BEng in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het volgen van een diploma Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek geeft je een deskundige opleiding in de theorie en de werking van luchtvaartvoertuigen, van vliegtuigen met straalaandrijving en propeller tot zweefvliegtuigen en helikopters.

Je leert over de volledige engineeringreis, van concept op de grond tot in de lucht. Of het nu gaat om het ontwerp, de analyse, het testen of de vlucht, Swansea heeft het voor u in petto.

Deze multidisciplinaire cursus biedt een realistisch inzicht in de atmosfeer van onze planeet en de kosmos daarbuiten, evenals de technologieën die nodig zijn om ze te verkennen.

Naarmate je vordert, zullen je ontwikkelende analytische vaardigheden worden gecombineerd met hands-on ervaring met geavanceerde apparatuur, waarbij vaardigheden worden gecreëerd die van vitaal belang zijn voor het veiligstellen van de werkgelegenheid in de ruimere lucht- en ruimtevaartindustrie.

Waarom Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek in Swansea?

Engineering aan de Swansea University heeft een sterke reputatie en trekt studenten van over de hele wereld aan.

Wist je dat?

Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek is onlangs door de Times University Guide 2019 als 5e geëerd in het Verenigd Koninkrijk vanwege haar Graduate Prospects.

Binnen zes maanden na zijn afstuderen is 94% van de afgestudeerden in de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek in dienst of in verdere studie (16/17 afgestudeerden DLHE).

Deze cursus biedt je de mogelijkheid om een ​​JAAR IN INDUSTRIE (UCAS H402) door te brengen, in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland, en waardevolle werkervaring te bieden, evenals een salaris dat momenteel gemiddeld meer dan £ 15.000 bedraagt. Ondersteuning en begeleiding worden geboden om uw plaatsing te beveiligen.

We bieden je ook de mogelijkheid om een ​​JAAR IN HET BUITENLAND (UCAS 401) door te brengen aan een partneruniversiteit die het diploma verrijkt en een waardevolle culturele ervaring biedt die je horizon kan verbreden bij het zoeken naar werk.

Uw ervaring in lucht- en ruimtevaarttechniek

In je eerste jaar kun je een vliegles nemen en gedurende je hele cursus werken met faciliteiten zoals de Merlin MPX521 Engineering Flight Simulator, de JetCat P120-motor en meerdere windtunnels, zodat je altijd op de hoogte bent.

Ruimtevaarttechniek Werkgelegenheidskansen

Afgestudeerden van de opleiding BEng Aerospace Engineering in Swansea zijn op koers voor een scala aan kansen op werk. Je toekomst zou in een van de volgende rollen kunnen liggen:

 • Vliegtuigontwerpingenieur
 • Raket wetenschapper
 • Defensie-ingenieur
 • Piloot
 • Hogesnelheidsbaaningenieur
 • Flight Test Engineer
 • Aerodynamicist in de sector motorsport en duurzame energie

Toelatingseisen

De toelatingseisen voor de opleiding BEng Aerospace Engineering zijn:

AAB-BBB op A-niveau (inclusief wiskunde).

 • Andere aanbevolen onderwerpen zijn onder meer:
 • Fysica
 • Verdere wiskunde
 • Chemie
 • Ontwerp technologie
 • IT / Computing
 • Biologie

Variabele aanbiedingen afhankelijk gemaakt van de bestudeerde onderwerpen en alle aanvragen worden op individuele basis behandeld, met GCSE-graden, AS-niveau vakken en cijfers, werkervaring, referenties en een persoonlijke verklaring die in aanmerking wordt genomen.

Of 32 op IB tot en met 5 op hoger niveau of 6 op standaardniveau wiskunde en 4 op hoger niveau of 5 op standaardniveau Engelse taal.

Studenten die voor BTEC-kwalificaties in relevante vakken studeren, hebben D * D * D * - D * D * D nodig om B op A-niveau Wiskunde op te nemen. Als ze geen A-niveau wiskunde volgen, moeten ze een minimum D bereiken in 'Wiskunde voor technici' en D in 'Verdere Wiskunde voor technici' modules van de BTEC. Studenten zijn ook verplicht om een ​​minimum van twee A-cijfers op GCSE te hebben, om een ​​minimale graad B in wiskunde en twee andere wetenschappelijke vakken op te nemen.

Hoe je wordt geleerd

Het College of Engineering maakt gebruik van een verscheidenheid aan lesmethoden, waaronder; lesgeven / lesgeven, werk in kleine groepen, laboratoriumgebaseerd, project / opdrachtgebaseerd, gebruik van Blackboard. Steeds meer lezingen verkennen het gebruik van lecture recording, blended learning en flipped learning.

Deze cursus biedt een aantal modules die door het medium Welsh of tweetal worden gegeven voor studenten die zichzelf beschouwen als vloeiende sprekers uit Wales.

Collegegeld

Het jaarlijkse collegegeld voor deelname aan het academiejaar 2019/20 is als volgt:


Bijkomende kosten

U kunt tijdens de universitaire periode te maken krijgen met extra kosten, inclusief (maar niet beperkt tot):

 • Parkeren en reizen van en naar de campus
 • Kosten voor afdrukken, fotokopiëren, briefpapier en apparatuur (bijv. USB-sticks)
 • Aankoop van boeken of teksten
 • Afdrukken en binden
 • Toga's voor eindexamenplechtigheden

Het collegegeld dekt niet de kosten die persoonlijk door de student zijn gemaakt, zoals de aankoop van boeken of briefpapier, afdruk- of fotokopieerkosten.

Aanbevolen leerboeken voor deze cursus zijn beschikbaar in de bibliotheek. Alle software die nodig is voor de cursus is beschikbaar op het engineering-netwerk, voor gebruik in onze pc-kamers op Swansea University van Swansea University .

Gratis draadloos internet is beschikbaar op de hele campus van de universiteit en in de vestigingspaleizen.

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder
Swansea , Dubai + 1 Meer Minder