Informatie- en communicatietechnologie, bio-economie

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Wat zal je leren?

Door de pandemie van het Coronavirus heeft HAMK het voor nieuwe studenten mogelijk gemaakt om in het najaar te beginnen met hun studie als online studie vanuit hun thuisland en in januari 2021 naar Finland te komen voor studie op de campus. Daarnaast is het mogelijk om het collegegeld te betalen in drie termijnen.

Het Bioeconomy Engineering-programma zal u als ingenieur uitrusten met de kennis en vaardigheden die uw doelstellingen voor duurzame ontwikkeling in praktijk brengen. Je zult dit bereiken door de competenties te verwerven om digitalisering en datatechnologie te integreren met biomassastromenbeheer van land, bos en water. Je krijgt teamworkvaardigheden om de communicatie tussen bioproductie, verwerking, business, markten en consumenten te hervormen. Principes van de circulaire economie en een spaarzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen zijn integrale principes van de opleiding.

Wat word je?

Na je afstuderen ben je een ingenieur die gespecialiseerd is in het produceren van slimme informatie en op gegevens gebaseerde oplossingen voor het beheer van de bio-economie, de productie- en verwerkingsindustrie en toeleveringsketens. Je bent in staat om te werken met bedrijven en bedrijven, ingenieursbureaus, overheid, de publieke sector en niet-gouvernementele organisaties. Je specifieke posities kunnen liggen in projecten, ontwerp, ontwikkeling, training, verkoop, consultancy, management, ondernemerschap en als specialist.

84487_84476__76A7780.jpg

curricula

Bioeconomy Engineering - Engineer voor een duurzame toekomst

Het Bioeconomy Engineering-programma voorziet u van competenties op het gebied van informatietechnologie om op maat gemaakte gegevens en op technologie gebaseerde oplossingen voor het gebruik van bio-economieproductie en -verwerking te ontwikkelen. Het programma zal u vertrouwd maken met kennis van computerprogrammering en softwareontwikkeling, weboplossingen, IoT, M2M, virtuele en toegevoegde realiteit, internet van diensten, industriële internetoplossingen, modellering en modelsimulaties, 3D-printen, data-analyse en data netwerken. Uw kennis van gegevens en technologie zal worden gebruikt op nieuwe en innovatieve manieren om veranderingen in een industriële praktijk en het sociaal-economische kader van bio-economie te creëren.

Je diploma bestaat uit de studiemodules zoals:

  • Werken in bio-economie
  • Circular Bioeconomy
  • Iot platforms
  • Slimme sensoren
  • Cloud diensten
  • Slimme bio-economie
  • Mobiele applicaties
  • GIS en slimme logistiek
  • Gegevensanalyse
  • 3D-modellering en afdrukken
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Häme University of Applied Sciences (HAMK) is a multidisciplinary higher education institution situated centrally in the most populated a??rea of southern Finland. HAMK offers inspiring higher educati ... Lees meer

Häme University of Applied Sciences (HAMK) is a multidisciplinary higher education institution situated centrally in the most populated a??rea of southern Finland. HAMK offers inspiring higher education and customer-oriented applied research. Häme University of Applied Sciences is authorised by the Government of Finland, and is situated centrally in the most populated area of the country, southern Finland, where about half Finland's population live. Lees Minder
Hämeenlinna , Riihimäki , Valkeakoski , Forssa , Mustiala + 4 Meer Minder