BS in Aeronautical Science - Flight

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het diploma luchtvaartwetenschappen van Florida Tech bereidt studenten voor op technische banen in de luchtvaartindustrie. Ons College of Aeronautics wordt consequent erkend voor het aanbieden van een van de beste universitaire luchtvaartprogramma's in het land.

De graad in luchtvaartwetenschappen is beschikbaar als een vlucht of een niet-vlucht major. De keuze voor luchtvaartwetenschap zonder vliegen biedt een sterke basis in toegepaste wiskunde en wetenschappen voor een carrière in een technisch aspect van de luchtvaart, terwijl Aeronautical Science — Flight je voorbereidt op een carrière als professionele piloot. Traditioneel streven afgestudeerden naar een typebevoegdverklaring als een nieuwe aanwerving, en in de meeste gevallen pas dan na het opbouwen van vliegtijd als instructeur.

Daarnaast heb je nog twee andere diplomamogelijkheden:

 • Bereid je voor op een carrière in de militaire luchtvaart en neem deel aan Army ROTC.
 • Gespecialiseerd in luchtverkeersleiding en bereid zijn om na je afstuderen een aanvraag in te dienen bij de FAA Academy.

De specialisatie luchtverkeersleiding (ATC) voldoet aan de eisen van het Air Traffic-Collegiate Training Initiative (AT-CTI) -programma van de Federal Aviation Administration (FAA) en is door de FAA goedgekeurd.

Doe praktische ervaring op

Of je nu een luchtvaartontwerper, luchthavenmanager of luchtvaartveiligheidsexpert wilt worden, een luchtvaartwetenschappelijk diploma van Florida Tech ontwikkelt een sterke achtergrond in de luchtvaart door praktische ervaring in moderne luchtvaarttechnologie en best practices uit de industrie. Eerstejaarsstudenten gaan direct aan de slag met kernvakken als Inleiding tot Luchtvaartfysiologie en Luchtvaartmeteorologie.

Senioren voltooien geavanceerde luchtvaartbeveiliging en geavanceerde cursussen in luchtvaartbeveiliging en geavanceerde vliegtuigsystemen en ontmoeten recruiters van grote luchtvaartmaatschappijen op carrièrebeurzen van universiteiten. Studenten doen ook waardevolle ervaring op door middel van stages en worden aangemoedigd om aan die kansen deel te nemen. Studenten in de luchtvaartwetenschappen hebben toegang tot eersteklas computerlabs en het Basic Aviation Training Device (BATD) voor hands-on leren.

Het enige programma in de VS dat typebevoegdverklaring als graadoptie aanbiedt

Het luchtvaartprogramma van Florida Tech is momenteel het enige in de VS dat een turbojet-typebevoegdverklaring als een optie in het reguliere curriculum en een door de FAA goedgekeurd luchtverkeersleidingsprogramma biedt, in combinatie met een van onze bachelorgraden. Bovendien kunnen afgestudeerden van het Air Traffic Collegiate Training Initiative-programma in aanmerking komen om de Air Traffic Basics Course te omzeilen, die meestal wordt behandeld tijdens de eerste vijf weken van de kwalificatietraining aan de FAA Academy in Oklahoma City.

Andere voordelen van de luchtvaartwetenschappelijke universiteit zijn:

 • Vliegstudenten vliegen tijdens hun eerste studieweek.
 • Luchtvaartmaster- en versnelde MBA-programma's zijn beschikbaar voor afgestudeerden.
 • Sterk alumni en werkgeversnetwerk.
 • ExpressJet Pathway programma leidt tot een baan bij ExpressJet en Delta Airlines.
 • Blijf en geef instructies om de ervaring op te doen die nodig is voor een baan als piloot bij een regionale luchtvaartmaatschappij.
 • Vliegstudenten studeren af met gemiddeld 250-300 vlieguren.

Majors met vluchtoptie kunnen een FAA Dispatcher Certificate behalen en als luchtvaartmaatschappij of corporate dispatcher werken zonder extra cursussen te volgen.

Een faculteit van gerenommeerde luchtvaartexperts - en persoonlijke aandacht

Luchtvaart studeren aan een luchtvaartuniversiteit zoals Florida Tech geeft je de voordelen van een grotere school (zoals docenten van wereldklasse en een hoogwaardig curriculum) in een hechte academische gemeenschap met kleine klassen en een-op-een tijd. met professoren. De sfeer op de campus is ontspannen en studeren hier is een heel persoonlijke ervaring, waardoor we een unieke luchtvaartuniversiteit zijn.

De faculteitsleden van Florida Tech hebben experts opgericht in alle aspecten van de luchtvaart. De faculteit bestaat voor een groot deel niet alleen uit piloten, maar is ook deskundig op ten minste één ander gebied, zoals luchtvaartrecht, veiligheid, luchtvaart en milieuwetenschappen. Andere professoren zijn experts in luchthavenadvies; ontwerp en beheer; management van luchtvaartmaatschappijen of algemene luchtvaart; evenals menselijke factoren in de luchtvaart, meteorologie en luchtverkeersleiding.

Hightech labfaciliteiten

Als luchtvaartuniversiteit weten we dat geavanceerde technologie en faciliteiten een belangrijk onderdeel zijn van wat een programma succesvol maakt. Luchtvaartwetenschappelijke majors bij Florida Tech volgen voornamelijk lessen en werken in de Skurla Hall van het College of Aeronautics, die klaslokalen, computerlabs voor luchthavenontwerp en -planning en het Basic Aviation Training Device (BATD) Lab omvat. Het BATD Lab stelt alle studenten in staat om desktop simulatoren te vliegen onder begeleiding van een vlieginstructeur. Skurla Hall is de thuisbasis van een eersteklas computerlab met veel verschillende toepassingen en netwerkmogelijkheden waarmee u praktische onderwerpen over de luchtvaart kunt leren.

De tools die studenten tot hun beschikking hebben bij Florida Tech zijn van vitaal belang voor elke luchtvaartwetenschappelijke universiteit. FIT Aviation beheert de vliegopleidingsfaciliteiten, die gunstig zijn gelegen op de nabijgelegen luchthaven van Melbourne. FIT Aviation heeft 52 nieuwe en gerenoveerde vliegtuigen, zowel Cessnas als Pipers. Er is een laboratorium voor menselijke factoren, waar enkele experimenten kunnen worden uitgevoerd; het herbergt ook CADCAM, een computerlokaal dat door studenten wordt gebruikt om luchthavens te ontwerpen.

Gelegen in het hart van de hightech gang van Florida

Florida Tech is de perfecte plek voor een BS in Aeronautical Science. De 130 hectare grote campus ligt aan de Space Coast (zo genoemd vanwege de aanwezigheid van NASA en het Kennedy Space Center op Cape Canaveral net ten noorden van ons), op enkele minuten van de Indian River Lagoon, de meest diverse riviermonding in Noord-Amerika. We hebben ideale weersomstandigheden om het hele jaar door te vliegen.

Het gebied heeft ook het op vier na grootste hightechpersoneel van het land, met meer dan 5.000 hightechbedrijven en overheids- en militaire organisaties in de buurt. Dit personeelsbestand biedt ook een overvloed aan stage- en werkgelegenheidskansen.

Florida Tech ligt net over de verhoogde weg van de Atlantische Oceaan met zijn 72 mijl aan prachtige stranden en een korte trip naar de Florida Keys of de themaparken van Orlando. We hebben ook een rijk campusleven met een breed scala aan intramurale en collegiale sporten, clubs en sociale activiteiten.

Bouw duurzame professionele relaties op via campusorganisaties

Buiten het klaslokaal nemen majors in luchtvaartwetenschappen deel aan academische organisaties zoals Collegiate Aviation Business Executives (CABE), een studentenafdeling van de American Association of Airport Executives, het Falcons Intercollegiate Flight Team, Women in Aviation (WIW), studentenregering en meer. 100 andere campusbrede studentenorganisaties.

CABE richt zich op luchtvaartbanen buiten de cockpit en helpt studenten te groeien door een netwerkrelatie met studenten en de luchtvaartwereld te faciliteren. Leden van CABE hebben de unieke kans om naar vele evenementen te reizen, waaronder professionele conferenties, seminars, luchthaventours, netwerkevenementen en vliegshows.

WIA is een organisatie van vrouwen en mannen die zich inzet voor de vooruitgang van vrouwen in de luchtvaart. WIA neemt deel aan netwerkactiviteiten en lezingen om vrouwen op alle gebieden te promoten en hen te helpen bij het verkrijgen van stageplaatsen en carrièremogelijkheden voor luchtvaarthogescholen.

Aviation Accreditation Board International (AABI) geaccrediteerd

Aeronautical Science and Aeronautical Science van Florida Tech - Vliegprogramma's zijn tot 2022 geaccrediteerd door de Aviation Accreditation Board International (AABI).

leerplan

Kandidaten voor het diploma moeten het volgende curriculum met succes afronden.

Eerste jaar

Herfst (16 kredieturen)

 • AVF 1001 vlucht 1
 • AVS 1201 Luchtvaartmeteorologie
 • AVT 1001 Luchtvaart 1
 • COM 1101 Compositie en retoriek
 • FYE 1000 universiteitservaring
 • MTH 1000 Precalculus

Prive-piloot schriftelijk examen

Lente (17 kredieturen)

 • AVF 1002 vlucht 2
 • AVT 1002 Luchtvaart 2
 • AVT 1200 Inleiding tot vliegtuigsystemen
 • COM 1102 Schrijven over literatuur
 • CSE 1301 Inleiding tot computertoepassingen
 • MTH 1603 Toegepaste calculus en statistiek

Private Pilot Flight Test

Tweedejaars jaar

Herfst (16 kredieturen)

 • AVF 2001 vlucht 3
 • AVS 2101 Aviation Physical Science
 • AVT 2001 Luchtvaart 3
 • AVT 2303 Carrièreplanning in de luchtvaart
 • COM 2012 Onderzoeksbronnen en -systemen
 • Sociale wetenschappen (SS) Electieve kredieturen: 3

Selecteer de eerste HUM Core-cursus:

 • HUM 2051 Civilization 1: Ancient Through Medieval
 • HUM 2053 Inleiding tot de Aziatische beschaving
 • HUM 2141 World Art History 1: Pre-History to Early Global Awareness
 • HUM 2211 Britse literatuur en cultuur
 • HUM 2212 Britse en Amerikaanse literatuur 1
 • HUM 2331 American History: Pre-Columbian to Civil War Era
 • HUM 2551 Overzicht van antieke en middeleeuwse filosofie

Instrumentbeoordeling Schriftelijk examen

Instrument Rating Flight Test

Lente (12 kredieturen)

AVM 2401 Fiscaal beheer luchtvaart

 • AVS 2102 Aerodynamica
 • COM 2223 Wetenschappelijke en technische communicatie

Selecteer de tweede HUM Corse-cursus:

 • HUM 2052 Civilization 2: Renaissance Through Modern
 • HUM 2054 Inleiding tot de Aziatische beschaving 2
 • HUM 2142 World Art History 2: Early Modern tot Post-Colonial
 • HUM 2212 Britse en Amerikaanse literatuur 1 (mag niet worden herhaald voor krediet)
 • HUM 2213 Britse en Amerikaanse literatuur 2
 • HUM 2332 American History: van wederopbouw tot heden
 • HUM 2552 Overzicht van moderne en hedendaagse filosofie

Junior jaar

Herfst (14 kredieturen)

 • AHF 3101 Inleiding tot menselijke factoren
 • AVF 2102 Flight 4 Commercial Pilot-Airplane Multiengine Land
 • AVT 2002 Luchtvaart 4
 • Gratis electieve kredieturen: 3
 • Humanities Elective (HU) 3000-niveau of hoger aanbevolen kredieturen: 3

Schriftelijk examen voor commerciële piloten

Multiengine Commercial Pilot Flight Test

Lente (15 kredieturen)

 • AVS 3201 Luchtvaartmeteorologie 2
 • AVT 3101 Instructietechnieken of beperkte keuzevakken (luchtvaart) kredieturen: 3
 • AVT 4301 Luchtvaartveiligheid
 • COM 3070 Professionele communicatie voor leidinggevenden
 • Gratis electieve kredieturen: 3

Laatste jaar

Herfst (15 kredieturen)

 • AVM 4302 Luchtvaartwet
 • AVM 4303 Algemene luchtvaartoperaties en -beheer
 • AVM 4501 Beheer van luchtvervoer
 • AVS 4304 Luchtvaartbeveiliging
 • AVT 4201 geavanceerde vliegtuigsystemen

Lente (17 kredieturen)

 • AVM 4502 Aviation Business Simulation (Q)

of

 • AVT 4002 Luchtvaartonderzoek (Q)
 • AVS 4999 Veiligheid van luchtvaartsystemen
 • AVT 4202 Geavanceerde vliegtuigoperaties
 • AVT 4203 Luchtvaartmaatschappijoperaties
 • Beperkte keuzevakken (luchtvaart) kredieturen: 3

Totaal vereiste credits: 122

Carrière Outlook

Een graad in luchtvaartwetenschappen betekent dat de afgestudeerde beschikt over een reeks vaardigheden die van toepassing zijn op veel beroepen die een premie hechten aan technische competenties. Het potentieel voor een loopbaan in de luchtvaart, met name als luchtvaart- en commerciële piloot, zal naar verwachting met 11% groeien tot 2020, aangezien de projecties voor de groei van het wereldreizen toenemen en piloten met pensioen gaan in het komende decennium. De werkgelegenheid zal worden verspreid onder passagiers- en vrachtluchtvaartmaatschappijen.

Banen bij de luchtverkeersleiding zullen goed worden aangeboden als gevolg van het feit dat het huidige personeel van de luchtverkeersleiding de komende tien jaar met pensioen gaat. Hoewel er steeds meer vacatures zullen zijn, zal de concurrentie om toegang te krijgen tot de FAA Academy hoog blijven. Vacatures vereisen dat aanvragers een diploma luchtverkeersleiding behalen van een FAA-gecertificeerde school.

Het Occupational Outlook Handbook, uitgegeven door het Bureau of Labor Statistics (BLS) van het Amerikaanse Department of Labor, biedt meer informatie over onder andere banen, waaronder het gemiddelde jaarloon, arbeidsomstandigheden en werkvooruitzichten.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Florida Institute of Technology is a private, coeducational, residential, research-intensive, doctoral-granting university located in the beautiful City of Melbourne on Florida’s sunny “Space Coast.” ... Lees meer

Florida Institute of Technology is a private, coeducational, residential, research-intensive, doctoral-granting university located in the beautiful City of Melbourne on Florida’s sunny “Space Coast.” But who we are is so much more. We are a community of researchers, scholars, and learners hailing from all around the world. We are engineers, aviators, innovators, leaders, educators, athletes, and astronauts. We have the brains of rocket scientists and the hearts of Panthers. We are Florida Tech. Lees Minder