BFA Studio Kunst

Saint Mary's College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BFA Studio Kunst

Saint Mary's College

BFA Studio Art

Als Saint Mary's kunst student, zal u een indrukwekkend portfolio ontwikkelen en exposeren uw werk elk semester in het Moreau Centrum voor de Kunsten. Je zult nauw samenwerken met volbracht professoren die regionaal vertonen, nationaal en internationaal en nieuwe ontwikkelingen in de kunst en een breed scala van media en technieken te verkennen. De kunst programma is geaccrediteerd door de Nationale Vereniging van Scholen voor Kunst en Design (NASAD).

"Saint Mary's als geheel, maar vooral de kunst-afdeling, was zo'n ondersteunend plaats, zowel door docenten en medestudenten. Ik heb vrienden voor het leven en de herinneringen gemaakt en zal nooit vergeten de moraal, onderwijs, en het vertrouwen dat de Saint Mary's bijgebracht in mij. " -Lauren Magnifico '06

Studies

Wanneer u de belangrijkste in Studio Art in Saint Mary's College kunt u kiezen uit twee graden. De Bachelor of Fine Arts (BFA) is de professionele graad in Studio Art en de Bachelor of Arts (BA) is de vrije kunsten graad in Studio of Art History. BA studenten kunnen eisen in het onderwijs te voltooien om kunst te onderwijzen in de rangen P-12.

Aandachtsgebieden

Als een BA of BFA grote concentreren in de studio kunst, ontwikkelen deskundigheid zoals je specialiseren in een van de volgende gebieden: keramiek, vezels, nieuwe media kunst, schilderen, media, grafiek, of sculptuur.

Portfolio beoordelingen

Elk semester u uw huidige studio werk te presenteren in de galerijen voor de beoordeling door de kunst faculteit. Dit proces helpt om ervoor te zorgen dat je vordert door middel van het programma en uw artistieke potentieel te bereiken.

Schrijven in de grote

Leer om effectief te communiceren met een verscheidenheid van het publiek en onderscheidt zich als een ervaren schrijver via uw geavanceerde schrijven portfolio. U zult vier schriftelijk monsters die items omvatten leggen, zoals een kunstenaar verklaring, research paper, subsidie ​​voorstel, of tentoonstelling beoordeling.

Senior uitgebreid

Als je een senior BFA en BA student met een concentratie in de studio vindt u studio werk dat je artistieke ontwikkeling op Saint Mary's toont vertonen. Deze laatste, uitgebreide project moet origineel zijn, conceptueel en esthetisch geluid, en voltooid in een gebied van de nadruk (vier of meer cursussen die in dat gebied). Deze belangrijke portfolio helpt studenten krijgen de werkgelegenheid, de tentoonstelling kansen, en acceptatie te graduate schools.

Hands-on Learning

Bij Saint Mary's, naast onder te dompelen in de studio om te werken, zult u genieten van grote kansen buiten de klas met stages, sommige gesponsord door INC @ SMC subsidies. De studenten hebben de zomer residenties verkregen op de Indianapolis Museum of Art, het Fort Wayne Museum of Art, MTV-Viacom en Jonquil Design Associates in Knox, Indiana.

Carrière

Bereid je voor op een toekomst die varieert van het werken als een kunst consultant tot een kunst leraar, curator, museum opvoeder, ontwerper, creatief therapeut, fotograaf, media-adviseur, productie-assistent of sales manager. Veel kunst afgestudeerden blijven hun graduate studies met top kunstprogramma's in het hele land. Bezoek de website Career Crossings Office aan vele grote carrière mogelijkheden voor Saint Mary's afgestudeerden.

Eisen - Studio Art

Bachelor of Fine Arts (BFA), Major Art (78 uur)

 • ART 101 Drawing I
 • ART 102 Drawing II
 • ART 103 2D ontwerp
 • ART 104 3D Design
 • ART 241 en 242 Kunstgeschiedenis Survey I en II (of ART 251RM en 252R Italiaanse Kunstgeschiedenis I en II in het buitenland in Rome)
 • ART 495 Senior Comprehensive in Studio Art (in het gebied van nadruk)
 • 45 extra uren in de studio klassen
 • Zes uur van het hoogste niveau kunstgeschiedenis
 • Zes uur in correleren cursussen (van een goedgekeurde lijst van kunst gerelateerde opleidingen)

Deelname aan portfolio reviews elk semester is ook nodig, en je moet een avaerage 3,0 GPA in alle kunst cursussen te behouden. Art majors concentreren in Studio Art moet vier cursussen (12 uur) in een gebied van de nadruk met haar adviseur op de afdeling Art gekozen in overleg te voltooien.

Bachelor of Arts (BA), Major in Art - Concentratie in Studio Art (42 uur)

 • ART 101 Drawing I
 • ART 102 Drawing II
 • ART 103 2D ontwerp
 • ART 104 3D Design
 • ART 241 en 242 Kunstgeschiedenis Survey I en II (of ART 251RM en 252R Italiaanse Kunstgeschiedenis I en II in het buitenland in Rome)
 • ART 495 Senior Comprehensive in Studio Art (in het gebied van nadruk)
 • 18 extra uren in de studio klassen
 • Drie uur van het hoogste niveau kunstgeschiedenis

Deelname aan portfolio reviews elk semester is ook vereist. Art majors concentreren in Studio Art moet vier cursussen (12 uur) in een gebied van de nadruk met haar adviseur op de afdeling Art gekozen in overleg te voltooien.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten -
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Notre Dame, Indiana
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates