BEng Civiele Techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Begin op weg om een charter engineer te worden en heb invloed op het ontwerp, de constructie en het onderhoud van de wereld om u heen. Wiskunde ondersteunt alles wat je doet in engineering, dus het speelt een belangrijke rol in je leerproces. We zullen ook uw kennis van structuren, hydraulica, geotechnische engineering, management, gezondheid, veiligheid en welzijn, landmeten, materiaalkunde en duurzame ontwikkeling vergroten.

Wij zullen uw vermogen om te managen, werken in teamomgevingen en een leidende rol in deze branche te koesteren. Je ontwikkelt een flair voor communicatie, probleemoplossing en projectmanagement, wetende wat er nodig is om verschillende technische situaties te onderzoeken en evalueren.

Je zult ook kijken naar het op nieuwe manieren gebruiken van materialen, de principes van experimenteel ontwerp en de techniek achter wegen, bruggen en andere grote bouwwerken. Je begrijpt hoe civiele techniek werkt en weet hoe je deze kennis kunt gebruiken om structurele problemen op te lossen.

Research Excellence Framework 2014

Research Excellence Framework 2014: de resultaten van onze universiteit voor de eenheid Architectuur, gebouwde omgeving en planning, die het voor het eerst invoerde, waren indrukwekkend: 37% van haar onderzoek werd als toonaangevend of internationaal uitstekend beoordeeld.

Voordelen van de cursus

Onze moderne, goed uitgeruste laboratoria bieden u de kans om betrokken te raken bij standaardtools en testen. We laten u zien hoe u de sterkte van materialen voor constructies kunt onderzoeken en begrijpen de nieuwste softwarepakketten voor geotechnische en structurele analyse.

We kunnen u geweldige banden met de industrie bieden, grotendeels dankzij ons onderwijsteam - dat vijf Chartered Engineers omvat - die veel ervaring hebben op verschillende gebieden van engineering. Gastcolleges over technische projecten en reizen naar bouwplaatsen bieden u geweldige mogelijkheden om te netwerken met professionele ingenieurs en te zien hoe wat u leert kan worden toegepast op echte situaties.

We bieden deze cursus ook in een sandwich-modus, zodat je de kans hebt om een pauze van 12 maanden te nemen van je studies om een jaar lang waardevolle technische ervaring in de industrie op te doen.

Toelatingseisen

UCAS-tariefpunten 112 punten vereist. (Minimaal 72 van twee A-niveaus, of gelijkwaardig, in wiskunde en wetenschappen met minimaal 40 van wiskunde. Als u biologie, scheikunde of natuurkunde studeert om aan deze eis te voldoen, moet u ook een 'geslaagd' behalen bij de praktische beoordeling, waar dat praktische beoordeling is gescheiden (vanaf 2017).

Aanvullende vereisten:

GCSEs:

GCSE graad C Engelse taal en GCSE graad B in wiskunde (graad 4 respectievelijk graad 6, voor degenen die vanaf 2017 hun GCSE gebruiken) zijn vereist. Key Skills Level 2, Functional Skills Level 2 en het Certificate in Adult Literacy worden geaccepteerd in plaats van GCSE Grade C English Language. Sleutelvaardigheden / functionele vaardigheden niveau 3 worden geaccepteerd in plaats van GCSE Grade B Maths.

TOEGANG TOT HIJ DIPLOMA:

Over het geheel genomen met een minimum van 112 UCAS-tariefpunten. Moet ten minste 15 verdiensten uit wiskunde of een getalsonderwerp en 15 verdiensten voor een wetenschappelijk onderwerp bevatten.

SCHOTSE AWARDS:

Minimaal 5 vakken in niveau B op hoger niveau.

IERS VERLATEN CERTIFICAAT:

Minimaal 5 vakken in Grade C1 of hoger op hoger niveau, waarvan minimaal 3 op B2 moeten staan.

NIVEAU 5 TOEGANG

Niveau 5 toegang: Aanvragers moeten een HND hebben in een civieltechnische discipline, met een minimum van 60% in totaal in het tweede studiejaar.

SELECTIECRITERIA:

We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie zal worden afgeleid van uw persoonlijke verklaring en referentie en zal alleen worden gebruikt als u voldoet aan de algemene toegangseisen.

Internationaal baccalaureaat: 25 punten

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Je kunt doorgaan naar een masterdiploma voordat je praktijkervaring opdoet en de status van chartered engineer nastreeft. Je zou kunnen besluiten om een masteropleiding in deeltijd te doen terwijl je ervaring opdoet in het veld, of je kunt er de voorkeur aan geven om een volledig jaar in de industrie te doen en daarna weer te studeren. Zodra de gecharterde status is bereikt, kunt u ontwerpteams leiden die overal ter wereld werken aan innovatieve engineeringprojecten.

  • Burgerlijk ingenieur
  • Landmeter
  • Bouwinspecteur

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven over het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

VK & EU

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 9250. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de gevolgen van inflatie.

Internationale

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 12000. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgelegd.

uitrusting

Noordelijk terras

Gelegen op onze City Campus, op slechts een korte loopafstand van het centrum van Leeds, is Northern Terrace de thuisbasis van onze School of Built Environment & Engineering.

Bibliotheek en online bronnen

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder