Ontworpen met IBM

Van energieopwekking en distributiesystemen tot moderne verwerkings- en productievestigingen, er is een scala aan complexe technologieën die afhankelijk zijn van computersystemen die zijn ontwikkeld en ontworpen door computeringenieurs. Deze cursus zal je op het goede spoor zetten om een ​​van die ingenieurs te zijn. Computerhardware en -software, digitale systemen, ingebedde systemen, computer- en netwerkontwerp en softwareontwikkeling in een verscheidenheid aan moderne programmeertalen - u zult het allemaal doen.

Aan het einde van je tweede jaar van de BEng (Hons) Computer Engineering-cursus, krijg je de mogelijkheid om over te stappen naar de MEng-cursus.

Wij bieden de mogelijkheid voor alle niet-gegradueerde Home / EU-studenten om een stage, stage of werkervaring op te doen terwijl ze een voltijdcursus volgen die start in september 2019.

Waarom Computer Engineering studeren aan de LSBU?

Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modus

mode

modules

We hebben met technologie-gigant IBM gewerkt aan de ontwikkeling van de inhoud van deze cursus. U kunt er dus zeker van zijn dat u de vaardigheden krijgt die u nodig hebt voor de werkplek. U leert hoe u computersystemen en componenten kunt bouwen - en meet hoe goed software- en hardwarefuncties werken. Je leert hoe je software kunt ontwikkelen, ontwerpen en testen met behulp van standaardsoftware en CAD voor ontwerp, simulatie en prototyping.

Tegen het laatste jaar krijg je de kans om je te specialiseren - en heb je de controle. Je hebt de keuze uit modules, waaronder dekking van multimediasystemen en programmeren van games of kunstmatige intelligentie. Uw derdejaars stage geeft u de kans om uw vaardigheden verder aan te scherpen door real-world systemen in professionele omgevingen te ontwikkelen.

Evaluatiemethoden voor de totale cursus: 59% cursussen.

Jaar 1

 • Engineering wiskunde en modellering
 • Datacommunicatie en netwerken
 • Technische principes
 • Engineering computing
 • Ontwerpen en oefenen
 • Principes van elektronica en computertechniek

Jaar 2

 • Computerarchitectuur en besturingssystemen
 • Ingenieursoftware, gegevensstructuren en algoritmen
 • Teamontwerpproject
 • Objectgeoriënteerde software voor ingenieurs
 • Digitale systemen en microprocessorontwerp
 • Computernetwerken en mobiel computergebruik

Jaar 3

Optioneel stagejaar

Jaar 4

 • Systemen en software engineering
 • Ingebouwde systemen en het internet der dingen
 • BEng-project

Plus optionele modules van:

 • Innovatie en ondernemen
 • Geavanceerde computertechniek
 • Signalen en systemen
 • Ontwerp van digitale systemen
 • Computergrafiek en multimediasystemen
 • Softwareontwikkeling en programmeren van computergames
 • Krachtige computers
 • Kunstmatige intelligentie

Beoordeling gebeurt door middel van formele schriftelijke examens, fasetests, formatieve en summatieve opdrachten. De mogelijkheid om kennis toe te passen en te integreren wordt beoordeeld door projectwerk op grotere schaal, evenals groepsopdrachten (waar van toepassing) en logboeken.

employability

Computeringenieurs werken in de meeste industrieën, waaronder computers, auto's, ruimtevaart, telecommunicatie, energieproductie, productie, defensie en elektronica. Je zou hightech-apparaten kunnen ontwerpen, van kleine chips met geïntegreerde circuits tot krachtige systemen die gebruikmaken van die chips en efficiënte telecommunicatiesystemen.

Waarschijnlijk banen voor afgestudeerden omvatten computernetwerkbeheer onder Windows en Unix / Linux, evenals software engineering en ontwerp met behulp van Java en C. U kunt ook onafhankelijk werken als ontwikkelaar, tester of evaluator van elke soort hardware- en softwaretoepassing. U zult besturingssystemen, compilers, computerspellen, bedrijfstoepassingen, computerprogramma's kunnen ontwikkelen, gegevens kunnen analyseren en computersystemen kunnen bouwen en beheren. Kortom, u zult zeer inzetbaar zijn in een breed scala van sectoren.

Employability Service

Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden - The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.

Bij LSBU willen we je klaarstomen voor een succesvolle carrière. Tijdens je studie - en twee jaar na je afstuderen - heb je toegang tot onze Employability Service, die bestaat uit:

 • Een online forum waar u een breed scala aan stages kunt zien: parttime, voltijds of vrijwillig. U kunt ook langskomen om onze Job Shop-adviseurs te bekijken, die altijd beschikbaar zijn om u te helpen de volgende stap in uw zoekopdracht te zetten.
 • Onze Careers Gym biedt groepsworkshops over cv's, interviewtechnieken en het vinden van werkervaring, evenals regelmatige presentaties van werkgevers in verschillende sectoren.

Ons Student Enterprise-team kan u ook helpen uw eigen bedrijf te starten en waardevolle ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Onderwijzen en leren

Je docenten zijn leidende professionals in hun vakgebied, dus alles wat we doen is relevant voor de branche. Je leert via lezingen, seminars, tutorials en praktisch werk. Door het aannemen van zowel groeps- als individuele projecten, beoordelen we je werk door een combinatie van cursussen en examens, waarbij project- en laboratoriumwerk meetellen voor je uiteindelijke prijs.

We leren je ook de levensvaardigheden van effectieve communicatie, probleemoplossing, projectplanning en teamwerk waarmee je je onderscheidt en die je de beste kans geven om de baan te krijgen die je wilt nadat je bent afgestudeerd.

Toegepaste kennis is wat telt

De hoeveelheid projectmatig leren die je op een ingenieursdiploma zult doen, varieert van universiteit tot universiteit. Bij LSBU bieden we 'design-make-test'-projecten aan in de hele opleiding in plaats van ze allemaal te concentreren op je laatste jaar. Dit betekent dat je al heel vroeg in je universitaire carrière theoretische principes aanpast aan het oplossen van echte technische problemen.

Deze ervaring van het leveren van innovatie maakt u aantrekkelijk voor werkgevers. Innovatie vormt de kern van wat een ingenieur dagelijks doet. Technici zoeken naar praktische manieren om dingen beter, efficiënter, goedkoper, veiliger, sterker, veerkrachtiger, sneller, meer geïntegreerd en effectiever te maken. Onze engineeringcursussen leren u uit eerste hand hoe deze cruciale vaardigheden en eigenschappen kunnen worden ontwikkeld.

Persoonlijke begeleiding

Als een student van een student of MEng Engineering krijg je tijdens je eerste drie weken een named tutor toegewezen aan LSBU. De rol van je mentor is om je primaire aanspreekpunt te zijn voor academische en professionele ontwikkelingsondersteuning.

Je mentor zal je ondersteunen om het meeste uit je tijd bij LSBU te halen, door advies en bewegwijzering te geven aan andere bronnen van ondersteuning op de universiteit.

Je tutor zou de eerste persoon op de universiteit moeten zijn met wie je praat als je problemen hebt die van invloed zijn op je werk. Dit kunnen academische, financiële, gezondheidsgerelateerde of andere soorten problemen zijn.

Je zult tijdens je cursus minstens twee keer per semester afspraken maken met je persoonlijke mentor. U kunt contact opnemen met uw tutor voor aanvullende ondersteuning per e-mail of persoonlijk.

Toelatingseisen

 • Een niveau BBB of;
 • BTEC National Diploma DDM of;
 • Toegang tot HIJ-kwalificaties met 24 Onderscheidingen 21 Verdiensten inclusief 3 Onderscheidingen in Wiskunde en 3 Verdiensten in Fysica of;
 • Gelijkwaardige kwalificaties van niveau 3 met 128 UCAS-punten
 • Kwalificaties van niveau 3 moeten wiskunde of natuurwetenschappen omvatten
 • Kandidaten moeten 5 GCSE's AC houden, inclusief wiskunde en Engels of gelijkwaardig (gereformeerde GCSE's graad 4 of hoger).
 • We verwelkomen kwalificaties van over de hele wereld. Engelstalige kwalificaties voor internationale studenten: IELTS-score van 6,0 of Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.
Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 40 andere vakken van London South Bank University »

Laatst bijgewerkt op Februari 24, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 23, 2019
Duration
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
Jaar 1 Voltijd VK / EU-vergoeding: £ 9250; Internationale bijdrage: £ 13125. Jaar 1 Deeltijdskosten VK / EU: £ 6935; Internationale bijdrage: £ 9843.75
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 23, 2019
Einddatum
jan 24, 2022
Aanmeldingslimiet

sep 23, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
jan 24, 2022