BS in Biology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Als biologie majoor aan de Fresno Pacific University , zul je grote vragen ontdekken en leren navigeren met geloof en wetenschap in je studies. Cursussen brengen je naar verschillende habitats, van het bestuderen van de principes van ecologie in Kings Canyon National Park tot het analyseren van visgedrag langs de Californische centrale kust. Je behandelt een reeks onderwerpen, waaronder moleculaire biologie, wereldwijde ecosystemen, menselijke biologie en de diversiteit van het leven, en bereid je voor op een reeks carrières in de wetenschap en daarbuiten. Studeer onder hoogleraren die zich hebben gespecialiseerd in een breed scala aan onderwerpen, van bacteriën tot insecten tot bomen tot vloeistofdynamica, en verken de mogelijkheden om in onderzoeksprojecten te duiken. Met een BS verkrijg je een grotere diepte van fundamenteel cursuswerk in de major als je werkt aan een onderzoeksbekken.

highlights

  • Creëer een major die past bij jouw specifieke interesses met Milieu, Menselijke Gezondheid, Secundair Onderwijs of een geïndividualiseerde nadruk.
  • Off-campus zomer en studeren in het buitenland programma's aangemoedigd
  • Word lid van de 'Shalom Club' op de campus om te werken op de campustuin en maak met klasgenoten reizen door Californië.

Carrièremogelijkheden

Veel voorkomende carrières voor biologen zijn onder meer leraar, onderzoeker, laboratoriumcoördinator en milieuwetenschapper. Onze afgestudeerden zijn ook goed voorbereid op medische en graduate studies, inclusief leerprogramma's, master- en promotieonderzoek.

Cursusoverzicht

Om een ​​bachelordiploma te behalen aan de Fresno Pacific University , moeten studenten ten minste 120 eenheden voltooien. Naast het voltooien van alle vereiste vakken in hun gekozen studiegebied, moeten alle afgestudeerden voldoen aan de algemene onderwijsvereisten.

Select-programma's bieden mogelijk niet genoeg eenheden voor een student om af te studeren en daarom moeten naast de major ook nadrukaccepterende en / of keuzevakken worden gevolgd.

Als je meer wilt zien, bekijk dan onze virtuele rondleiding .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to Fresno Pacific University! Here we challenge students to think critically, excel academically and live ethically. Our core values and commitment to building character spring from a distinct ... Lees meer

Welcome to Fresno Pacific University! Here we challenge students to think critically, excel academically and live ethically. Our core values and commitment to building character spring from a distinctively Christian perspective. Fresno Pacific prepares people to lead in professions, serve society and transform culture. We are the Central Valley's only accredited Christian university, offering leading academic... Lees Minder