BS in Computer Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BS in Computer Science

Computerwetenschappen is niet de wetenschap van de computer - het is de wetenschap van probleemoplossend gebruik van een computer. Als u een grootschalige computerwetenschap bent, ziet u dit in vele vormen: het bestuderen van algoritmes, hardwarehardware, programmeringstalen, besturingssystemen, database-ontwerp en meer. De carrièremogelijkheden zijn even gevarieerd software engineer, database manager, netwerkbeheerder, projectmanager en vele anderen. Het Amerikaanse Bureau voor Arbeidsstatistieken, onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Arbeid, voorspelt dat voor 2006-2016 drie van de zes beroepen die onder de snelstgroeiende groei gaan en de grootste numerieke groei zullen registreren, computergebonden beroepen zijn.

Omdat computers zo doordringend zijn, biedt een computerwetenschappen de mogelijkheid om een ​​impact te maken in de wereld van wetenschap, zaken, gezondheidszorg, onderwijs, de wet, kunst, entertainment of bijna alles wat je interesseert. Zelfs als je geen computerwetenschappen bent, zal het nemen van computer science cursussen je logische denken en probleemoplossende vaardigheden verbeteren.

Missie

De opdracht van de afdeling Computerwetenschappen is om:

 • Opleiding van de computerwetenschappen majors in een strenge bacheloropleiding, zodat afgestudeerden bereid zijn om hoogwaardige technische professionele posities binnen te gaan of verder te gaan met het afstuderen van programma's
 • Zorg voor computeropleiding die de behoeften van verschillende studentencomponenten van de universiteit dient

Doelstellingen voor het leren van studenten in de major

De Bachelor of Science degree in de computerwetenschappen is ontworpen om studenten voor te bereiden op succes als computerwetenschappers. Studenten die afstuderen van dit programma zouden hun kennis moeten kunnen toepassen op een specifiek ontwerpprobleem, met inbegrip van de specificaties, het analyseren van het probleem en het leveren van een ontwerp en implementatie die naar wens functioneert, met inachtneming van criteria voor prestatie, betrouwbaarheid, onderhoudbaarheid en kosten . Een brede achtergrond in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, samen met een cursus die de professionele ethiek benadrukt, biedt studenten de basis voor het begrijpen van de maatschappelijke implicaties van het werk dat in hun gekozen beroep wordt verricht.

Studenten die dit programma afronden, moeten ook voorbereid zijn op afgestudeerde studies in de computerwetenschappen.

Speciale kenmerken van het programma Computerwetenschappen

Computerwetenschappen bij UH Hilo biedt u kleine klasgroottes, zeer beschikbare faculteiten die veel belangstelling hebben voor studentenucces, kansen voor teamervaringen en een sterk gemeenschapszin bij de hogeschoolstudenten. Studenten in dit programma scoren meestal boven het nationale gemiddelde op de Major Field Achievement Test in Computer Science, en afgestudeerden zijn werkzaam bij grote bedrijven in Hawai'i en op het vasteland.

De jaarlange software engineering sequentie, CS 460-461 Software Engineering I (3), Software Engineering II (3), biedt een projectgebaseerde capstone-ervaring die de kennis en vaardigheden maakt die beschikbaar is van eerdere cursussen, en benadrukt het benodigde teamwork Real-world problemen op te lossen.

De afdeling biedt ook een aantal cursussen die zijn ontworpen voor niet-computerwetenschappen: CS 100 Prin van Computer Sci (3), CS 101 Digitale Tools voor Info World (3), CS 102 MS Office Tools voor Math & Sci (3) / MATH 111 MS Office Tools voor Math & Sci (3), CS 130 Beg Grafieken, Game Programma (3), CS 135 Animatie Programmeren (3), CS 137 Digitale Media Met Flash (3), CS 200-201 Webtechnologie I (3), Web Technology II (3) en CS 300 Website Management (3). Deze cursussen zijn zwaar laboratoriumgericht, waardoor studenten aanzienlijke hands-on ervaring hebben. Om de studenten te helpen bij het bemeesteren van de technologieën die zij in deze cursussen tegenkomen, heeft het departement een aantal leerhulpmiddelen ontwikkeld, waaronder gespecialiseerde laboratoriumhandboeken, gespecialiseerde software, audiovisuele tutorials en zorgvuldig gestructureerde laboratoriumoefeningen.

De afdeling UH Hilo Computer Science heeft drie laboratoria, twee klaslokalen, een netwerk administratief kantoor en diverse nabijgelegen faculteit kantoren. Alle laboratorium- en kantoorwerkstations maken deel uit van een lokaal netwerk en hebben ook high-speed internetverbindingen. Alle werkstations worden opgezet met verbindingen met zowel de Windows-servers als Linux-servers, zoals instructie- en onderzoeksbehoeften nodig hebben.

BS in de computerwetenschappen

Groep 1. Algemene Basisonderwijs, Gebied en Integratieve Eisen

Studenten kunnen kiezen om af te studeren in het kader van de Algemene Onderwijsbond Basic, Ruimte en Integratieve eisen en afstuderen eisen die gelden op het moment dat ze ging de UH System, wanneer ze ingevoerd UH Hilo, of wanneer ze afstuderen, mits er geen onderbreking in de inschrijving.

Studenten moeten voldoen met hun studieadviseur om ervoor te zorgen dat ze zich inschrijven voor cursussen die hen in staat stellen aan deze eisen alsmede eisen voor de grote en voor het afstuderen te voldoen. Sommige cursussen kunnen voldoen aan zowel General Onderwijs eisen en de belangrijkste eisen.

De nieuwe GE basic, kern, en integratieve eisen en lijsten van gecertificeerde cursussen worden op de website geplaatst Algemene Onderwijsbond.

Groep 2. Belangrijke vereisten (76 studiepunten)

1.Related Requirements for the Major (21):

 • MATH 205 Calculus I (4)
 • MATH 206 Calculus II (4)
 • MATH 311 Intro Lineaire Algebra (3)
 • PHYS 170-170L Gen Phys I: Mechanica (4), Gen Phys I Lab (1)
 • PHYS 171-171L Gen Phys II: Elec & Magnetisme (4), Gen Phys II Lab (1)

2. Computer Science Required Core Courses (43):

 • CS 141 Discrete Math voor Comp Sci I (3)
 • CS 150 Inleiding tot de computerwetenschap I (3)
 • CS 151 Inleiding tot Computer Sci II (3)
 • CS 241 Discrete Math voor Comp Sci II (3)
 • CS 266 Comp Org & Assembly Lang (3)
 • CS 321 Gegevensstructuren (3)
 • CS 407 Inleiding tot numerieke analyse I (3)
 • CS 410 Elemts Computer Architectuur (3)
 • CS 420 Database Internals (3)
 • CS 430 Besturingssystemen (3)
 • CS 450 Org van Programming Lang (3)
 • CS 460 Software Engineering I (3)
 • CS 461 Software Engineering II (3)
 • CS 470 Theorie van Computeren (3)
 • CS 495 CS Professional Seminar (1)

3. Vier Computer Science Required Elective Courses (12)

 • Een cursus uit het volgende (3):
  • CS 340 grafische gebruikersinterfaces (3)
  • CS 350 Systems Programming (3)
 • Twee cursussen uit het volgende (6):
  • CS 421 Database Systems Design (3)
  • CS 431 Netwerken & Data Commun (3)
  • CS 440 Kunstmatige Intelligentie (3)
  • CS 451 Compiler Theorie (3)
 • Een andere 400-niveaus CS-cursus die niet eerder is genomen (3)

Totale semesteruren vereist voor de BS in de computerwetenschappen

120 studiepunten vereist.

Notes

 1. Een minimum van 2,0 GPA is vereist.
 2. Een cijfer van "C" of beter in elke CS cursus die vereist is voor de graad en in MATH 311 Intro Lineaire Algebra (3).
 3. 45 studiepunten in cursussen op 300- of 400-niveau zijn verplicht.
 4. Om een ​​Bachelor of Science diploma in de computerwetenschappen te behalen, moeten studenten voldoen aan de vereisten voor de grote en voldoen aan alle andere bacheloropleidingen van de universiteit.
 5. Studenten moeten altijd de cursusvoorwaarden en de frequentie waarmee cursussen worden aangeboden, controleren.
 6. Om vooruitgang te boeken naar de afronding van de diploma's, worden de studenten sterk aangemoedigd om elk semester een adviseur te ontmoeten alvorens te registreren en de nuttige hulpmiddelen te gebruiken die door het departement worden verstrekt.
 7. Er zijn in totaal drie schrijfintensieve cursussen nodig voor de grote. Studenten worden aangemoedigd een schrijfintensieve cursus van de Engelse afdeling te nemen.
Laatst bijgewerkt op May 2017

Over de school

The University of Hawai?i at Hilo is a state university with a private college atmosphere. We offer small class sizes, a low faculty-to-student ratio and opportunities for research and hands-on learni ... Lees meer

The University of Hawai?i at Hilo is a state university with a private college atmosphere. We offer small class sizes, a low faculty-to-student ratio and opportunities for research and hands-on learning. Lees Minder