BEng (Hons) regeling in product- en industriële engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

122116_Polyu-ISE-A_innerpage-PIE-20190907.png

Kenmerken van de regeling

Om tegemoet te komen aan de behoeften van de studenten en de maatschappij, is deze regeling ontwikkeld om studenten uit te rusten met de gespecialiseerde vaardigheden in productontwerp en -ontwikkeling, marketing, procescontrole en optimalisatie in complexe organisaties en bedrijven, in een mondiale context. In de regeling wordt een integrerende en probleemgestuurde onderwijs- en leerbenadering toegepast, die studenten helpt bij het ontwikkelen van hun technische kennis, communicatie, teamplaying, management en zelflerend vermogen. Afgestudeerden zijn in staat om een leidende rol in de industrie te spelen op grond van hun evenwichtige opleiding en praktische training. De geleerde vaardigheden verbeteren niet alleen de systemen van vandaag, maar creëren ook betere systemen voor morgen.

Studenten toegelaten tot de regeling zullen het gemeenschappelijke leerplan voor de eerste anderhalf jaar bestuderen. Ze zijn dan vrij om hun programmakeuzes te maken (één van de twee programma's).

Doelstellingen van de regeling

Technologische vooruitgang heeft ertoe geleid dat industrieën elke dag slimmer en sneller presteren. Product- en industriële engineering is geen uitzondering. Na de volgende Industriële Revolutie (Industrie 4.0), maken moderne technologieën de weg vrij voor schonere, slimmere en efficiëntere processen in zowel industriële als dienstverlenende sectoren zonder hun hoge kwaliteitsniveaus te schaden. Het Internet of Things (IoT) met tal van verbonden slimme apparaten, lokaal en / of wereldwijd, transformeren Industrial Engineering drastisch met nieuwe mogelijkheden die zowel lokale als wereldwijde ondernemingen helpen om tijdige procesbeheersing en -monitoring op afstand te bereiken, real-time analyses van de enorme hoeveelheid essentiële gegevens voor de besluitvorming, evenals de inbedding van slimme gegevens in producten en diensten via de cloud.

De regeling heeft tot doel de student fundamentele kennis en vaardigheden te bieden op het gebied van product- en industriële engineering, met inbegrip van engineeringseconomie, kwaliteitstechniek, technische wetenschappen en wiskunde, technische communicatie en informatietechnologie, om hem / hem in staat te stellen een solide basis en flexibiliteit te hebben een bachelordiploma volgen, hetzij in productengineering met marketing of industriële en systems engineering, na het eerste en een half jaar studie.

Programma's onder de regeling

BEng (Hons) in Industrial and Systems Engineering

(Website: https://www.polyu.edu.hk/ise/ise)

Industrial and Systems Engineering (ISE) is een professionele discipline die zich richt op het ontwikkelen en implementeren van optimale oplossingen vanuit een perspectief op systeemniveau en een brug slaat tussen management en bedrijfsvoering. Het heeft een sterke focus op operationele processen, die de ruggengraat vormen van alle industriële en serviceorganisaties. Het gaat hierbij om mensen, technologie, kwaliteit, financiën, informatie en milieukwesties. De belangrijkste rol van industriële en systeemingenieurs is het organiseren en stroomlijnen van operationele procedures, het verhogen van de efficiëntie, het verlagen van de bedrijfskosten, het verhogen van de klanttevredenheid, het verbeteren van de veiligheid en het verbeteren van de algehele systeemprestaties op verschillende gebieden zoals fabrieken, Disneyland-wachtrijen, snelle prototyping, enz. het uiteindelijke doel is leiderschap te bieden bij het ontwerpen van geïntegreerde industriële en commerciële systemen voor de ontwikkeling en het welzijn van de gemeenschap.

ISE verschilt van andere traditionele technische disciplines waarbij kennis en vaardigheden worden toegepast op specifieke gebieden. ISE biedt afgestudeerden daarentegen veel flexibelere loopbaantrajecten om in verschillende organisaties in zowel de industriële als de commerciële sector te kunnen werken.

Doelstellingen van het programma Het programma heeft tot doel studenten een uitgebreide opleiding en professionele training op honours-niveau te bieden bij het voorbereiden van ingenieurs en professionals die competent zijn in het ontwerpen, verbeteren en installeren van geïntegreerde systemen van mensen, technologie, informatie en economie voor het beste van beide werelden: engineering en business, voor optimalisatie in kosten, efficiëntie, effectiviteit, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

Professionele erkenning Het programma is door het Hong Kong Institution of Engineers (HKIE) volledig geaccrediteerd als een professionele technische opleiding erkend door andere ondertekenaars van Washington Accord. Het Washington Accord is een internationale overeenkomst tussen instanties die verantwoordelijk zijn voor het accrediteren van technische opleidingen. Momenteel heeft het 20 ondertekenaars, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, Japan, Korea, Singapore, Taiwan, Maleisië en Nieuw-Zeeland.

BEng (Hons) in Product Engineering met Marketing

(Website: https://www.polyu.edu.hk/ise/pem)

Technologische vooruitgang en globalisering blijven marktkansen creëren voor nieuwe producten en diensten. Veel Hongkongse bedrijven hebben het voordeel van de productie van origineel ontwerp en de productie van originele merken vanwege onze efficiënte communicatie-infrastructuur en uitstekende marketing. Dit leidt tot een grote vraag naar professionals om nieuwe producten te ontwerpen en op de markt te brengen, zoals smart home-apparaten, medische apparaten en andere hoogwaardige consumentenproducten.

Product Engineering with Marketing (PEM) richt zich op de identificatie van marktbehoeften, het genereren van creatieve ideeën, de realisatie van productconcepten en de groei van klanten. Product- en marketingingenieurs kunnen de marktsituatie en concurrentieomgeving analyseren, marktbehoeften identificeren en omzetten in nieuwe producten die voldoen aan de behoeften van de klant.

Doelstellingen van het programma Het programma heeft tot doel studenten een uitgebreide opleiding en professionele training op honoursniveau te bieden voor het voorbereiden van professionals die competent zijn in productontwerp en marketing.

Professionele erkenning Het programma is door het Hong Kong Institution of Engineers (HKIE) volledig geaccrediteerd als een professionele technische opleiding erkend door andere ondertekenaars van Washington Accord. Het Washington Accord is een internationale overeenkomst tussen instanties die verantwoordelijk zijn voor het accrediteren van technische opleidingen. Momenteel heeft het 20 ondertekenaars, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, Japan, Korea, Singapore, Taiwan, Maleisië en Nieuw-Zeeland.

Laatst bijgewerkt op okt 2019

Over de school

Industrial and Systems Engineering (ISE) is a professional discipline that focuses on developing and implementing optimal solutions from a system-level perspective.

Industrial and Systems Engineering (ISE) is a professional discipline that focuses on developing and implementing optimal solutions from a system-level perspective. Lees Minder