BS in Data Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma samenvatting

Met een gemiddeld salaris van meer dan $ 100.000 is data science het snelst groeiende en meest gevraagde veld in de Verenigde Staten en vele andere landen. Elke dag creëren we 2,5 biljoen bytes aan gegevens - en met de voortdurende technologische revolutie blijven gegevens sneller genereren dan we ons kunnen voorstellen. Gegevenswetenschap is logisch voor deze oceaan van gegevens - het verschaffen van wetenschappelijke inzichten en noodzakelijke voorspellende analyses zodat gegevens kunnen worden gebruikt voor cruciale besluitvorming.

Een datawetenschapper is een statisticus, programmeur en communicator met een onverzadigbare honger naar kennis en begrip van de wereld. De meeste toepassingen van data science zijn nog niet ontdekt; ben jij degene die het volgende hoofdstuk pioniert?

130640_130514_DataScience-BS.jpg

(C) University of the Sciences in Philadelphia

Waarom kiezen voor University of the Sciences?

De bacheloropleiding USciences Data Science biedt je de kennis, vaardigheden en technische basis om een lawine aan data te begrijpen, wetenschappelijke inzichten te ontsluiten en de meest complexe multidisciplinaire problemen van vandaag aan te pakken. Je verwerft brede kennis in statistisch, computationeel en wiskundig denken, evenals een gedetailleerd begrip van een toepassingsdomein naar keuze. Vanuit ons interdisciplinaire en praktische curriculum leert u hoe u:

 • Werk met gegevens uit verschillende bronnen en formaten met behulp van fundamentele softwarevaardigheden en informatica-methoden
 • Pas wiskundige en statistische technieken toe om echte problemen op te lossen
 • Evalueer de gegevenskwaliteit en behoud de gegevensintegriteit, beveiliging en privacy
 • Communiceer effectief resultaten van data-analyses naar een niet-technisch publiek

Als student van het USciences Data Science-programma zul je:

 • Pas het curriculum aan uw interesses aan terwijl u gespecialiseerde kennis opdoet via een van de drie toepassingsdomeinen: Bioinformatics / Genomics, Analytics & SAS Programming of een geïndividualiseerde track.
 • Beheers mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en leer de ethische principes die van toepassing zijn op datagebruik.
 • Krijg toegang tot stagemogelijkheden bij een verscheidenheid aan bedrijven op een groot aantal gebieden in de wetenschappen, gezondheidszorg en het bedrijfsleven. Philadelphia is een belangrijk knooppunt voor gegevens, farmaceutica, overheid en bedrijven.
 • Geniet van één-op-één-aandacht en doe praktijkgericht onderzoek.
 • Dompel jezelf onder in de interdisciplinaire studie: werk met deskundige faculteiten uit verschillende vakgebieden aan de universiteit.

De huidige faculteit Data Science van USciences heeft diverse academische achtergronden en brengt een breed scala aan ervaringen en onderzoeksinteresses naar het programma.

Carrière resultaten

Datawetenschapper is momenteel een van de meest gevraagde carrières: IBM- projecten die tegen 2020 het aantal jaarlijkse vacatures voor alle professionals op dit gebied in de VS op 2,7 miljoen zullen brengen, met een toename van 29% in de vraag naar datawetenschappers jaar jaar en een verschil van 15% tussen vacatures en zoekopdrachten. Gedurende vier opeenvolgende jaren heeft Glassdoor Data Scientist beoordeeld als de beste baan in de natie op basis van het aantal vacatures, werktevredenheid en het gemiddelde jaarlijkse basissalaris - met een gemiddeld basissalaris van meer dan $ 110.000.

Een bachelor in data science kan je op weg helpen naar:

 • Verbeter de resultaten van de gezondheidszorg, verkort de responstijden en optimaliseer de doorvoer in het ziekenhuis
 • Maak innovatieve algoritmen om automatiseringssystemen, kunstmatige intelligentie of de game-industrie vooruit te helpen
 • Help informatie domineren door verbeterde systeemconnectiviteit en meer automatisering voor defensie-instanties
 • Ontwikkel methodologieën om de factoren die klimaatverandering veroorzaken te observeren en de numerieke weersvoorspellingen te verbeteren
 • Meet het risico voor de verzekeringssector en ontdek verzekeringsfraude
 • Verhoog de efficiëntie voor de landbouw, inclusief verbeteringen in slimme landbouw en precisielandbouw
 • Verbeter beeld- en spraakherkenningstechnieken voor de detectie of medische diagnose
 • Evalueer sportprestaties om de voortgang en het potentieel van een speler te kwantificeren
 • Volg een afgestudeerd programma in data science, statistiek, toegepaste wiskunde, informatica, bio-informatica of engineering voor meer gespecialiseerde training

Praktische ervaring

Om onze Data Science-studenten te ondersteunen met ervaringsmogelijkheden in de vorm van stages, sluitsteenprojecten, schaduwen en mentorschap, hebben we sterke partnerschappen ontwikkeld met een breed scala aan bedrijven, zoals farmaceutische bedrijven, gezondheidssystemen, professionele sportteams, communicatie en tech bedrijven. Alle studenten in het programma moeten een sluitstukonderzoeksproject voltooien tegen de tijd dat ze afstuderen en de mogelijkheid hebben om een stage te lopen bij een aangesloten bedrijf / organisatie in hun junior of senior jaar.

Het Data Science-programma heeft een zeer actieve Adviesraad , gevormd door professionals die werkzaam zijn als datawetenschappers in een breed scala van gebieden, die de voortdurende groei, zichtbaarheid en het succes van het programma ondersteunt en versterkt en helpt om het curriculum van USciences relevant te houden als de industrie evolueert.

Financierings- / studiebeursmogelijkheden

Bij USciences investeren we in jou - beurzen zijn beschikbaar in de vorm van Merit Awards van maximaal $ 10.000 per jaar, die kunnen worden toegekend aan in aanmerking komende niet-gegradueerde studenten bij acceptatie aan de universiteit.

academici

Het Data Science-programma biedt u het praktijkgerichte, praktijkgerichte leren dat het tijdperk van Big Data vereist. Omdat een achtergrond in data science in verschillende industrieën kan worden toegepast, heeft USciences het programma ontwikkeld om flexibel voor je te zijn, afhankelijk van waar je wilt dat je diploma je brengt.

Het curriculum omvat zowel statistische denkvaardigheden als communicatie, ethiek, wiskundige grondslagen en gegevenscreatie. Na het eerste jaar van voornamelijk algemene wetenschappen- en wiskundecursussen, zal je tweede jaar de basiscursussen basiswaarschijnlijkheid, programmeren en data science omvatten. In het derde en vierde jaar ga je door naar geavanceerde cursussen zoals Database Design en Time Series. In het vierde jaar ontvang je ook krediet van een Data Science Capstone en kun je ervoor kiezen om een Data Science Internship te volgen.

Specialiseer je diploma via drie toepassingsdomeinen: bio-informatica / genomica, analyse en SAS-programmering of een geïndividualiseerde track. Met het geïndividualiseerde toepassingsdomein kunt u uw opleiding aanpassen aan uw loopbaanbelangen, bijv. Zaken, sportanalyse, klinisch onderzoek.

Meer specifieke informatie over de cursussen en structuur van het programma vind je hier .

130641_130513_USciences-QUAD-01.jpg

(C) University of the Sciences in Philadelphia

Toelatingsproces / vereisten

USciences heeft een doorlopend toelatingsbeleid en aanvragen zijn gratis. Aanvragen voor de BS in Data Science kunnen worden ingediend via de Common Application

Over USciences

 • Top 10 in de Verenigde Staten voor salaris na afstuderen ( bij hogescholen en universiteiten met meer dan 500 ingeschreven studenten [Dept. Of Education College Scorecard, okt 2019])
 • # 1 in de Verenigde Staten voor ROI 40 jaar na inschrijving (onder particuliere hogescholen en universiteiten in het hele land [ A First Try at ROI: Ranking 4.500 Colleges, Georgetown University, 2019 ])
 • Lager, vast collegegeld - ken de volledige kosten vanaf de eerste dag tot aan het afstuderen
 • Hands-on undergraduate onderzoek en ervaringsleren al in het eerste jaar
 • 7: 1 verhouding student-faculteit, persoonlijke aandacht van deskundige faculteit
 • Meer dan 30 academische programma's met meer dan 60 studentenorganisaties op een stedelijke campus
 • Alumni zijn oprichters van zes van 's werelds toonaangevende farmaceutische bedrijven
 • Opgericht als Philadelphia College of Pharmacy, het eerste college van apotheek in Noord-Amerika
 • Gevestigd in Philadelphia, een belangrijk farmaceutisch, medisch, technologisch en zakelijk centrum

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on ... Lees meer

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on research and experiential learning that is evident in every graduate who has walked its campus. Since its founding in 1821 as Philadelphia College of Pharmacy, the first college of pharmacy in North America, USciences has grown to more than 30 degree-granting programs from bachelor’s through doctoral degrees in the health sciences, bench sciences, and healthcare business and policy fields. USciences students are proven everywhere they go. Lees Minder