Lees de Officiële Beschrijving

15% korting als het eerste jaar wordt betaald tegen het einde van 30 april 2018 5% Extra korting indien betaald in 2 termijnen

 • De eerste bacheloropleiding Mechanical Engineering die ooit in Griekenland werd aangeboden.
 • De University of Derby is een Britse University of Mechanical Engineering (21e in de Guardian University Guide 2017).
 • De cursus kan leiden tot professionele erkenning en praktijk , volgens de vereisten van de UK Engineering Council, en met verdere studie kan dit ook leiden tot volledige professionele rechten in Griekenland (statuut van ingenieur).
 • De cursus behandelt de drie basale gebieden van werktuigbouwkunde: energie, fabricage en industrieel management, gecontextualiseerd met de Griekse machinebouw (wetgeving, enz.).
 • Het omvat Computer Aided Design en modellering , met behulp van geavanceerde software, en richt zich op dynamiek, productieprocessen en materialen , leidend tot zeer bekwame afgestudeerden.
 • Studenten hebben toegang tot moderne faciliteiten , zowel in de eigen workshops van het College als in de state-of-the-art laboratoria van de partnerorganisaties, om hun praktische training, projecten en stages te doen .

Dit programma is gevalideerd door de University of Derby en heeft tot doel studenten een solide achtergrond in Mechanical Engineering te bieden, terwijl ze de mogelijkheid bieden om zich te specialiseren en de principes van mechanisch ontwerp, modellering en management toe te passen. Afgestudeerden kunnen de licentie verkrijgen om het beroep uit te oefenen als geïntegreerde ingenieurs (IEng) en als ze doorgaan met postdoctorale studies, kunnen ze volledige professionele rechten aanvragen als Chartered Engineers.

Stuur een e-mail met een foto of scan van je school of universiteits transcipt voor snelle toegangsevaluatie: e.skourti@medcollege.edu.gr

Admissions

Het programma richt zich tot middelbare scholieren die een carrière in de werktuigbouwkunde willen opbouwen.

Vereisten voor registratie:

 • High School leaving certificate (Apolyterion) van een algemene of beroeps hogere school (of gelijkwaardig)
 • Referentiebrief (1)
 • Adequate kennis van het Engels (IELTS 4.5 of gelijkwaardig) *
 • Academisch interview
 • Foto's (2)
 • ID-kaart / paspoort

* Kandidaten zonder officiële Engelse taalcertificaten kunnen de Engelse taalplaatsingstest van Mediterranean College volgen.

Houders van Diploma's Hoger Nationaal Diploma (HND) of Instituut voor Beroepsopleiding (IEK), studenten van Technologische (TEI) of Hoger Onderwijs Instellingen (AEI) van relevante gebieden kunnen worden toegelaten tot een gevorderd stadium van de cursus, op basis van een Erkenning van Prioriteit. Leer procedure. Ze moeten bovendien het volgende indienen:

 • Diploma en / of academische transcriptie
 • Programmahandboek (indien beschikbaar)

Structuur

De cursus bestaat uit een 20-credits module en een 40-credit diploma proefschrift in het laatste jaar. De eerste twee jaar worden in het Grieks onderwezen en beoordeeld en de overige twee worden in het Engels onderwezen en beoordeeld.

Van studenten wordt verwacht dat zij aan echte projecten en casestudy's werken en deelnemen aan excursies naar werklocaties en workshops, om in de praktijk alles toe te passen wat ze in de klas hebben geleerd en de kennis en vaardigheden te ontwikkelen die de industrie van afgestudeerde ingenieurs nodig heeft.

Jaar 1

Onderwijs

Je leert door een mix van lezingen, tutorials en laboratoriumwerk. Een aanzienlijke hoeveelheid e-learning ondersteuningsmateriaal wordt ook verstrekt. De leermethoden die we gebruiken zijn:

 • Lezingen, om de theorie te behandelen.
 • Seminars, om problemen op te lossen en case studies te bespreken.
 • Computerlabs, om te trainen in de nieuwste ontwerp-, modellerings- en simulatiesoftware.
 • Labs
 • Klinieken (ondersteunende klassen) om de moeilijkste onderdelen van de modules aan te pakken.
 • Zelfstudies, om studenten één op één ondersteuning te bieden.
 • Zelfstandig leren, waarbij studenten zelfstudie uitvoeren.

Het leren van studenten wordt verder verbeterd door:

 • Gastcolleges, door experts uit de sector die hedendaagse professionele expertise en onschatbare netwerkmogelijkheden bieden.
 • Een onafhankelijke studie onder toezicht, waar ervaren academische tutors studenten helpen om van de academische naar de professionele omgeving te komen.
 • Echte industriële projecten, om het beroep in een simulatieve omgeving uit te oefenen.
 • Regelmatige bedrijfsbezoeken en excursies / oefeningen.
 • Echte casusimulaties, zoals de simulatie van het sollicitatiegesprek.
 • Optionele stage
 • Toegang tot meerdere online en offline bronnen die zelfstandig leren mogelijk maken.

Studenten worden beoordeeld via schriftelijke examens, individuele of groepsprojecten, laboratoriumtests, presentaties en persoonlijk onderzoek. Studenten ontwikkelen hun professionele en onderzoeksvaardigheden door het proefschrift van het diploma, waarin ze worden verzocht een realistisch mechanisch probleem op te lossen. Dit echte project verbindt hen met de industrie en creëert onschatbare werkgelegenheidskansen.

Waarom kiezen voor deze cursus

 • De BEng (Hons) werktuigbouwkunde
 • De graad kan afgestudeerden ertoe brengen om de Incorporated Engineer-status te verkrijgen door de UK Engineering Council, terwijl het hen de basis geeft om volledige professionele rechten in Griekenland na te streven (statuut van ingenieur), door verdere studie en werkervaring. Zie jbm.org.uk voor meer informatie.
 • De cursus behandelt de drie basistechnieken voor machinebouw: structureel, energie en industrieel management, met aandacht voor gebieden die relevant zijn voor de Griekse machinebouw (dynamica en structurele analyse, materialen en productieprocessen, thermodynamica en interne verbrandingsmotoren), waardoor het diplomaherkenningsproces door de Griekse autoriteiten meer rechtlijnig.
 • De inhoud van de cursus houdt rekening met zowel het Europese als het Griekse wetgevingskader en biedt studenten de flexibiliteit van werk in Griekenland en in andere Europese landen.
 • De cursus is aanzienlijk verrijkt met technisch ontwerp en CAD, samen met ontwerp- en prototype-simulatiemodules, zodat studenten praktische vaardigheden verwerven. De focus op management stelt afgestudeerden in staat om ondernemingsactiviteiten te ontwikkelen en hogere managementposities in de technische sector na te streven.
 • De School of Engineering heeft eigen engineeringworkshops met alle benodigde apparatuur, machines en software. Het verbindt ook met externe laboratoria en bedrijven om ervoor te zorgen dat studenten toegang hebben tot grootschalige laboratoriumtestgevallen.
 • Het leerproces wordt verder versterkt door een verscheidenheid aan educatieve activiteiten (gastcolleges, excursies, seminars, enz.) En een optioneel stageschema, wat leidt tot meer inzetbare afgestudeerden.
 • Het programma wordt zowel in het Grieks als in het Engels afgeleverd, zodat studenten geleidelijk en soepel kennis maken met het studeren in het Engels. Engelse lessen worden gegeven tijdens het 1e en 2e studiejaar, speciaal ontworpen om de terminologie te dekken en om studenten te helpen aan de vereisten van het Engelstalige deel van het programma te voldoen (studenten hebben daarom geen extra Engelse les nodig). Studenten krijgen de steun van de Engelse afdeling van het College gedurende hun studie. Als afgestudeerden van een Britse universiteit (die in het Engels wordt onderwezen), certificeren ze hun Engels als een vreemde taalvaardigheid op een vaardigheid (C2).
 • Mediterranean College legt bijzondere nadruk op de academische ondersteuning van studenten: een persoonlijke tutor is toegewezen aan elke student; docenten zijn beschikbaar op kantoortijden; studenten met problemen kunnen gebruik maken van de diensten van het counseling en learning support center; studenten ontvangen regelmatig feedback over hun studievoortgang; studenten hebben volledige toegang tot de bibliotheken en elektronische bronnen van het College
 • Mediterranean College heeft een geïntegreerd Employability-plan ontwikkeld, de MC Employability Scheme, gericht op de hedendaagse behoeften van onze Computing-studenten: loopbaanbegeleiding en professionele ontwikkeling, regelmatige gastcolleges, echte projecten, seminars, netwerkevenementen, arbeidsmarkt voor werknemers, stageschema.
 • Alle academische medewerkers zijn geaccrediteerde docenten van de University of Derby voor elke module die zij geven. Het Mediterranean College implementeert een geïntegreerd systeem van werving, beoordeling en voortdurende professionele ontwikkeling van academisch personeel, zodat studenten uitstekend onderwijs en persoonlijke ondersteuning krijgen om hun sociale en professionele vaardigheden te ontwikkelen.
 • De University of Derby (Guardian University Guide 2017) is een TOP-25 UK University en in Mechanical Engineering en in de TOP-10 voor de inzetbaarheid van studenten. Dit komt voort uit de voortdurende ontwikkeling van het curriculum zoals voorgeschreven door werkgevers, professionele en accreditatie-instanties.

Verdere studie

Afgestudeerden van het programma, volgens de Griekse wet, zijn houders van een geaccrediteerde universitaire graad, beroepsmatig gelijkwaardig aan die toegekend door Griekse instellingen voor hoger onderwijs. Als ze dat willen, kunnen ze hun diploma laten erkennen door de Griekse autoriteiten.

Als afgestudeerden van een geaccrediteerde UK University komen ze in aanmerking om de Ingencorporated Engineer (IEng) status aan te vragen bij de UK Engineering Council. Als ze hun studies naar een masterdiploma voortzetten en ook wat werkervaring opdoen, komen ze in aanmerking om hun status te upgraden naar een Chartered Engineer, met volledige professionele rechten, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in Griekenland. Zie www.jbm.org.uk voor meer informatie.

Na het succesvol afronden van het programma kunnen afgestudeerden doorgaan voor een masterdiploma aan het Mediterranean College of aan buitenlandse universiteiten. Als alternatief kunnen ze werk zoeken. BEng (Hons) -houders kunnen deelnemen aan de volgende masteropleiding aangeboden door Mediterranean College:

 • MSc Werktuigbouwkunde en Ontwerp

Degenen die Engineering met Management willen combineren en hogere managementposities in de Engineering-industrie nastreven, kunnen kiezen voor de volgende postacademische cursussen:

 • MBA Global
 • MBA Global Finance

Als alternatief kunnen ze zich specialiseren in energiebesparing en -beheer door een CPD-cursus te volgen die wordt aangeboden in mediterrane professionele studies.

BEng (Hons) afgestudeerden in werktuigbouwkunde en design kunnen werk zoeken in:

 • Industriële eenheden
 • Technische / bouwbedrijven
 • Technische planning
 • Bedrijven die hernieuwbare energiebronnen produceren
 • Autodealers / autodealers
 • Handel in mechanische uitrusting
 • Repareer bedrijven
 • Maritieme bedrijven
 • Workshops en laboratoria
 • Adviesbureaus

en als zelfstandige Mechanical Engineers.

Opleiding te volgen in:
Engels
Grieks

Zie 11 andere vakken van Mediterranean College, Athens »

Laatst bijgewerkt op April 9, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Jan. 2020
Duration
3 - 4 jaar
Voltijd
Prijs
6,940 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet