BEng (Hons) in Electrical & Electronic Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus?

De voortdurende snelle uitbreiding van technologie vereist hooggekwalificeerde en bekwame elektronische en elektrische ingenieurs. Het studeren van elektrische en elektronische engineering bereidt je voor op een breed scala aan spannende carrières, waarbij je bent uitgerust met technische ingenieursvaardigheden en technologie, communicatie en ontwerpexpertise.

Op deze praktische, praktische graad gebruikt u onze on-site geavanceerde faciliteiten om u voor te bereiden op de eisen van het werken in deze branche.

Met behulp van onze computer-aided design (CAD), elektronica en engineering laboratoria word je getraind in standaard softwarepakketten om je alle technische vaardigheden te geven die je nodig hebt.

Je zult de theorie van elektrische en elektronische engineering onderzoeken en vervolgens je leren in de praktijk brengen, vaardigheden ontwikkelen in CAD, computertoepassing, bedrijfsbeheer en projectbeheer.

U zult ontdekken dat gespecialiseerde onderwerpen die u gaat bestuderen analoge en digitale elektronica, softwareontwerp, digitale signaalverwerking, regeltechniek, microprocessors, radiosystemen en industriële besturingssystemen omvatten.

Sleutelfunctionaliteit

  • Computer-aided design labs, moderne elektronica labs, specialistische manufacturing systems simulatie software, industriestandaard instrumentatie labs en industrie specificatie Rapid Prototyping faciliteit (fused deposition method).
  • Toegang tot standaard softwarepakketten - MATLAB en Simulink, Multisim en Ultiboard, Texas Instruments Code Composer Studio, Altium Designer, HPVee, Xilinx ISE, Altera MAX PLUS II, Microchip MPLAB, Siemens-software.
  • Sterke branchelinks. Kansen om lokale en regionale bedrijven te bezoeken om onschatbare werkervaring op te doen in de technische industrie.
  • Focus op specialismen binnen Power, Electronics, Instrumentation and Control.
  • Toegewijd centrum voor wiskundeondersteuning voor studenten.

Toelatingseisen

BEng (Hons) Elektrische en elektronische engineering

UCAS-code: H600

De academische vereisten voor de cursus zijn 112 UCAS-tariefpunten op GCE A-niveau of gelijkwaardig, inclusief wiskunde of natuurkunde.

Beoordeling

Glyndŵr Universitaire engineeringopleidingen worden beoordeeld aan de hand van een reeks methoden, waaronder opdrachten, laboratoriumexperimenten, casestudy's, CAD en formele examens. Een combinatie hiervan zal de basis vormen voor uw beoordeling. Er zijn geen formele examens over het eerste jaar van de graad van verdienste.

Onderwijzen en leren

Wrexham Glyndŵr University zet zich in voor het ondersteunen van onze studenten om hun academisch potentieel te maximaliseren.

We bieden workshops en ondersteuningssessies op gebieden zoals academisch schrijven, effectieve notities maken en voorbereiden op opdrachten. Studenten kunnen afspraken maken met docenten van academische vaardigheden die zich bezighouden met het helpen omgaan met de praktische aspecten van universitair werk.

Carriere vooruitzichten

De cursus rust u uit met een grondige kennis en vaardigheden op het gebied van engineering in de voorhoede van nieuwe en opkomende technologieën. Afgestudeerden zullen goed geplaatst zijn om vakspecialisten binnen de industrie te worden of om een onderzoeksloopbaan binnen de academische wereld na te streven.

Er is een erkend tekort aan gekwalificeerde elektrische / elektronische ingenieurs in het VK. Een kwalificatie in het veld maakt u meteen aantrekkelijk voor werkgevers. Je hebt de vaardigheden om bij te dragen aan het ontwerp en de ontwikkeling van elektronische systemen en processen. Werkgelegenheidskansen bestaan in de lucht- en ruimtevaartindustrie in vliegtuiginstrumentatiesystemen (op technicus- of ingenieursniveau) of in de strijdkrachten.

De carrières en zones van de universiteit Wrexham Glyndŵr zijn er om je te helpen beslissingen te nemen en de volgende stappen naar een mooie toekomst te plannen. Van het vinden van werk of verder studeren tot het uitwerken van uw interesses, vaardigheden en ambities, zij kunnen u voorzien van de deskundige informatie, advies en begeleiding die u nodig hebt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Lees meer

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Lees Minder