BEng (Hons) in burgerlijke en bouwtechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit BEng-programma voorziet je van de onderliggende kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een creatief burgerlijk en constructief ingenieur te worden, die in staat is om de bouw van duurzame structuren en vervoersinfrastructuursystemen te plannen, ontwerpen en overzien.

Civiele en structurele engineering omvat het ontwerp, de bouw en het onderhoud en reparatie-infrastructuren zoals wegen en bruggen, gebouwen en ondergrondse transportsystemen.

Je ontwikkelt een brede kennis van geotechnische, structurele, milieutechnische en managementaspecten van civiele techniek en krijgt de computer-, wiskundige, teken- en communicatievaardigheden die je als ingenieur nodig hebt.

Een stagejaar in de industrie, opgenomen in het derde jaar van het programma, stelt u in staat om contacten te leggen en tegelijkertijd uw vaardigheden en professioneel vertrouwen te ontwikkelen.

Na afronding van het programma kun je een reeks afgestudeerde civieltechnische rollen invoeren. Onze inzetbaarheidscijfers zijn 97%, een van de hoogste in het Verenigd Koninkrijk.

Je wordt lid van een dynamisch beroep met een grote vraag naar bekwame afgestudeerden en draagt bij aan de welvaart van onze samenleving.

We bieden ook een 5-jarige MEng-versie van het programma. Het extra academiejaar maakt een verdere studie mogelijk van de technische en managementaspecten van civiele en structurele engineering en biedt de snelste weg naar de status van Chartered Engineer.

Professionele accreditatie

Deze cursus is geaccrediteerd door de Gezamenlijke Raad van moderators, waaronder de Chartered Institution of Highways and Transportation, de Institution of Civil Engineers, het Institute of Highway Engineers en de Institution of Highways and Transportation, en voldoet aan de educatieve basis om een Incorporated Engineer te worden ( IEng) en gedeeltelijk voldoen aan de academische vereiste voor registratie als Chartered Engineer (CEng). Deze cursus wordt ook erkend door ENAEE (European Network for Accreditation of Engineering Education).

Toelatingseisen

112 UCAS-tariefpunten.

A-niveaus: wiskunde op A-niveau minimum-niveau C opnemen.

BTEC Extended Diploma:

 • DMM.
 • BTEC-niveau 3 (2010-2016): moet een technisch vak zijn - om meer wiskunde voor technische ingenieurs (eenheid 28) op te nemen bij minimum verdienste OF bouw en de gebouwde omgeving - met meer wiskunde in de bouw en de gebouwde omgeving (eenheid 19) ten minste verdienste.
 • BTEC-onderdanen niveau 3 (vanaf 2016): moet een technisch vak zijn - om 'calculus om technische problemen op te lossen' (eenheid 7) en 'verdere technische wiskunde' (eenheid 8) op te nemen bij minimum verdienste.

Kandidaten voor toegangsprogramma's: 112 UCAS-tariefpunten van een toegang tot hoger onderwijsdiploma in ingenieurswetenschappen of exacte wetenschappen: een minimum van 12 studiepunten in wiskunde op minimum verdienste.

Internationale baccalaureaatvereisten:

 • 112 UCAS-tariefpunten om HL Maths op te nemen in groep 5.

Plus

 • HL 3 of SL 4 in Engelse taal en literatuur A of Engels B.

Plus een minimum van: GCSE Engelse taal en wiskunde in graad C of 4 (equivalenten geaccepteerd).

Voorwaarde voor CIFS-aanmelding:

 • Als je een internationale student bent en niet voldoet aan de toelatingseisen voor directe toegang tot deze cursus, ben je misschien geïnteresseerd in ons certificaat van internationale basisstudies
 • 80 UCAS-punten of gelijkwaardig (zie de afzonderlijke landenpagina's voor meer informatie) plus een wiskundeverklaring gelijk aan AS-niveau niveau C.
 • UKVI keurde IELTS van 5,0 algemeen goed zonder een subtest van minder dan 5,0.

CIFS-modules die moeten worden gebruikt:

 • Studenten bestuderen de vier kernmodules plus:
  • Stichting Wiskunde 2
 • En EEN extra module uit de volgende:
 • Foundation in Human Biology
 • Stichting in de chemie
 • Inleiding tot de sociale wetenschappen
 • Wereldwijde bedrijfsomgeving

Voortgangseisen voor de opleiding : een algemeen gemiddelde van ten minste 55% en ten minste 55% in Foundation Mathematics 2.

Wat ga je studeren

Het programma is bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen de engineering, ontwerp, management en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om professionele civiele en / of structurele ingenieurs te worden en daarmee ook uit te rusten voor een loopbaan in andere beroepen.

Houd er rekening mee dat de informatie over 2019 voor wijziging in 2019 kan worden gewijzigd.

Eerste jaar

Kern

 • Ontwerp, bouw en test (ENG4006-B)
 • Wiskundige methoden en toepassingen (ENM4004-B)
 • Elektronica en mechanica (ELE4013-B)
 • Technische materialen (ENG4007-B)
 • Computerondersteunde engineering (ENB4002-B)
 • Thermovloeistoffen 1 (ENG4008-B)

Tweede jaar

Kern

 • Verdere ingenieurswetenschappen en statistiek (ENM5005-B)
 • Ontwerp van staal en betonconstructies (CSE5012-B)
 • Waterbouwkunde (CSE5013-B)
 • Grondmechanica (CSE5009-B)
 • Constructiemechanica en analyse (CSE5011-B)
 • Structural Design Project (CSE5014-B)

Laatste jaar

Kern

 • Geavanceerd staal- en betonontwerp (CSE6011-B)
 • Haalbaarheidsstudie (CSE6003-B)
 • Geotechnisch en civieltechnisch ontwerp (CSE6009-B)
 • Duurzaamheid in de gebouwde omgeving (CSE6010-B)
 • Individueel onderzoeksproject Civiele techniek en bouwtechniek (CSE6012-B)

Keuze

 • Transportstudies (CSE6013-B)
 • Duurzame energie (ENG6005-B)
 • Projectmanagement en Six Sigma (ENB6010-B)

Sandwich jaar

Dit programma biedt u de mogelijkheid om in uw derde jaar een stagejaar in de branche te volgen.

Het stagejaar is een uitstekende manier om uw professionele ervaring te ontwikkelen, industriële contacten op te bouwen en inzicht te krijgen in het dagelijkse werk van een professionele ingenieur.

Tijdens het tweede jaar bieden we je alle ondersteuning die je nodig hebt om een ​​plaatsing te vinden die is afgestemd op je loopbaanambities en persoonlijke interesses.

Deze omvatten sessies op cv's, interviews enz. Van de Carrièredienst aan de universiteit en presentaties door zowel werkgevers als studenten van vorig jaar op hun stages.

Als u eenmaal bent geplaatst, krijgt u ondersteuning en begeleiding van een tutor voor plaatsingen, die uw voortgang bijhoudt.

Na het voltooien van je plaatsing kom je terug om het laatste jaar van het programma af te ronden en pas je alles wat je hebt geleerd toe op je studie. Veel studenten gaan door met hun relatie met werkgevers bij plaatsing, werken voor hen parttime, ontwikkelen laatstejaars projecten met hen of gaan terug naar hen in een afgestudeerde functie.

Leren en beoordelen

We leveren onze modules met behulp van innovatieve lesmethoden die theorie en praktijk combineren.

Je neemt een reeks ontwerphoefeningen waarbij je echte sectorproblemen / -scenario's aanpakt.

Met deze projecten kunt u uw theoretische kennis toepassen en tegelijkertijd uw communicatievaardigheden verbeteren.

Onderwijsmethoden omvatten formele lezingen, casestudy's, zelfstudieoefeningen, praktische demonstraties, bezoeken ter plaatse, gericht leren, groeps- en individueel werk. Modules worden beoordeeld door middel van formele schriftelijke examens, klassentests, analytische en experimentele cursussen, presentaties.

uitrusting

De School of Engineering heeft uitstekende faciliteiten voor zowel onderwijs- als onderzoeksdoeleinden.

We hebben een aantal gespecialiseerde laboratoria die zijn uitgerust om elke technische discipline binnen de school te dekken.

We hebben een aantal computerclusters die studenten toegang bieden tot high-spec computers met up-to-date software-engineeringstoepassingen.

We hebben ook een toegewijd technisch ondersteuningsteam dat helpt alles soepel te laten verlopen.

Honoraria, financiën en beurzen

Collegegeld 2019

 • Home: £ 9,250 (sandwichjaar: £ 925)
 • Internationaal: £ 18,240 (sandwichjaar: £ 1,824)

Beurzen

Elk jaar reiken we talloze niet-terugbetaalbare studiebeurzen uit aan Britse, EU- en internationale studenten op basis van academische excellentie, persoonlijke omstandigheden of economische tegenspoed.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt om plannen te verduidelijken door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal ingerichte workshops.

Werkgelegenheidsstatistieken

100% van onze afgestudeerden in Civiele Techniek en Bouwkunde 2017 vonden werk of gingen verder studeren binnen zes maanden na hun afstuderen. *

Salaris verwachtingen

Het gemiddelde startsalaris voor afgestudeerden in de bacheloropleiding Civil and Structural Engineering uit 2017 was £ 26,429. *

* Deze DLHE-statistieken zijn afgeleid van jaarlijks gepubliceerde gegevens door het HESA (Hoger Onderwijs Statistieken Agentschap), gebaseerd op de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde afgestudeerden die beschikbaar zijn voor werk of verdere studie en wiens bestemmingen bekend zijn.

Carriere vooruitzichten

Civiel-ingenieurs behoren tot de meest inzetbare en goed betaalde van alle afgestudeerden. Na zes tot zeven jaar ervaring kunt u voldoen aan de vereisten van de professionele instellingen en een Chartered Engineer worden, zodat u naar meer gespecialiseerde gebieden kunt gaan. Recente afgestudeerde bestemmingen zijn onder meer:

 • AMEC
 • ARUP Consulting Engineers
 • Mowlem Civiele Techniek
 • Nottingham City Council
 • WS Atkins Consulting Engineers

In het buitenland studeren

Al onze programma's bieden de mogelijkheid om in het buitenland te studeren, met twee semesters bij een internationale partnerinstelling.

Studieondersteuning

Onze uitgebreide ondersteuningsdiensten zullen u helpen om uw volledige potentieel te bereiken - zowel academisch als persoonlijk.

Wij bieden alles wat u nodig hebt om het beste uit uw tijd met ons te halen en met succes verder te studeren en naar de wereld van afgestudeerde banen te gaan.

Onze ondersteunende diensten omvatten:

 • Persoonlijke docenten
 • Handicap diensten
 • Counseling diensten
 • MyBradford student ondersteuningscentra
 • De studentenvereniging
 • Geestelijk adviseurs en geestelijken
 • Een kinderdagverblijf op de campus
 • Halls bewakers

We hebben goed gevulde bibliotheken en uitstekende IT-faciliteiten op de hele campus. Deze faciliteiten zijn tijdens de looptijd 24 uur per dag geopend, wat betekent dat je altijd een plekje vindt om dingen gedaan te krijgen op de campus.

Onze Academic Skills Advice Service zal met u samenwerken om uw academische, interpersoonlijke en overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen.

Onderzoek

Ons onderzoek ondersteunt elk niveau van je studieprogramma.

Je wordt onderwezen door academici die in de voorhoede van hun technische discipline werken.

Dit stelt ons in staat samen met u te verkennen hoe theoretische principes worden toegepast om echte uitdagingen op te lossen.

Uw individuele project geeft u toegang tot onze onderzoeksfaciliteiten en biedt u de mogelijkheid om betrokken te raken bij een veel groter onderzoeksproject dat wordt uitgevoerd met onze industriële partners.

Laatst bijgewerkt op okt 2019

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder