BEng Honours in Software Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Deze cursus bestudeert de beste manieren om softwaresystemen te ontwerpen, bouwen, onderhouden en evalueren. Het maakt gebruik van veel van de technische aspecten van de informatica, met name de programmering, en heeft tot doel de professionele attitudes, interpersoonlijke en technische vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt in de software-industrie.

De cursus biedt een solide basis in software engineering theorie en praktijk om professionele softwaresystemen te ontwikkelen. Het zal u uitrusten voor een breed scala aan carrièremogelijkheden, inclusief software-engineer, programmeur van webtoepassingen, softwareontwerper / analist of websiteontwerper / -programmeur.

Je bestudeert softwareontwikkeling, programmeertalen, technologieën en applicaties, waaronder Java, C / C #, UNIX, UML, grafische afbeeldingen, netwerken, gelijktijdige systemen, databases, kunstmatige intelligentie en web- en mobiel computergebruik. Je deelt een gewoon eerste jaar met de Computer Science BSc Honours-cursus; je kunt overstappen in jaar 1 en je specialiseren in jaar 3.

De Software Engineering BEng benadrukt fundamentele principes, ontwerp, verwerving van praktische vaardigheden en evaluatie van technologieën. Je kunt doorgaan met het voltooien van een geïntegreerd Masters-programma met de toekenning van een MEng-diploma na vier jaar.

Professionele accreditatie

Dit programma is geaccrediteerd door BCS, het Chartered Institute for IT, om volledig te voldoen aan de vereiste opleiding voor Chartered IT Professional (CITP) en gedeeltelijk te voldoen aan de ondersteunende kennisvereisten van de Engineering Council in de UK Standard for Professional Engineering Competence (UK) -SPEC) en de Science Council voor Chartered of Incorporated Engineer (CEng of IEng) status en voor Chartered Scientist (CSci) status. Merk op dat er aanvullende vereisten zijn, waaronder werkervaring, om de volledige CITP, CEng, CSci of IEng-status te bereiken. Afgestudeerden van deze geaccrediteerde graad komen ook in aanmerking voor het professionele lidmaatschap van BCS (MBCS).

De BCS-accreditatie is een indicator voor de kwaliteit van het programma voor studenten en werkgevers; het is ook een belangrijke maatstaf voor de standaard van het programma bij het aanbieden van computeronderricht van hoge kwaliteit en inzet voor de ontwikkeling van toekomstige IT-professionals die het potentieel hebben om de status Chartered te behalen. Het programma zal waarschijnlijk ook worden erkend door andere landen die internationale akkoorden hebben ondertekend.

Toelatingseisen

UK

Een van de volgende (of gelijkwaardige kwalificaties):

 • A Niveaus - BBC / A * A *
 • Internationaal baccalaureaat - 26 punten
 • Pearson BTEC Level 3 Extended National Diploma / National Diploma - DMM / D * D *
 • Toegang tot HE Diploma - slaag in met 45 credits op niveau 3 met een minimum van 27 Level 3 credits op verdienste of onderscheiding.

Naast een van bovenstaande, moet u beschikken over:

 • Plus GCSE Engels en wiskunde met een minimum cijfer 4 (rang C in het beoordelingssysteem vóór 2017). Equivalente kwalificaties worden ook overwogen.

Als uw eerste taal geen Engels is, moet u over het algemeen een IELTS-score van 6,0 hebben, met een score van 5,5 in elk element.

EU / International

 • Internationaal baccalaureaat - 26 punten

Als uw eerste taal geen Engels is, moet u over het algemeen een IELTS-score van 6,0 hebben, met een score van 6,0 in elk element.

Careers

Loopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • werkplaatsen vinden gerelateerd aan je opleiding,
 • vinden van banen in deeltijd / vakantie, stages en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring,
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten,
 • werk effectief aan werkgevers,
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren,
 • ontwikkel je sollicitatiegesprek en zakelijke vaardigheden,
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs,
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar.

Laatst bijgewerkt op jul 2019

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder