Read the Official Description

computer engineering

Sectie werd opgericht in 2002 om gelijke tred te houden met de technologische en educatieve ontwikkeling op het gebied van computer engineering en om aan de behoeften van de lokale markt en de regionale kaders gekwalificeerde ingenieurs aan te vullen. Het belang van de oprichting van deze doorsnede door de wereldwijde trend van de automatisering van informatiesystemen en gegevensoverdracht in de meeste openbare instellingen en maatschappelijke sectoren om gelijke tred te houden met het tijdperk van de globalisering en kennis economieën en elektronische overheden. Als vervolg op de snelle ontwikkeling op het gebied van computer engineering, de afdeling is een voortdurende herziening van de plannen en studiemateriaal.

bericht

Het bereiken van excellentie in het niveau van de afgestudeerden van de afdeling Computer Engineering en hen te voorzien van wetenschappelijke en praktische vaardigheden die gelijke tred houden met de technologische ontwikkelingen en de behoeften van de lokale en regionale arbeidsmarkt.

doelstellingen

  • De ontwikkeling van vaardigheden van leerlingen en hun vaardigheden te ontwikkelen worden uitgerust met kennis en beroepsethiek in de specialiteit van computer engineering aan de lokale en regionale behoeften van de markt.
  • Zorg voor een voortgezette academische omgeving in verhouding staan ​​tot accreditatie en kwaliteitseisen aan de gewenste output instructies.
  • Verwerven van kennis en technische expertise door middel van het activeren van de samenwerking en participatie met vergelijkbaar in Jordaanse universiteiten en regionale afdelingen.
  • Verhoog de wetenschappelijke en praktische mogelijkheden van de faculteit leden door middel van permanente educatie, cursussen, workshops en conferenties op lokaal en regionaal niveau.
  • Het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek voor docenten.
  • Communiceren met de lokale gemeenschap en haar instellingen en diensten en activiteiten op het gebied van computer engineering.
  • Verbetering van het niveau van de door de universiteit aangeboden diensten.
Program taught in:
Engels
Arabisch

See 21 more programs offered by Al-Ahliyya Amman University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum