BMus (Hons) Prestaties en productie van hedendaagse muziek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze BMus Hons-graad in hedendaagse muziekprestaties en -productie geeft je een uitgebreid inzicht in alle aspecten van een moderne muziekcarrière.

Deze cursus is gericht op het produceren van veelzijdige, muzikaal geletterde afgestudeerden met de vaardigheden, theoretische kennis en netwerken die nodig zijn om een duurzame carrière als professionele musici te ontwikkelen. Op onze Degree Music leer je van professionele musici die in de industrie werken en hun praktische kennis en expertise in de klas brengen. Dus of je nu een instrumentalist, songwriter, artiest, producer, arrangeur of mediacomponist bent, dit is de cursus voor jou. Deze cursus is bedoeld om u een breed scala aan vaardigheden bij te brengen om uw inzetbaarheid te maximaliseren. Je ontwikkelt vaardigheden op hoog niveau in je vakgebied, zoals je instrument, en dit wordt ondersteund door een breder scala aan vaardigheden die betrekking hebben op hedendaagse muziek. Daarnaast doe je ervaring en overdraagbare vaardigheden op die essentieel zijn voor alle carrières. Met deze opleiding creëer je de muziek die je wilt maken, en we helpen je bij het opzetten van de carrière die je wilt vervullen.

Cursus benodigd heden

UCAS-tarief

  • Toegangscriteria en vereisten: 3 jaar
  • 104 UCAS-punten zijn relevante ervaring

Engelse taalvereisten:

  • GCSE-graad C / 4 of hoger in wiskunde en Engels of een niveau 2-equivalent (bijv. Functionele vaardigheden).
  • Of relevante ervaring in muziek.

Persoonlijke verklaring

De persoonlijke verklaring is een belangrijk onderdeel van uw aanvraag en is uw kans om ons te vertellen over uw doelen in muziek en waarom het u interesseert. Je vermogen om effectief te communiceren is belangrijk, dus de kwaliteit van je schrijven is een factor in hoe we onze beslissing nemen. In het bijzonder zullen we u vragen oprechte interesse in muziek te tonen, aangetoond door een of meer van de volgende:

  • Een instrument leren, ofwel aangeleerd of autodidact
  • Buitenschoolse muziekactiviteiten op school, -college of in de gemeenschap
  • Muziek uitvoeren als solist, als bandlid of het vormen van een band
  • Muziek schrijven of produceren

Auditie-informatie

In aanvulling op je aanmelding wordt toegang tot het programma bepaald door je auditie en interview. Alle aanvragers die voldoen aan de minimale toelatingseisen en waarvan de toepassing de mogelijkheid toont om dit programma te voltooien, krijgen een auditie aangeboden.

U krijgt vragen over muziektheorie, notatie en wordt gevraagd om op het gehoor intervallen en akkoordkwaliteiten te identificeren. Het doel van dit proces is dat wij kunnen beoordelen wat u al weet en hoe snel wij denken te kunnen leren.

Gitaristen, pianisten, bassisten en zangers

Bereid alsjeblieft twee nummers van je eigen keuze voor, die meestal zonder achtergrondtrack worden uitgevoerd. De nummers moeten in verschillende stijlen zijn om de breedte van uw kunnen te laten zien. Een deuntje kan origineel zijn, maar niet beide. Je zult ook een reeks technische vaardigheden moeten demonstreren die relevant zijn voor je instrument, zoals toonladders, arpeggio's, akkoordstemmen en zichtlezen.

drummers

Je wordt gevraagd om een reeks veelvoorkomende grooves, stijlen en feel te spelen, zoals rock, funk, jazz, Afro-Cubaans, straight, swing en shuffle. Je moet tellen, speeltijd spelen en verschillende fills uitvoeren. Ten slotte wordt je gevraagd om te laten zien wat je leuk vindt om te spelen en de tijd voor je karbonades!

Saxes, fluit en koper

Bereid alsjeblieft twee nummers van je eigen keuze voor met een achtergrondtrack. De nummers moeten in verschillende stijlen zijn om de breedte van uw kunnen te laten zien. Een deuntje kan origineel zijn, maar niet beide. U bent van harte welkom om een begeleider mee te nemen voor de achtergrondtrack van de uitvoering. Je zult ook een reeks technische vaardigheden moeten demonstreren die relevant zijn voor je instrument, zoals toonladders, arpeggio's en zichtlezen.

Producers, Songwriters en Media Composers

U wordt gevraagd om twee nummers die u heeft geschreven of geproduceerd mee te nemen. Songwriters worden gevraagd naar songteksten, harmonie en vorm; producers en mediacomponisten wordt gevraagd naar de hardware, software en instrumenten die je hebt gebruikt bij de productie van je werk. Mogelijk wordt u gevraagd om een van uw liedjes uit te voeren als u een instrument bespeelt. Ook wordt uw muziektheoretische kennis beoordeeld.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

LCCM is a specialist higher education college for creative people. We are the only independent college in the UK offering degrees in music, words, along with a postgraduate degree in creative entrepr ... Lees meer

LCCM is a specialist higher education college for creative people. We are the only independent college in the UK offering degrees in music, words, along with a postgraduate degree in creative entrepreneurship. Lees Minder