BS in Electronics en Communicatie Techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Elektronica en communicatie-engineering

Teaching specialiteit elektronica technische materialen en communicatie begon bij de faculteit van Electrical Engineering, die heeft sinds Tossat opgericht جامعة عمان الأهلية in 1991 en in het oog van de snelle ontwikkeling in de communicatietechnologie is opgericht Ministerie van elektronica en communicatie techniek onafhankelijke functie als in 2002 om te voldoen aan de groeiende vraag van de lokale arbeidskrachten, regionaal en mondiaal deze markt veld, de afdeling is gericht op verschillende technische competenties te ontwikkelen op het gebied van elektronica en communicatie engineering, Department biedt bachelor's degree in de elektronica en communicatie engineering, wordt de telecommunicatiesector getuige van snelle en ingrijpende ontwikkelingen in de afgelopen decennia in veel gebieden (een Contacten Digital, mobiele, optische, satelliet, enz.) In het jaar 2011 was Thomas Acda programma op postdoctoraal stadium meester Viengh communicatie om gelijke tred te houden met de ontwikkeling en het gemeenschappelijk wetenschappelijk onderzoek.

bericht

Excellence in de kwalificatie afgestudeerden van de vakgroep Elektronica en Communicatie Techniek om gelijke tred te houden met de behoeften van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in de elektronica en communicatie wetenschap.

doelstellingen

  • Om studenten nodig om te concurreren op de arbeidsmarkt competenties te bieden.
  • Bevorder een cultuur van ethiek en dienstverlening aan de gemeenschap onder studenten.
  • De ontwikkeling van vaardigheden van studenten en de ontwikkeling van het leren van vaardigheden.
  • Het aantrekken van studenten om te onderscheiden graduate programma's.
  • Het aantrekken van uitmuntende wetenschappelijke competenties van docenten.
  • De ontwikkeling van het studieplan in lijn met de behoeften van de wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
  • Bevorderen van het wetenschappelijk onderzoek en te koppelen aan de behoeften van de sector elektronica, communicatie en de gemeenschap.
Laatst bijgewerkt op mrt 2018

Over de school

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Lees Minder