BS in de landbouw

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

BS in de landbouw

Dit nummer van de studie biedt studenten met een verscheidenheid van dierlijke wetenschap cursussen evenals belangrijke cursussen in de landbouw, zodat zij beter gekwalificeerd voor de arbeidsmarkt zal zijn. Het doel van dit programma is om studenten voor te bereiden om te werken met vee op boerderijen en ranches of posities in de veehouderij of aanverwante gebieden te verkrijgen.

Oud-studenten hebben posities genomen op veehouderijbedrijven, zuivelfabrieken, boerderijen, maneges, experiment stations, in quarantaine stations, veterinaire klinieken, en dierentuinen. Werkgelegenheid bestaan ​​ook met de overheid en met vee en diervoeders bedrijven.

Student Learning Outcomes

 1. Studenten zullen een praktische kennis van de biologie, scheikunde en wiskunde als een basis voor verdere studies te bereiken.
 2. Studenten zullen een basiskennis in de verschillende dierlijke wetenschap disciplines te bereiken en in staat zijn om deze kennis effectief te beheren en de zorg voor het vee toe te passen.
 3. Studenten zullen ervaringsleren mogelijkheden met boerderijdieren hebben door middel van routine hands-on laboratoria gehouden op de UH Hilo Landbouw Landbouw Laboratory. Indien beschikbaar, zal excursies naar lokale boerderijen en ranches ook leren met boerderijdieren. Studenten krijgen hands-on ervaring met dieren te helpen hun concurrentievermogen op toekomstige studies en loopbaan te verbeteren.
 4. Studenten zullen gebruiken en verfijnen van hun communicatieve vaardigheden in verschillende klassen.
 5. Studenten ontwikkelen en hun computervaardigheden toepassing op de landbouwproducten voorbeelden.

BS in de landbouw:

Groep 1: Algemene Onderwijs Basic, Ruimte en Integrative Requirements.

Studenten kunnen kiezen om af te studeren in het kader van de Algemene Onderwijsbond Basic, Ruimte en Integratieve eisen en afstuderen eisen die gelden op het moment dat ze ging de UH System, wanneer ze ingevoerd UH Hilo, of wanneer ze afstuderen, mits er geen onderbreking in de inschrijving.

Studenten moeten voldoen met hun studieadviseur om ervoor te zorgen dat ze zich inschrijven voor cursussen die hen in staat stellen aan deze eisen alsmede eisen voor de grote en voor het afstuderen te voldoen. Sommige cursussen kunnen voldoen aan zowel General Onderwijs eisen en de belangrijkste eisen.

De nieuwe GE basic, kern, en integratieve eisen en lijsten van gecertificeerde cursussen worden op de website geplaatst Algemene Onderwijsbond.

Groep 2. Kies uw specialiteit (73-75 studiepunten)

Specialiteiten

 • Animal Science - Livestock Production Specialty
 • Animal Science- Pre-veterinaire Specialty
 • Aguaculture Specialty
 • Tropische Tuinbouw Specialty
 • Tropical Plant Science & Agroecology Specialty

2.Supplemental Eisen (21-23)

 • BIOL 175-175L Inleidende Biology I (3) van de basiscursus Biology I Lab (1)
 • BIOL 176-176L Inleidende Biologie II (3) van de basiscursus Biologie II Lab (1)
 • Chemie (Kies een sequentie uit de volgende drie sequenties):
  • Volgorde 1: CHEM 151-151L Elementaire Survey of Chemistry (3), Elementaire Survey van Chem Lab (1) en CHEM 141 Surv Organ Chem & Biochem (3)
  • Sequence 2: CHEM 161-161L Algemene chemie I (3), Algemene Chemie I Lab (1) en CHEM 162-162L Algemene Chemie II (3), Algemene Chemie II Lab (1)
  • Sequence 3: CHEM 162-162L Algemene Chemie II (3), Algemene Chemie II Lab (1) en CHEM 141 Surv Organ Chem & Biochem (3)
 • ENG 225 Writng voor Sci & Techniek (3)
 • MATH (Kies een vak uit de volgende cursussen):
  • MATH 135 wiskundeproefwerk: elementaire functies (3)
  • MATH 140 wiskundeproefwerk: Trig / analytische meetkunde (3)
  • MATH 140x Precalculus (4)
  • MATH 205 Calculus I (4)
  • MATH 206 Calculus II (4)

Groep 3. keuzevakken, te bepalen

Electieve uur zal variëren afhankelijk van welke GE cursussen worden geselecteerd door de student.

Zie uw adviseur voor mogelijke keuzevakken.

Totaal Semester Hours Vereist voor de BS in de landbouw plus Specialty

123 credits nodig.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Hawai?i at Hilo is a state university with a private college atmosphere. We offer small class sizes, a low faculty-to-student ratio and opportunities for research and hands-on learni ... Lees meer

The University of Hawai?i at Hilo is a state university with a private college atmosphere. We offer small class sizes, a low faculty-to-student ratio and opportunities for research and hands-on learning. Lees Minder