BEng (Hons) in Luchtvaart- en Werktuigbouwkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus?

De nummer één in het VK voor cursusvoldoening (Guardian University League Table 2019), deze cursus zorgt ervoor dat je over de belangrijkste vaardigheden en grondige kennis beschikt die nodig zijn voor een succesvolle carrière in vliegtuigen en moderne techniek.

De cursus is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de industrie en profiteert van sterke industriële banden.

 • Ontwerpgerichte cursus: ontwikkel een volledig begrip van engineeringontwerpconcepten en het engineering ontwerpproces.
 • Krijg overdraagbare kennis en zakelijke vaardigheden om u uit te rusten voor een bredere banenmarkt.
 • Je wordt getraind in het gebruik van verschillende computerondersteunde ontwerptools, waaronder industrie-hoognodige Finite Element Analysis (FEA) en Computational Fluid Dynamics (CFD) tools.

Je kunt er ook voor kiezen om deze opleiding als een basisjaar te volgen: luchtvaart- en werktuigbouwkunde (met propedeuse)

Sleutelfunctionaliteit

 • Sterke banden met bedrijven zoals Airbus en Raytheon.
 • State-of-the-art Merlin Flight Simulator, ontwerp en test uw eigen vliegtuig met behulp van engineering theorie.
 • Toegang tot geavanceerde computerondersteunde ontwerp-, analyse- en simulatiesoftware, waaronder ANSYS, Abaqus, MATLAB en Simulink.
 • Subsonische en supersonische windtunnelfaciliteiten.
 • Toegang tot vluchtsimulatiepakketten zoals FLITE, RANT navaids-trainer en Boeing 747.
 • Werk aan vliegtuigmotoren in onze vliegtuighangar.
 • Komt in aanmerking om studentlid te worden bij de IMechE, RAeS en / of IET.
 • Snelle prototyping-faciliteit.
 • Geavanceerde composiet training en ontwikkeling centrum gevestigd in Broughton.

Toelatingseisen

BEng (Hons) Aeronautical and Mechanical Engineering

UCAS-code: HH34

De academische vereisten voor de cursus zijn 112 UCAS-tariefpunten op GCE A-niveau of gelijkwaardig, inclusief wiskunde en / of aanverwante wetenschappen.

Beoordeling

Er wordt een breed scala aan beoordelingsmethoden gebruikt; deze omvatten fasetests, schriftelijke opdrachten, praktisch werk op computers, een portfolio van werk, logboeken, presentaties en laboratoriumwerkgevalsstudies en CAD. Een combinatie van dit werk kan deel uitmaken van uw beoordeling, naast tijdgebonden examens. Elke module wordt op verschillende manieren beoordeeld, zodat studenten hun volledige potentieel kunnen tonen. Een proefversie vormt een van de laatste onderdelen van uw beoordeling.

Onderwijzen en leren

Onderwijsmethoden omvatten lezingen, laboratoriumsessies, door studenten geleide seminars en begeleid onderzoek.

Onafhankelijk leren is een belangrijk aspect van alle modules, omdat het studenten in staat stelt om zowel hun vakspecifieke als sleutelvaardigheden te ontwikkelen. Onafhankelijk leren wordt gepromoot door middel van begeleide studie of feedback aan studenten.

Wrexham Glyndŵr University zet zich in om onze studenten te ondersteunen bij het maximaliseren van hun academisch potentieel.

We bieden workshops en ondersteuningssessies op gebieden zoals academisch schrijven, effectieve notities maken en voorbereiden op opdrachten. Studenten kunnen afspraken maken met docenten van academische vaardigheden die zich bezighouden met het helpen omgaan met de praktische aspecten van universitair werk.

Carriere vooruitzichten

De cursus rust u uit met een grondige kennis en vaardigheden op het gebied van engineering in de voorhoede van nieuwe en opkomende technologieën. Afgestudeerden zullen goed geplaatst zijn om vakspecialisten binnen de industrie te worden of om een onderzoeksloopbaan binnen de academische wereld na te streven.

Het huidige tekort aan gekwalificeerde ingenieurs in het Verenigd Koninkrijk betekent dat je na je studie genoeg carrièremogelijkheden hebt. Je kunt werk vinden op het gebied van aeronautisch, mechanisch en productietechnisch advies, onderzoek en ontwikkeling of in de strijdkrachten.

De carrières en zones van de universiteit Wrexham Glyndŵr zijn er om je te helpen beslissingen te nemen en de volgende stappen naar een mooie toekomst te plannen. Van het vinden van werk of verder studeren tot het uitwerken van uw interesses, vaardigheden en ambities, zij kunnen u voorzien van de deskundige informatie, advies en begeleiding die u nodig hebt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Lees meer

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Lees Minder