BEng in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het volgen van een diploma Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek geeft je een deskundige opleiding in de theorie en de werking van luchtvaartvoertuigen, van vliegtuigen met straalaandrijving en propeller tot zweefvliegtuigen en helikopters.

Je leert over de volledige engineeringreis, van concept op de grond tot in de lucht. Of het nu gaat om het ontwerp, de analyse, het testen of de vlucht, Swansea heeft het voor u in petto.

Deze multidisciplinaire cursus biedt een realistisch inzicht in de atmosfeer van onze planeet en de kosmos daarbuiten, evenals de technologieën die nodig zijn om ze te verkennen.

Naarmate je vordert, zullen je ontwikkelende analytische vaardigheden worden gecombineerd met hands-on ervaring met geavanceerde apparatuur, waarbij vaardigheden worden gecreëerd die van vitaal belang zijn voor het veiligstellen van de werkgelegenheid in de ruimere lucht- en ruimtevaartindustrie.

Waarom Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek in Swansea?

Engineering aan de Swansea University heeft een sterke reputatie en trekt studenten van over de hele wereld aan.

Wist je dat?

 • Lucht- en ruimtevaarttechniek in Swansea staat op de 7e plaats in het VK en op de 5e plaats voor afgestudeerde prospects door de Times University Guide 2020.
 • Binnen zes maanden na zijn afstuderen is 94% van de afgestudeerden in de lucht- en ruimtevaarttechniek in dienst of in vervolgstudie (16/17 afgestudeerden DLHE).

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om een JAAR IN DE INDUSTRIE (UCAS H402) door te brengen, in het VK of in het buitenland, wat waardevolle werkervaring oplevert, evenals een salaris dat momenteel gemiddeld meer dan £ 15.000 is. Ondersteuning en begeleiding worden geboden om uw plaatsing te beveiligen.

We bieden je ook de mogelijkheid om een JAAR IN HET BUITENLAND (UCAS 401) door te brengen aan een partneruniversiteit die de graad verrijkt en een waardevolle culturele ervaring geeft die je horizon kan verbreden bij het zoeken naar werk.

Uw ervaring in lucht- en ruimtevaarttechniek

In je eerste jaar kun je een vliegles nemen en gedurende je hele cursus werken met faciliteiten zoals de Merlin MPX521 Engineering Flight Simulator, de JetCat P120-motor en meerdere windtunnels, zodat je altijd op de hoogte bent.

Ruimtevaarttechniek Werkgelegenheidskansen

Afgestudeerden van de opleiding BEng Aerospace Engineering in Swansea zijn op koers voor een scala aan kansen op werk. Je toekomst zou in een van de volgende rollen kunnen liggen:

 • Vliegtuigontwerpingenieur
 • Raket wetenschapper
 • Defensie-ingenieur
 • Piloot
 • Hogesnelheidsbaaningenieur
 • Flight Test Engineer
 • Aerodynamicist in de sector motorsport en duurzame energie

Onze afgestudeerden gaan door met interessante en gevarieerde carrières bij bedrijven zoals Rolls Royce, Airbus, BAE Systems, GE Aviation, Royal Air Force en Jaguar Land Rover.
Ons gemiddelde afgestudeerde salaris na 6 maanden afstuderen is £ 25.000.

Toelatingseisen

De toelatingseisen voor de opleiding BEng Aerospace Engineering zijn:

ABB-BBB op A-niveau (inclusief wiskunde).

 • Andere aanbevolen onderwerpen zijn onder meer:
 • Fysica
 • Verdere wiskunde
 • Chemie
 • Ontwerp technologie
 • IT / Computing
 • Biologie

Variabele aanbiedingen afhankelijk van de bestudeerde onderwerpen en alle aanvragen worden op individuele basis behandeld, met GCSE-cijfers, AS-niveau vakken en cijfers, werkervaring, referenties en persoonlijke verklaringen in aanmerking genomen.

Of 32 overall met ofwel 5 bij HL (of 6 bij SL) "Wiskunde: analyse en benaderingen", of 5 bij HL (of 7 bij SL) "Wiskunde: toepassingen en interpretatie"

Studenten die studeren voor BTEC-kwalificaties in relevante vakken, hebben D * D * D * - D * D * D nodig, om B op A-niveau wiskunde op te nemen. Als ze geen A-niveau wiskunde volgen, moeten ze een minimum D behalen in 'Wiskunde voor technici' en D in 'Verdere wiskunde voor technici' modules van de BTEC. Studenten moeten ook minimaal twee A-cijfers behalen op GCSE, om een minimaal cijfer B in wiskunde en twee andere bètavakken op te nemen.

Ontdek de toelatingseisen voor een internationale student.

Studenten met industriële ervaring en kwalificaties zullen van geval tot geval worden beoordeeld. Als je toegangs- of beroepskwalificaties hebt gestudeerd, wordt je geadviseerd om je aan te melden voor het Integrated Foundation Year.

Als u zich aanmeldt voor niveau twee (tweede jaar), moet u, om in aanmerking te komen, de onderwerpen die in Swansea worden aangeboden op niveau één (eerste jaar) al hebben behandeld in een gecertificeerde kwalificatie, met een hoge algemene score.

Hoe je wordt geleerd

Het College of Engineering maakt gebruik van een verscheidenheid aan lesmethoden, waaronder; lesgeven / lesgeven, werk in kleine groepen, laboratoriumgebaseerd, project / opdrachtgebaseerd, gebruik van Blackboard. Steeds meer lezingen verkennen het gebruik van lecture recording, blended learning en flipped learning.

Deze cursus biedt een aantal modules die door het medium Welsh of tweetal worden gegeven voor studenten die zichzelf beschouwen als vloeiende sprekers uit Wales.

Collegegeld

Het jaarlijkse collegegeld voor inschrijving in het studiejaar 2020/21 is als volgt:

VK / EU Internationale
BEng (Hons) Full time £ 9.000 £ 19.450
BEng (Hons) Fulltime met een jaar in het buitenland £ 9.000 £ 18.500
BEng (Hons) Voltijd met een jaar in de industrie £ 9.000 £ 18.500


Bijkomende kosten

U kunt tijdens de universitaire periode te maken krijgen met extra kosten, inclusief (maar niet beperkt tot):

 • Parkeren en reizen van en naar de campus
 • Kosten voor afdrukken, fotokopiëren, briefpapier en apparatuur (bijv. USB-sticks)
 • Aankoop van boeken of teksten
 • Afdrukken en binden
 • Toga's voor eindexamenplechtigheden

Het collegegeld dekt niet de kosten die persoonlijk door de student zijn gemaakt, zoals de aankoop van boeken of briefpapier, afdruk- of fotokopieerkosten.

Aanbevolen leerboeken voor deze cursus zijn beschikbaar in de bibliotheek. Alle software die nodig is voor de cursus is beschikbaar op het engineering-netwerk, voor gebruik in onze pc-kamers op Swansea University van Swansea University .

Gratis draadloos internet is beschikbaar op de hele campus van de universiteit en in de vestigingspaleizen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder