BA International Business Administration

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De bachelor in International Business Administration heeft tot doel vorm te geven aan professionals die kunnen werken in een internationaal georiënteerde markt door de overdracht van kennis en vaardigheden met betrekking tot bedrijfsbeheer en bedrijfsadvies. Deze opleiding heeft verschillende majors: Financieel Management, dat kennis biedt over financieel management van bedrijven, Global Innovative Entrepreneurship, dat zich richt op de managementaspecten van het opzetten van een bedrijf, Marketing en Brand Management, waardoor het mogelijk wordt vaardigheden te verwerven over de interpretatie van marktfenomenen en marketing. processen, en Sporteconomie en -politiek, een specifiek pad, uniek in het Italiaanse universitaire systeem, dat de basiscompetenties biedt die vereist zijn voor bedrijfsbeheer en organisatie in de sportsector.

Alle majors worden bedacht, rekening houdend met de nieuwe professionele rollen die de arbeidsmarkt vereist, terwijl het educatieve pad wordt gevormd door zowel traditionele lezingen als praktische lessen - laboratoria - deze aanpak verrijkt de leerervaring van studenten met vaardigheden en praktijken uit de echte wereld.

12913_12702_Esteci_Yamil_Medina_Luciano__International_Business_Administration.png

Leren en onderwijzen

De cursus wordt in het Engels gehouden. De specifieke lay-out van de ruimtes, maakt het mogelijk om een lesmethode toe te passen die frontale les, simulaties en laboratoriumactiviteiten combineert om een interactieve leerervaring te creëren met een innovatieve onderwijsmethode:

· Leren door te doen (leren met oefenen)

· Vaardigheidsopbouw (vergelijking met de problemen van de wereld van het werk)

· Immersion Mix, wat interdisciplinaire vergaderingen betekent

· Strategisch gesprek

De toegevoegde waarde bestaat uit: overeenkomsten met buitenlandse universiteiten, cursussen in het Italiaans en Engels, stages en mogelijkheden voor werkervaring in het buitenland, bemiddelingsservice. Je wordt op je studiepad vergezeld door een academische leraar en een engel.

Laboratories

· Economy workshop over managementoplossing

· Digitalisering van bedrijven

· Mediamarketing

· Internationale financiële instellingen

·Opstarten

· Marketing met de tools van gedrags- en cognitieve wetenschappen

· Wereldwijde bedrijven (vaak "onzichtbaar")

· "Trading Lab"

Careers

·Ondernemer

· Bedrijf, verzekering en bankdirecteur

·Public relations manager

·Makelaar

·Krediet manager

·Accountant

·Financieel analist

·Bedrijfsadviseur

· Bedrijfsmanager

· Kredietspecialist

· Consolidatie & rapportage manager

· Auditor

85% van onze studenten vindt werk in Italië en in het buitenland in de eerste 6 maanden na het afstuderen.

Collegegeld en financiering

Het jaarlijkse collegegeld voor internationale studenten is EUR 12.000; terwijl er ook een pre-inschrijfgeld is voor EU-studenten van EUR 500 en EUR 1.000 voor niet-EU-studenten.

Voor de meeste academische jaren biedt Link Campus University verschillende beurzen die 30% tot 50% van het jaarlijkse collegegeld op de resultaten van de toelatingstest dekken; hun aantal is beperkt en kan worden gewijzigd (bezoek onze website voor meer informatie).

1e jaar collegegeld met 30% beurs toegepast - EUR 8.400.
1e jaar collegegeld met 50% beurs toegepast - EUR 6.000.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Link Campus University is a private University in Rome which stands under the Italian University’s Regulation. Its imprint is international due to its history and its calling. In 2011 the University w ... Lees meer

Link Campus University is a private University in Rome which stands under the Italian University’s Regulation. Its imprint is international due to its history and its calling. In 2011 the University was recognized by the Italian regulation decree of the Minister of Education – University and Research no. 374 of the 21st September 2011. Lees Minder