BS Mechatronica Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

OVER MECHATRONICA

Mechatronica is een snelgroeiend gebied van engineering dat van nature interdisciplinair is, omdat het aspecten van mechanica, regeltechniek, informatica en elektronica combineert om het ontwerp en de functionaliteit van systemen te verbeteren en te optimaliseren, en ze ook zuiniger te maken. en betrouwbaar. Industriële robots en drones zijn typische voorbeelden van mechatronische systemen: ze omvatten aspecten van elektronica, mechanica en computers. Moderne productieapparatuur bestaat uit mechatronische modules die zijn geïntegreerd volgens een geschikte besturingsarchitectuur. Populaire voorbeelden zijn auto-subsystemen, waaronder antiblokkeerremmen en spin-assist, maar ook alledaagse apparatuur, zoals autofocuscamera's, video, harde schijven en cd-spelers.

De complexiteit van mechatronica vereist minimaal een bachelordiploma om in het veld te komen. Hoewel het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics (BLS) geen specifieke salarisinformatie verstrekt voor mechatronica-ingenieurs, toont het wel aan dat het gemiddelde jaarloon voor alle niet-gecategoriseerde gespecialiseerde ingenieurs $ 92.680 bedroeg vanaf mei 2013. De middelste 50% van deze professionals verdiende tussen $ 68.610 en $ 117.930 per jaar.

DE BEHOEFTE AAN MECHATRONICA BIJ CI

CSU Channel Islands is de enige openbare universiteit in het graafschap Ventura. De campus is strategisch gelegen aan de zogenaamde "101 Tech Corridor", die de buurt deelt met bedrijven zoals Amgen, Haas, Teledyne Technologies, HRL Laboratories en vele anderen, om nog maar te zwijgen van de marinebases Point Mugu en Port Hueneme, evenals Lockheed, Rocketdyne en andere bedrijven in de omgeving van Los Angeles. Daarom is er een grote behoefte aan en vraag naar ingenieurs in de lokale industrie en gemeenschap.

De lokale bedrijven zijn voorstander van het opzetten van een engineeringprogramma op de CI-campus en in 2013 werd een uitgebreid rapport opgesteld met een aanbeveling voor een ingenieursdiploma dat zou voldoen aan de behoeften van de gemeenschap. In dit rapport werd opgemerkt dat Ventura County elk jaar ongeveer 290 ingenieurs inhuurt, om nog maar te zwijgen van het feit dat de lokale marinebases hun officieren sturen om hun ingenieursdiploma's in het hele land af te ronden, wat resulteert in hoge kosten voor de marine en een verlies aan inkomsten. voor Ventura County.

UITKOMSTEN LEREN

We stellen ons voor dat mechatronica de volgende leerresultaten heeft:

Wees bekwame ingenieurs en probleemoplossers.

Beschikken over een hoog niveau van eruditie op het gebied van mechatronica-engineering.

Kennis hebben van standaard engineeringtools en hun toepassing in het veld.

Wees effectieve communicatoren.

Wees voorbereid op het uitvoeren van technische banen in een breed scala van technische velden.

Op basis van onze ervaring en de ervaring van andere programma's stellen we de volgende kleine set leerresultaten voor studenten voor:

Pas kennis van wiskunde, wetenschap en techniek toe.

Ontwerp experimenten om de prestaties van een mechatronisch systeem of component te evalueren met betrekking tot specificaties.

Ontwerp een mechatronisch systeem, onderdeel of proces om aan de gewenste behoeften te voldoen.

Definieer en los een technisch probleem op.

Ontwikkelen en verdedigen van een schriftelijke verklaring van professionele ethische verantwoordelijkheid met betrekking tot hun vakgebied.

Vermogen om effectief te communiceren.

1 wordt behandeld in de eerste twee jaar wetenschappelijke en inleidende cursussen (programmeren, calculus, scheikunde, natuurkunde, enz.), En rigoureus logisch / kritisch denken zal in veel cursussen worden onderwezen, bijvoorbeeld MATH / PHIL 230. 2, 3 , 4 zullen worden behandeld in meerdere cursussen, bijvoorbeeld Engineering Design wordt onderwezen in EMEC 225, terwijl het oplossen van technische problemen wordt onderwezen in Mobile Robotics (EMEC / COMP 470) of Embedded Systems (EMEC / COMP 462). Communicatieve vaardigheden worden aangeleerd in cursussen Algemeen Onderwijs, zoals eerstejaars schrijfcursussen.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Feels like family. Imagine a big family—one that’s warm, welcoming, smart and fun. That’s California State University Channel Islands (CSUCI), a four-year, public university in Camarillo, California. ... Lees meer

Feels like family. Imagine a big family—one that’s warm, welcoming, smart and fun. That’s California State University Channel Islands (CSUCI), a four-year, public university in Camarillo, California. Established in 2002, we’re the youngest of 23 campuses in the CSU family. Lees Minder