BFA in filmmaken

EICAR

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BFA in filmmaken

EICAR

BFA in Filmmaking

EICAR, de enige filmschool in continentaal Europa met een Engels taal curriculum, biedt een driejarige Bachelor of Fine Arts programma in filmmaken met 5 Specialisaties - Regisseren, Screenwriting, Camerawerk, produceren en bewerken.

De School biedt graden en programma's met de nadruk op praktische filmmaken ervaring en teamwork. Wij zijn voorstander van directe studiowerk en oefeningen, waar lessen kunnen bezinken.

De programma's zich ook concentreren op een goed beheer van de filmsets, zodat studenten kunnen begrijpen hoe de dingen worden gedaan in de professionele wereld en hun vaardigheden en talenten dienovereenkomstig te ontwikkelen. Daarom richten we ons curriculum en filosofie over het verkrijgen van de juiste proces.

Studeren in Parijs met een internationaal netwerk van professionals

EICAR biedt een internationale omgeving met meer dan 60 nationaliteiten aanwezig in de school studenten en personeel gemeenschap. Onze internationale faculteit van werken film en televisie professionals heeft een voet in de industrie te allen tijde.

Omdat EICAR instructeurs zijn niet academici, maar actieve professionals, zijn ze in staat om een ​​echte wereld, cutting-edge aanpak van het onderwijs waar studenten bereid zijn te confronteren en beheersen van de nieuwste technische veranderingen en artistieke tendensen in de zich snel ontwikkelende audiovisuele industrie filmen bieden.

Naast EICAR faculteit van film en media professionals, een stringent programma ontworpen om de realiteit en de uitdagingen van de professionele wereld na te bootsen is hoeksteen van de BFA curriculum.

De Europese Bachelor of Fine Arts is een diploma niveau diploma

die is geaccrediteerd door EABHES, de Europese Raad voor Accreditatie van Scholen Hoger Onderwijs. Het bachelordiploma wordt erkend in verbonden universiteiten en scholen voor hoger onderwijs over de hele wereld en geeft studenten een hoog niveau van geografische mobiliteit, zowel in termen van hun studie en hun professionele activiteiten. Ze zijn een echt Europees paspoort voor de wereld van de arbeid.

Een minimum van 180 studiepunten is vereist voor de BFA graad. Deze credits kunnen worden verdiend in cursussen, persoonlijke studie en stages.

Een verplichte vreemde taal test is ook vereist voor de mate kwalificaties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan