BEng in civiele techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Voor wie is het?

Onze graad in Civiele Techniek is een pad voor studenten om een ​​leider te worden in de complexe wereld van morgen. City , University of London zet zich in om ervoor te zorgen dat haar afgestudeerden in de civiele techniek het voortouw nemen in technische expertise, strategisch denken, innovatie en communicatie.

Doelen

Civiel-ingenieurs ontwikkelen infrastructuur en hebben een diepgaand effect op de manier waarop mensen leven door een afweging van functie, esthetiek, economie en duurzaamheid.

 • City , University of London leidt al bijna 90 jaar aspirant civiel-ingenieurs op. Onze afgestudeerden zijn uitgerust met de vaardigheden die het beroep vereist en we zijn trots op het succes dat ze hebben genoten in de voorhoede van de civiele techniek in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld.
 • De cursus biedt een gemeenschappelijk eerste jaar in alle technische disciplines om studenten een uitstekende basis te geven in de wetenschap en wiskunde die de basis vormt voor civiele techniek. Omdat ze zich in latere jaren specialiseren, biedt de cursus een sterke technische achtergrond in de hoofdonderwerpen van structurele, geotechnische en waterbouwkundige en managementstudies, terwijl de nadruk ligt op innovatief technisch ontwerp.
 • City sterke vertegenwoordiging van de stad op alle niveaus van het beroep ligt ten grondslag aan onze nauwe banden met de industrie en met de beroepsorganisaties van de sector. Onze nauwe samenwerking met de industrie komt tot uiting in ons onderzoek, onze benadering van het onderwijs en onze nadruk op professionele ervaring voor alle studenten.
 • Accrediteren instanties hebben het niveau van de betrokkenheid van de sector in geprezen City 's design projecten, lezingen en stagemogelijkheden. Onze unieke 'Open Door to Industry'-regeling en evenementen voor evenementen in het kader van speed networking helpen studenten om te profiteren van onze centrale locatie in Londen en een diepgaand begrip te ontwikkelen van het beroep waarvoor ze van plan zijn deel te nemen.
 • Je kunt ervoor kiezen om over te stappen naar MEng (Hons) Civiele Techniek als je algehele cijfer 60% of hoger is aan het einde van het tweede jaar.

accreditatie

Onze graden zijn geaccrediteerd door de Gezamenlijke Raad van moderators als voldoen aan de educatieve basis voor het bieden van een pad voor een Chartered Engineer (CEng). We handhaven dit hoge prestatieniveau om studenten de beste kansen te bieden voor hun toekomstige loopbaan.

Toelatingseisen

 • 'A'-niveau: BBB (inclusief wiskunde).
 • Tarief: 120 UCAS-tariefpunten, inclusief 'A' Niveau Wiskunde. Lees meer over het nieuwe UCAS-tarief vanaf september 2017.
 • BTEC: D * DD in Engineering met minimaal niveau B in 'A' Niveau Wiskunde of Natuurkunde.
 • IB: 33 punten totaal, inclusief wiskunde en natuurkunde op het hoogste niveau in groep 6.

Het volgende is ook vereist:

 • GCSE: minimaal Grade 4 (C) in GCSE English.
Andere geschikte kwalificaties
 • Extended Project Qualification (EPQ): we verwelkomen applicaties die de EPQ bevatten. Waar relevant, kan dit in ons aanbod zijn opgenomen, wat resulteert in een aanbieding 'A' Niveau verminderd met één cijfer.

Als u niet in aanmerking komt voor directe toegang, wilt u misschien eerst een basisprogramma nemen. Deze programma's zijn bedoeld om studenten voor te bereiden op toegang tot de cursussen van de City studenten.

Engelse vereisten

Als uw eerste taal geen Engels is, hebben we bewijs van Engelse taalvaardigheid nodig. Minimumeisen zijn:

 • IELTS: 6,0 algemeen met een minimum van 6,0 in elk onderdeel.
 • PTE Academic: 58 overall met een minimum van 51 in elke component.
Engelstalige programma's

Voldoet niet aan de Engelse taalvereisten? INTO City , University of London biedt Engelstalige programma's om je voor te bereiden op je studie aan de universiteit. Deze intensieve en flexibele cursussen zijn bedoeld om uw Engels vermogen om deel te nemen aan opleidingen te verbeteren.

posities

De school heeft een eigen toegewijd team voor plaatsingen dat stageplekken en ondersteuning biedt voor studenten tijdens hun studie.

Ons team van plaatsingsspecialisten, de Professional Liaison Unit, heeft uitgebreide ervaring in het helpen van studenten bij het beveiligen van professionele ervaring in een groot aantal sectoren. Het team heeft ook langdurige relaties met een indrukwekkend en divers aanbod van bedrijven, zowel grote als kleine organisaties

Je kunt een zomerstage volgen aan het einde van elk academiejaar of kiezen voor een jaar lang een industrie-stage aan het einde van je derde jaar - als je op de MEng (Hons) -route bent.

Plaatsingen worden betaald en zijn een fantastische manier om professionele ervaring op te doen in een relevant vakgebied als onderdeel van je studie. Het aangaan van een stagejaar kan ook meetellen voor de ervaringsvereiste voor een professionele ingenieurskwalificatie.

Plaatsingen worden sterk aangemoedigd bij City ; studenten die een stagejaar voltooien, hebben profijt van het opdoen van professionele ervaring met het werken aan real-life projecten en hebben ook meer kans om; hogere cijfers halen, een baan op universitair niveau veiligstellen en een hoger salaris verdienen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for ... Lees meer

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for over a hundred years. Lees Minder