BS Mechatronics Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Beschrijving

De Bachelor of Science-graad in Mechatronica Engineering integreert mechanische, elektrische, computer- en besturingstechniek om geautomatiseerde machines te begrijpen, met name hoe deze te ontwerpen en te laten werken. Mechatronica engineering draait om het ontwerp, de constructie en de werking van geautomatiseerde systemen, robots en intelligente producten, die voortvloeien uit de integratie van software en hardware.

Het gebruik van geautomatiseerde systemen wordt steeds populairder voor het bedienen van apparatuur of machines op productielijnen, ketels en vliegtuigen om de arbeidskosten te verlagen, de precisie en nauwkeurigheid te verhogen en kwaliteit en veiligheid voor werknemers te bieden. Mechatronische apparaten zijn te vinden in de landbouw, ziekenhuizen, gebouwen, huizen, auto's, fabrieken, de speelgoed- en entertainmentindustrie en in hulpmiddelen voor ouderen en gehandicapten.

Volledig aangeboden op:

Kent Campus

97599_DSC_1239-Mechatronics.jpeg

Toelatingseisen

De universiteit streeft ernaar om educatieve kansen te bieden en toegang te bieden aan studenten met verschillende achtergronden, mensen met speciale talenten en volwassen studenten die drie of meer jaar geleden zijn afgestudeerd aan de middelbare school.

De toelating tot de major Mechatronica Engineering is selectief.

Eerstejaarsstudenten: toelating tot de Mechatronica Engineering major vereist een minimum 3.0 middelbare school GPA en een minimum 24 ACT samengestelde score (minimaal 24 ACT sub-scores in zowel Engels als wiskunde) of een minimum 1160 SAT samengestelde score (wiskunde, kritisch redeneren, en schrijven); en plaatsing rechtstreeks in MATH 12002 (of het equivalent daarvan).

Studenten die niet aan deze eisen voldoen, kunnen een toelating tot de major Mechatronics Engineering Technology aanvragen en na hun eerstejaarsjaar hun programma wijzigen in de major Mechatronics Engineering als ze aan de volgende criteria voldoen: minimaal 3.200 algemeen Kent State GPA en minimaal B-klasse in zowel MATH 12002 als PHY 23101.

Engelse taalvaardigheidseisen voor internationale studenten: alle internationale studenten moeten een bewijs van Engelse taalvaardigheid leveren (tenzij ze voldoen aan specifieke uitzonderingen) door een minimum van 525 TOEFL-score te verdienen (71 op de internetversie), minimum 75 MELAB-score, minimaal 6,0 IELTS score of minimum 48 PTE Academische score, of door het voltooien van het ELS level 112 Intensive Program.

Transfer studenten: Toelating tot de Mechatronics Engineering major vereist een minimale 12 credit-uren in college-niveau cursussen met een minimum 3.200 algemene GPA en een minimum B-cijfer in zowel MATH 12002 en PHY 23101 (of hun equivalenten). Overdrachtstudenten die minder dan 12 studiepunten colleges op universitair niveau hebben voltooid, worden beoordeeld op zowel collegiale als middelbare schoolregistraties en moeten een definitieve transcriptie van de middelbare school en een ACT- of SAT-score voorleggen.

Programma leerresultaten

Afgestudeerden van dit programma zullen in staat zijn om:

 1. Een vaardigheid om kennis van wiskunde, wetenschappen en techniek toe te passen.
 2. Een mogelijkheid om een ​​systeem, component of proces te ontwerpen om aan de gewenste behoeften te voldoen binnen realistische beperkingen zoals economisch, ecologisch, sociaal, politiek, ethisch, gezondheid en veiligheid, productie en duurzaamheid.
 3. Een vaardigheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineeringtools te gebruiken die nodig zijn voor de engineeringpraktijk.

Wat is het verschil tussen engineering en engineeringtechnologie?

De lijn tussen de twee wordt steeds vager omdat verantwoordelijkheden nu meer dan ooit overlappen. Over het algemeen heeft een ingenieur een theoretisch inzicht in hoe iets gebeurt. Het curriculum voor ingenieurs omvat wiskunde, theorie en conceptueel ontwerp op hoog niveau. Terwijl het curriculum voor technische technologieprogramma's zich richt op de implementatie van technische principes om problemen op te lossen. Technische technologie heeft de neiging om meer praktijkgerichte en toepassingsgerichte studenten te onderwijzen om systemen te bedienen, onderhouden, problemen op te lossen, te inspecteren en te testen. Afgestudeerden van deze programma's kunnen op intelligente wijze praten over de technologie om te communiceren met mensen op de fabrieksvloer, het hoger management en klanten en gebruikers voor verkoopdoeleinden. Het is mogelijk dat zowel ingenieurs als ingenieurstechnologen een product ontwerpen om een probleem op te lossen, maar de ingenieur zal eerder nieuwe technologie, praktijk of principe ontdekken. Een technisch technoloog zou de nieuwe technologie gebruiken die door de ingenieur is gecreëerd en deze toepassen op het product dat hij ontwerpt. De ingenieur ontwikkelt het grote geheel en de technische technoloog werkt de details uit.

97602_FuelCellResearchTeamgroupinlab-MasterTechnologyinSustainableSystems.jpg

Programma-eisen

Belangrijkste vereisten [BS-MEng]

Grote vereisten (vakken tellen mee in belangrijke GPA)

 • AERN 15300 Inleiding tot technische analyse met Matlab®
 • TECH 13580 Technische graphics I
 • TECH 20002 Materialen en processen
 • TECH 20004 Fundamentals of Circuit Analysis
 • TECH 23581 Computerondersteunde grafische engineering
 • TECH 26010 Inleiding tot computertechnologie
 • TECH 26200 Programmering voor ingenieurs I
 • TECH 33031 Programmeerbare logische controllers
 • TECH 33033 Hydraulica / pneumatiek
 • TECH 33040 Motoren en controllers
 • TECH 33092 Cooperative Education - Professional Development (ELR) (WIC) 1
 • TECH 33111 Statica en materiaalsterkte
 • TECH 33220 Elektronische apparaten
 • TECH 33222 Digitaal ontwerp voor computertechniek
 • TECH 33363 Metallurgy and Materials Science
 • TECH 36200 Programmering voor ingenieurs II
 • TECH 37666 Kinematica en dynamica van machines
 • TECH 43030 Mechatronica
 • TECH 43031 Mechatronics II
 • TECH 43220 Elektrische machines
 • TECH 43580 Computerondersteund machineontwerp
 • TECH 47200 Systems Engineering

Aanvullende vereisten (cursussen tellen niet mee in de belangrijkste GPA)

 • COMM 15000 Inleiding tot menselijke communicatie (KADL)
 • MATH 12002 Analytische geometrie en Calculus I (KMCR)
 • MATH 12003 Analytische geometrie en Calculus II
 • MATH 32051 Wiskundige methoden in de fysische wetenschappen I
 • MATH 32052 Wiskundige methoden in de fysische wetenschappen II
 • PHY 23101 Algemene universitaire fysica I (KBS) (KLAB)
 • PHY 23102 Algemene universitaire fysica II (KBS) (KLAB)
 • UC 10097 Destination Kent State: First Year Experience
 • Kent Core Composition
 • Kent Core Humanities and Fine Arts (minimaal één cursus van elk)
 • Kent Core Social Sciences (moet uit twee disciplines komen)
 • Kent Core Extra

1 Er moet een minimaal C-cijfer worden behaald om aan de schrijfintensieve eis te voldoen.

Graduatievereisten

 • Minimale belangrijke GPA: 2.250
 • Minimale algemene GPA: 2.000

Mechatronics Engineering toegevoegd aan Kent State Fall 2018 BS-programma's

Het College of Aeronautics and Engineering (CAE) van de Kent State University biedt een gloednieuw engineeringprogramma aan: Mechatronics Engineering. Wat is mechatronica u vraagt? Het woord mechatronica is een combinatie van werktuigbouwkunde en elektronica, maar is sindsdien geëvolueerd met computer- en besturingssystemen. Robotica en geautomatiseerde systemen zijn goede voorbeelden van mechatronische systemen.

Het college heeft onlangs ook drie van zijn concentraties onder de Bachelor of Science in de Toegepaste Engineering verplaatst naar hun eigen majors, wat betekent dat het college nu een Bachelor of Science biedt in:

 • Computertechnologie
 • Werktuigbouwkunde Technologie
 • Mechatronica technische technologie

De Bachelor of Science in de Toegepaste Engineering bestaat nog steeds met twee concentraties: Toegepaste Engineering en Technologie Management en nieuwe herfst 2018 - Foundry Technology.

Het College biedt ook niet-erkende FANUC Industrial Robotics-trainingen aan. Na succesvolle afronding van de cursus zullen deelnemers de FANUC Robotics CERT I-bedrijfsreferentie ontvangen.

Dus nu zijn de vragen: wat is het verschil tussen engineering en engineeringtechnologie? De lijn tussen de twee wordt steeds vager omdat verantwoordelijkheden nu meer dan ooit overlappen. Over het algemeen heeft een ingenieur een theoretisch begrip van hoe en waarom er iets gebeurt. Het curriculum voor ingenieurs omvat wiskunde, theorie en conceptueel ontwerp op hoog niveau. Terwijl het curriculum voor technische technologieprogramma's zich richt op de implementatie van technische principes om problemen op te lossen. Technische technologie is doorgaans meer praktijkgericht en toepassingsgericht en leert studenten om systemen te bedienen, onderhouden, problemen op te lossen, te inspecteren en te testen.

Volgens een rapport van Deloitte 2015, gebaseerd op het Amerikaanse Bureau of Labor and Statistics and Gallup Survey, zullen in 2025 3,4 miljoen productiebanen op nationaal niveau nodig zijn om de groei te beheersen . Ongeveer 2,7 miljoen babyboomers zullen naar verwachting met pensioen gaan en naar schatting 700.000 nieuwe banen in de industrie als gevolg van economische expansie zullen worden gecreëerd, maar slechts 1,4 miljoen banen zullen waarschijnlijk worden opgevuld. Dit wijst erop dat er 2 miljoen niet ingevuld zullen zijn, vanwege een gebrek aan werknemers die passende vaardigheden en kennis verzamelen.

Wanneer we denken aan industriële robots die worden gebruikt in geautomatiseerde systemen, denken we traditioneel aan de auto-industrie. In een recent artikel van ATI Industrial Automation werd echter gesteld dat tijdens de eerste drie maanden van 2018 bijna 11.000 robots ter waarde van $ 507 miljoen naar Noord-Amerikaanse klanten werden verzonden, met aanzienlijke groei in niet-autosectoren. De biowetenschappen kenden een stijging van 262 procent, plastic / rubber (130 procent) en voedingsmiddelen / consumentengoederen (64 procent). Dit suggereert dat geschoolde arbeidskrachten nodig zijn in veel verschillende industrieën om efficiënte, kosteneffectieve systemen te ontwerpen en ze operationeel te houden.

Naast academische invloed versterken CAE-studentenorganisaties het leren door studenten toe te staan ​​hun kennis toe te passen in praktijkscenario's. De Robotics Club bouwt jaarlijks een wedstrijdrobot die in theorie in staat zou zijn om het oppervlak van Mars te doorkruisen en in zijn korst te graven om grond te verzamelen voor testen. Ze testen hun ontwerp elk jaar in mei in het Kennedy Space Center. Het Xtreme Bots-team bouwt robot (ten) die tegenover robots van andere teams staan ​​in de strijd. Het team neemt deel aan wedstrijden in Dayton, Ohio in herfst en lente. Studenten in het College worden aangemoedigd om vrijwilligerswerk te doen op het First Tech Challenge-kwalificatietoernooi voor middelbare en middelbare scholieren. Het College organiseerde dit evenement in februari gedurende de afgelopen drie jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The College of Aeronautics and Engineering (CAE) is one of the eleven colleges of Kent State University, with approximately 1,000 students and near double-digit growth in recent years. As one of its f ... Lees meer

The College of Aeronautics and Engineering (CAE) is one of the eleven colleges of Kent State University, with approximately 1,000 students and near double-digit growth in recent years. As one of its fastest-growing colleges, the university has committed strong support to expand its programs. Kent State has constructed a new 55,000 square foot building for the college. The Aeronautics and Technology Building (ATB) is located at 1400 Lefton Esplanade. Lees Minder