BEng (Hons) in Automotive Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Ingenieurs gebruiken hun verbeelding en kennis van wiskunde, natuurkunde en scheikunde om de technologieën te ontwikkelen, toe te passen en te beheren die van fundamenteel belang zijn voor het welzijn en de vooruitgang van de samenleving. Dit programma is gebaseerd op ons werktuigbouwkundig programma, maar stelt studenten in de latere jaren in staat om zich te specialiseren in onderwerpen met betrekking tot autotechnologie.

Automotive engineering blijft een belangrijke werkgever van professionele ingenieurs vanwege de toenemende uitdagingen bij het produceren van wenselijke en winstgevende voertuigen. De relevante vakken zijn de kernwetenschappen Werktuigbouwkunde samen met Electronic Engineering en Materials Engineering. Er is een toenemende nadruk tijdens de processen van ontwerp en fabricage.

Waarom Automotive Engineering studeren aan de Dubai Campus van de Heriot-Watt University?

  • Leg de basis voor een carrière in de machinebouw in een gebied met de nadruk op autotechnologie.
  • Meer informatie over de techniek die ten grondslag ligt aan het ontwerp en de werking van voertuigen.
  • Bestudeer een onderwerp waarmee je de principes van wiskunde en natuurkunde op de echte wereld kunt toepassen.
  • Leer de vaardigheden die u in staat stellen om als professionele ingenieur managementfuncties te bekleden.
  • Ontdek de spannende werelden van transport, productie, energiecentrale, voertuigdynamiek en vele anderen.
  • Wat uw laatste carrièrepad ook is, het ontwikkelen van de mogelijkheid om kwantitatieve methoden toe te passen om problemen op te lossen - de basis van engineering - zal een waardevol bezit zijn.

Cursusinhoud

Eerste jaar

De nadruk ligt op het ontwikkelen van elementaire wiskundige, wetenschappelijke en communicatieve vaardigheden. Onderwerpen zijn onder meer Design and Manufacture, Materials Science, Engineering Sciences, Electronics and Foundation Mathematics.

Tweede jaar

Onderwerpen zijn onder meer Machine Design, Electrical Machines, Fluid Mechanics, Thermodynamics, Design and Manufacture, Advanced Mathematics en Strength of Materials.

Derde jaar

Onderwerpen zijn onder meer toegepaste thermodynamica, vloeistofmechanica, ontwerp en fabricage van materialen, regeltechniek en instrumentatie, management en automobieltechnologieën.

Vierde jaar

Studenten ondernemen een individueel onderzoeksproject op het gebied van autotechnologie. Onderwerpen zijn onder meer een overzicht van geselecteerde autotechnologieën, productiebeheer, ontwerp en opties uit vloeistofmechanica, thermodynamica, materiaalsterkte en machinedynamica.

Carrière

Als een graad erkend als het betrekken van een sterke component van mechanische engineering, biedt Automotive Engineering afgestudeerden veel van dezelfde kansen. Het is het meest geschikt voor studenten die een carrière in een gerelateerd vakgebied, zoals transport, voertuigontwerp of motorsport, willen nastreven.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het medium van instructie op de middelbare school was, moeten aanvragers een Engelse taalvaardigheid aantonen die gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 Academic (zonder element lager dan 5,5).

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad