BMus cum laude af in commerciële muziek prestaties

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BMus cum laude af in commerciële muziek prestaties

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Ons doel is om u te ontwikkelen als individu een innovatieve muziek creatief te worden, en daag u uit om een ​​stijl aan de hedendaagse muziek industrie relevante ontwikkelen. Het ontwikkelen van je eigen muzikale identiteit is de eerste regeling van de werkzaamheden en we zijn op zoek naar studenten die niet alleen sterk performers, maar die zijn ook nieuwsgierig en niet bang voor de uitdagingen die voor ons liggen in de steeds veranderende muziekindustrie en werkgelegenheid landschap. Dit is een transformerende proces dat aandacht vraagt ​​voor een aantal belangrijke gebieden van begrip, kennis, communicatie, inspraak bij besluitvorming en het doen.

Onze graad wordt geschreven door de beoefenaars van de praktijk omvat een weergave van de muziek wereld die is gevarieerd, open en gefocust. Niet alleen zijn de studenten aangemoedigd om een ​​specialisme te ontwikkelen, maar we verwachten ook dat de studenten om te begrijpen, zoals veel kunstenaars hebben ook geleerd, dat hun toekomst ligt in variatie, aanpassing en hybridisatie. Deze cursus zal u helpen om deze sprong te maken en om te begrijpen dat de muziek markt gedijt op verse input, nieuwe ideeën, variaties op bekende thema's en de integratie en exploratie van nieuwe benaderingen en hybriden. De energie van nieuwe stijlen, nieuwe manieren van werken, vermengd met traditionele en nieuwe manieren om de verspreiding van materiaal luidde een tastbaar kracht.

Onze recent afgestudeerden releases, hetzij als kunstenaar of als medewerker voor labels als Sony, Universal, Eiland, Mercury, Ziekenhuis, Viper, RAM; op de playlists voor BBC Radio 1 en het spelen op festivals zoals Reading & Leeds, T in the Park, The Great Escape en Liverpool Sound City. Afgestudeerden van zowel muziek cursussen worden regelmatig gekenmerkt op BBC Sound of lijsten en Mercury Prize lijsten.

Inhoud

Onze mate is gericht op de prestaties in de drie primaire domeinen:

 • De ontwikkeling van de artistieke identiteit
 • De oprichting van de inhoud als een expressief voertuig
 • De teelt van de netwerken te helpen ontdekking waaronder traditionele media zoals radio naar online activiteiten

We maken gebruik van een scala van het onderwijs en begeleiding methoden. Profiteren van uitzonderlijk goed toegerust en voorzien van faciliteiten, zal deze cursus u uitrusten met de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen. We ondersteunen een breed scala aan muziek die werken in verschillende domeinen, waaronder performer, songwriter, componist, musicoloog, muziekjournalist, dj, technoloog of opvoeder of een combinatie die geschikt zijn voor een portfolio gebaseerd carrière. Deze cursus zal u uitrusten met de overdraagbaar en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling in de wereld van het maken, doen en zijn.

De cursus ondersteunt de ontwikkeling van je instrumentele vaardigheden in zowel de werkplaats en de individuele instellingen, en de ontwikkeling van de prestaties van vaardigheden in combinatie met individuele en gezamenlijke samenstelling en songwriting. Grondslag liggen aan de graad is een afgewogen en tot nadenken stemmende eigentijdse programma van contextuele studies combineren musicologie, muziek business en het muziekonderwijs. Assessment en onderwijs vindt plaats in zowel praktische en theoretische gebieden van de cursus met de nadruk op het werk wordt beoordeeld op punten voor een aantal gerelateerde modules.

Onze sterke muziekindustrie koppelingen ons toelaten om gastcolleges te voorzien van toonaangevende beoefenaars, en de mogelijkheden voor u om uw carrière te beginnen in de muziek voorafgaand aan het afstuderen te maximaliseren.

Als onderdeel van een-arts gewijd campus, zult u unieke mogelijkheden om samen te werken met studenten van andere academische disciplines, zoals fi lm, TV, radio, mode en media, en om te netwerken met andere Music Department cursussen, terwijl het ontwikkelen van een sterke portfolio van het werk en ervaringen om een ​​carrière te starten in de muziek of verder naar postdoctorale studie.

Onze muziek cursussen zijn gebaseerd op onze state-of-the-art Harrow Campus, een van de belangrijkste media-educatie campussen in Europa, waar faciliteiten zijn 13 professionele opnamestudio's, 21 repetitie studio's, een nieuwe leer opnamestudio, een speciaal gebouwde venue met video en streaming capaciteit, en satelliet-openbare podia, 2 speciale muziektoetsen labs, een Emerging Media Space en een reeks van de televisie, post-productie, radio, film, video en multimedia faciliteiten en mogelijkheden voor de betrokken student. Wij bieden ook 'Triple A' training en certificering voor Avid, Apple en Adobe-producten voor onze studenten.

Onderwerpen van onderzoek

De cursus stelt hoge eisen aan professionele prestatie en praktijk, die je voorbereiden voor de uitdaging van de snel veranderende en veeleisende muziek sector. Op deze manier willen we uw vermogen aan te passen aan de creatieve mogelijkheden die ontstaan ​​in nieuwe muziek en / of media vormen, of in antwoord op nieuwe creatieve partnerschappen en het ontwikkelen van uw vermogen om deel te nemen in de hedendaagse muziek, zakelijke en culturele debatten voeden. Gedurende de cursus zijn de studenten wordt verwacht dat zij hun bewustzijn van de politieke, ethische en esthetische implicaties van hun werk en de industrie in het algemeen te ontwikkelen.

Werkvormen zijn onder andere masterclasses, lezingen, seminars, individuele tutorials, en instrumentale en vocale workshops; het brede scala van evaluatiemethoden omvat mondelinge presentaties, rapporten, essays, groepsprojecten, en presentaties van creatief werk.

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Artist Development voor commerciële muziek prestaties
 • Commercial Music Performance - Hedendaagse Praktijk
 • Commercial Music Performance - Instrumental Musicianship
 • Commercial Music Rendement Portefeuille
 • Individuele en professionele ontwikkeling
 • Muziek in Context

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Commercial Music Performance - Instrumental Musicianship
 • Commercial Music Performance - Het produceren van Prestaties
 • Commercial Music Rendement Portefeuille
 • Individuele en professionele ontwikkeling
 • De Creatieve Industrieën en U
 • Music Marketing & Artist Development

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Commercial Music Performance - Final Major Project
 • Commercial Music Performance - Instrumental Musicianship
 • Proefschrift of Research Paper en Extended Essay
 • Individuele en professionele ontwikkeling

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan