BS in Marine, Atmospheric and Earth Science (ACT / SAT afgezien!)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Rosenstiel School Undergraduate Program biedt zowel Bachelor of Science en Bachelor of Arts undergraduate degree-opties. Het curriculum van het programma omvat wetenschappen, wiskunde en vrije kunsten, waardoor studenten interesse in en waardering voor kunst, menswetenschappen, sociale wetenschappen en de natuurwetenschappen kunnen ontwikkelen.

Met zes verschillende majors - mariene wetenschappen, oceanografie, mariene biologie en ecologie, geologische wetenschappen, mariene aangelegenheden en meteorologie - evenals verschillende specialisatiegebieden, kunt u uw academische pad aanpassen aan uw individuele interesses en bekwaamheden. ACT en SAT afgezien / niet vereist!

href = "https://undergraduate.rsmas.miami.edu/index.html

Marine Science

(Dubbele major)

118935_image02.jpg

Sinds de oprichting in 1977 heeft het dubbele grote Marine Science-programma van de UM zich gevestigd als een van de topprogramma's in het land. Het interdisciplinaire programma gaat over de studie van de oceanen in de wereld: hun fysieke en biologische bestanddelen, de invloed van oceanische hulpbronnen op de menselijke samenleving en het behoud en de toekomstige ontwikkeling van die hulpbronnen.

De breedte van de major Marine Science wordt aangevuld met diepte in een verplichte tweede major binnen een van de basis- of toegepaste wetenschappen. Goedgekeurde tweede majors zijn biochemie, biologie, scheikunde, informatica, engineering (alle disciplines, geologische wetenschappen, wiskunde, meteorologie, microbiologie en immunologie en natuurkunde (puur of toegepast).

href = "https://undergraduate.rsmas.miami.edu/academics/majors/marine-science-dual-major-programs/index.html

Mariene biologie en ecologie

118936_image03.jpg

De major Marine Biology and Ecology is ontworpen om studenten een sterke achtergrond te geven in de biologie (genetica, moleculaire biologie, cellulaire en organismale fysiologie, ecosysteemwetenschap) en kwantitatieve vaardigheden (wiskunde, rekenen, statistiek) en onderzoekservaring in onze verschillende subwerkgroepen. disciplines. Deze subdisciplines omvatten de biogeneeskunde, genomica, evolutie, fysiologie, microbiologie, immunologie en ecologie.

href = "https://undergraduate.rsmas.miami.edu/academics/majors/marine-biology-and-ecology/index.html

Marine Zaken

118937_image04.jpg

Marine Affairs bereidt studenten voor op een bijdrage aan de beleidsontwikkeling en het beheer van kust- en mariene hulpbronnen door de integratie van wetenschappelijke, economische en sociale perspectieven.

Het onderzoek aan de UM richt zich op aquacultuur, visserijbeheer, politieke ecologie, economie van natuurlijke hulpbronnen, beheer van kustgebieden, mariene ruimtelijke ordening en beschermde zeegebieden, kust- en oceaanwetgeving en mariene culturele hulpbronnen.

href = "https://undergraduate.rsmas.miami.edu/academics/majors/marine-affairs/index.html

Oceanografie

118938_image05.jpg

Een graad in oceanografie zal studenten voorzien van gespecialiseerde kennis in belangrijke subdisciplines van de oceanologie, evenals een breed begrip van de oceaan als een sleutelcomponent van het Aardesysteem.

Studenten bevorderen het begrip van fysische, chemische en biologische processen in de oceaan en hun interacties. Studenten leren uit de eerste hand over instrumentatie en methoden om de oceanen te meten met behulp van zowel in-situ als in de ruimte gebaseerde sensoren, en over laboratorium-, analytische en numerieke modellen om oceanische processen te begrijpen.

href = "https://undergraduate.rsmas.miami.edu/academics/majors/oceanography/index.html

Meteorologie

118939_image06.JPG

De Meteorologie major benadrukt een sterke wiskundige en fysische achtergrond voor het begrijpen van de fysieke processen die de beweging en samenstelling van de atmosfeer beheersen. Onderzoekssterktes van de faculteit omvatten orkaanonderzoek, tropische meteorologie, lucht-zee koppeling, observaties van de wolken, klimaat en klimaatverandering. Een actieve studentenatmosferische science club faciliteert groepsreizen naar conferenties en lokale ontmoetingen met professionals.

Wij zijn een leider in tropische meteorologie omdat we het uit de eerste hand kunnen waarnemen. Orkaanonderzoek is gevestigd in de omgeving van Miami, een uitstekende locatie om van de omgeving te leren.

href = "https://undergraduate.rsmas.miami.edu/academics/majors/meteorology/index.html

Geologische wetenschappen

118940_image07.jpg

Geological Sciences houdt zich bezig met Planet Earth, inclusief; Oorsprong en evolutie van de aarde, minerale en natuurlijke hulpbronnen, behoud van het milieu, natuurlijke gevaren, paleoklimaten en de geschiedenis van het leven. Hoogtepunten van het undergraduate-programma zijn onder meer onderzoekservaring binnen de verschillende subdisciplines van de geologische wetenschap en hands-on veldervaring over de hele wereld. Studenten van de geologische wetenschappen volgen een loopbaan in de milieuwetenschappen, aardolie- of mijnbouwindustrie, onderzoek, of hulpverlening en onderwijs.

href = "https://undergraduate.rsmas.miami.edu/academics/majors/geological-sciences/index.html

*Aanmeldingsdeadlines

  • Vroege Besluit I-aanvragen (bindend) moeten op 1 november 2020 worden ingediend, met toelating eind december.
  • Early Action-aanvragen (niet-bindend) moeten op 1 november 2020 worden ingediend, met toelating van eind januari tot begin februari.
  • Aanvragen voor vroegtijdige besluit II (bindend) moeten op 1 januari 2021 worden ingediend, met toelating half februari.
  • Reguliere besluitaanvragen (niet-bindend) moeten op 1 januari 2021 worden ingediend, met toelating begin april.

Link om toe te passen: href = "https://admissions.rsmas.miami.edu/index.html

Link naar virtuele rondleiding: href = "https://www.rsmas.miami.edu/about-us/virtual-tour/index.html

Virtueel open huis: href = "https://www.youtube.com/watch?v=3n4U3-ipRqU

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

From humble beginnings in the 1940s, the Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Science has grown into one of the leading academic oceanographic and atmospheric research institutions in the world ... Lees meer

From humble beginnings in the 1940s, the Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Science has grown into one of the leading academic oceanographic and atmospheric research institutions in the world. The School's basic and applied research interests encompass virtually all marine-related sciences. Lees Minder