BEng (Hons) in Renewable & Sustainable Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus?

Onze duurzame en duurzame ingenieursdiploma pakt enkele van de grootste uitdagingen aan waarmee de mensheid vandaag wordt geconfronteerd: betaalbare energie, klimaatverandering, het broeikaseffect en beheersing van vervuiling.

Voor studenten die op zoek willen zijn naar nieuwe technische en kosteneffectieve oplossingen die zullen bijdragen aan de behoefte aan hernieuwbare energie, kan deze graad uw volgende stap zijn.

Ontwikkeld door wetenschappelijk actieve medewerkers met een sterke professionele en academische ervaring, richt de cursus zich op het aanbieden van de vaardigheden en ervaring die nodig zijn voor een loopbaan, werken met en ontwikkelen van innovatieve technologieën in een verscheidenheid van sectoren, waaronder hernieuwbare energie, duurzame technologie, elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, constructie en nog veel meer.

Talrijke casestudy's en veldbezoeken tijdens de cursus geven de mate van context in de echte wereld. Eerdere bezoeken waren onder meer uitstapjes naar Electric Mountain (waterkrachtcentrale), Sustainable Building Envelope Center (SBEC), Centre for Alternative Technology (CAT), fotovoltaïsche productie / onderzoekcentra en installaties voor wind, zon, waterkracht en biomassa.

Je kunt er ook voor kiezen om deze cursus als een fundamenteel jaar te volgen. BEng (Hons) Renewable en Sustainable Engineering (vier jaar inclusief stichtingsjaar) UCAS-code: HH3P

Sleutelfunctionaliteit

  • Uitstekende faciliteiten met goed uitgeruste computer-ondersteunde ontwerplaboratoria, moderne elektronicabureaus, gespecialiseerde productiesystemen, simulatiesoftware, industriestandaard instrumentatielaboratoria, industriespecificatie. Snelle prototyperingsfaciliteit (gefuseerde depositiemethode) Subsonisch windtunnellaboratorium en goed uitgerust thermo-vloeistofdynamica laboratorium inclusief een volledig operationeel Pelton-wiel en Francis-turbine.
  • Kleine klasgroottes maken krachtige ondersteuning en advies voor tutorials en laboratoriumexperimenten mogelijk.
  • Toegewijde wiskundige ondersteuning voor studenten.
  • Er zijn mogelijkheden voor industriële bezoeken aan lokale bedrijven, windparken, biomassacentrales, waterkrachtcentrales en het centrum voor alternatieve technologie.
  • U krijgt toegang tot industriestandaard softwarepakketten zoals Altium Designer, Multisim, HP VEE, MATLAB & Simulink, Abaqus, AutoCAD, Fluent, Pro-Engineer, SolidWorks.

Toelatingseisen

BEng (Hons) Hernieuwbare en duurzame engineering

UCAS-code: HH36

De academische vereisten voor de cursus zijn 112 UCAS-tariefpunten op GCE A-niveau of gelijkwaardig. Bovendien worden normaal gesproken passeerveslagen bij GCSE in Wiskunde en Engels / Welsh (Eerste taal) in de rang C / 4 of hoger verwacht.

Beoordeling

Er wordt een breed scala aan beoordelingsmethoden gebruikt; deze omvatten taakgerichte oefeningen, mondelinge en posterpresentaties, essays en laboratoriumrapporten en schriftelijke examens. Elke module wordt op verschillende manieren beoordeeld, zodat studenten hun volledige potentieel kunnen tonen. Een proefversie vormt een van de laatste onderdelen van uw beoordeling.

Onderwijzen en leren

Wrexham Glyndŵr University zet zich in om onze studenten te ondersteunen bij het maximaliseren van hun academisch potentieel.

We bieden workshops en ondersteuningssessies op gebieden zoals academisch schrijven, effectieve notities maken en voorbereiden op opdrachten. Studenten kunnen afspraken maken met docenten van academische vaardigheden die zich bezighouden met het helpen omgaan met de praktische aspecten van universitair werk.

Onderwijsmethoden omvatten lezingen, laboratoriumsessies, door studenten geleide seminars, excursies en begeleid onderzoek.

Onafhankelijk leren is een belangrijk aspect van alle modules, omdat het studenten in staat stelt om zowel hun vakspecifieke als sleutelvaardigheden te ontwikkelen. Onafhankelijk leren wordt gepromoot door middel van begeleide studie of feedback aan studenten.

Carriere vooruitzichten

De cursus rust u uit met een grondige kennis en vaardigheden op het gebied van engineering in de voorhoede van nieuwe en opkomende technologieën. Afgestudeerden zullen goed geplaatst zijn om vakspecialisten binnen de industrie te worden of om een onderzoeksloopbaan binnen de academische wereld na te streven.

Dit programma bereidt studenten voor op een carrière in Renewable Energy en Sustainability gerelateerd werk. Zie Indeed.co.uk/Renewable-Energy-jobs om een idee te krijgen van de huidige beschikbare mogelijkheden.

De carrières en zones van de universiteit Wrexham Glyndŵr zijn er om je te helpen beslissingen te nemen en de volgende stappen naar een mooie toekomst te plannen. Van het vinden van werk of verder studeren tot het uitwerken van uw interesses, vaardigheden en ambities, zij kunnen u voorzien van de deskundige informatie, advies en begeleiding die u nodig hebt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Lees meer

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Lees Minder