische uitmuntendheid die onze alumnus over de hele wereld vertoont.
Volgens het herziene curriculum tijdens het eerste jaar van het programma zullen CS-studenten gemeenschappelijke cursussen met andere disciplines delen. Vanaf het tweede jaar zullen ze worden blootgesteld aan kerncursussen in de informatica, zoals weergegeven in de onderstaande tabel.

Faculteit

We hebben faculteiten die zijn gekwalificeerd door vooraanstaande instellingen zoals IIT, IISc en BITS-Pilani. Onze faculteiten hebben een rijke combinatie van onderwijs en onderzoekservaring en de bovenstaande factor is van cruciaal belang geweest voor de verbetering van onze afdeling CS. Naast de bestaande Ph.D. houders, rest van de faculteiten is actief bezig met hun doctorale studies door het publiceren van papers in internationale en nationale tijdschriften.

Geschiktheidscriteria

  • Voor toelating tot een van de eerstegraadsopleidingen moeten Kandidaten geslaagd zijn voor het vereiste Kwalificerende Examen, het examen voor het Algemeen Secundair Onderwijs-certificaat van het Ministerie van Onderwijs, het UAE of het Senior School Certificate Examination van het Centraal College van het secundair onderwijs (CBSE-12e klas) ), New Delhi, India, of het equivalent daarvan van een erkende staat, nationale of internationale raad van natuurkunde, scheikunde en wiskunde. (Raadpleeg de gelijkwaardigheidstabel in het rechterdeel voor gelijkwaardigheid.) Als uw middelbare schoolbestuur niet wordt gevonden in de equivalentietabel, kan er om opheldering worden gevraagd bij het Admissions Office).
  • De kandidaten moeten een algemeen totaal van * 60% van de punten behaald hebben in het kwalificerende examen en moeten een minimum van 60% hebben in natuurkunde, scheikunde
  • Engels is het medium van instructie, daarom is goede beheersing van het Engels essentieel voor toelating. Kandidaten die hun kwalificerend examen van niet-Engels medium hebben afgerond, moeten een minimale TOEFL-score van 500 hebben behaald in een papieren test of 61 in een internetgebaseerde test of een IELTS-score van 5 of hoger hebben. Indien nodig worden ze ook beoordeeld door een campuscommissie voor Engels begrip.

* Overall Aggregate: Aggregate is de totale score van alle onderwerpen in het kwalificerende examen, die door het bestuur / de universiteit essentieel worden geacht voor het behalen van het examen. Het Aggregaat moet verplicht de vereiste vakken bevatten, namelijk Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde / Biologie. De positie in de verdienlijst zal voornamelijk gebaseerd zijn op dit aggregaat

Opmerking: de toelating is gebaseerd op de Grade 12-cijfers (of het equivalent daarvan) en er is geen aparte toelatingstest voor Dubai Campus. Ga alsjeblieft zorgvuldig door het Admission Bulletin voor alle details over het toelatingsproces.

Opleiding te volgen in:
Engels
Birla Institute Of Technology & Science, Pilani, Dubai Campus

Zie 7 andere vakken van Birla Institute Of Technology & Science, Pilani, Dubai Campus »

Laatst bijgewerkt op February 6, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
45,000 AED
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019