BS in Software Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Als Software Engineering-majoor aan de Fresno Pacific University dompel je jezelf onder in de wereld van de computertechnologie terwijl je leert producten te ontwikkelen en problemen op te lossen om aan de behoeften van de Central Valley en daarbuiten te voldoen. Je leert programmeren, softwareontwerp en ethiek in computers van docenten die ervaring hebben met werken voor Chrysler, Motorola, Microsoft en andere grote technologiebedrijven. Het hele programma is ontworpen om je softwareontwerp- en ontwikkelingsvaardigheden te leren met een focus op ethische en sociaal verantwoordelijke praktijken. Leren door te doen terwijl je een sterke achtergrond bouwt in engineering en projectmanagement om vooruit te komen in het hedendaagse technologie-gedreven carrière veld.

Het BS-programma is bedoeld voor studenten die een meer uitgebreide opleiding in informatica willen. Je krijgt meer basis- en praktische kennis en bent voorbereid om je studie voort te zetten in een graduaatsprogramma.

highlights

  • Een netwerk van marktleiders informeert de cursussen, zodat lessen je voorbereiden op werk buiten het klaslokaal
  • Maak gebruik van de mogelijkheden om software-engineering te bestuderen bij Bitwise, een technologiehub
  • Twee semester lange projecten zijn ingebed in de major
  • BA en BS optie zorgen voor flexibiliteit en cross-over met andere majors of minderjarigen

Carrièremogelijkheden

Met een diploma in software engineering, krijg je een basis voor werk in een loopbaan die zich bezighoudt met ondersteuning voor computersystemen, ontwerp en ontwikkeling van software, beheer van gerelateerde projecten en methoden voor het verwerken van grote hoeveelheden informatie. Deze vaardigheden hebben toepassingen op vele gebieden, waaronder bedrijven, onderwijs, natuurwetenschappen, gezondheidsindustrieën, verwerkende industrieën, ontwerp van applicatiesoftware, computerprogrammering, marketing- en entertainmentindustrieën, evenals directe computergebieden.

Cursusoverzicht

Om een ​​bachelordiploma te behalen aan de Fresno Pacific University , moeten studenten ten minste 120 eenheden voltooien. Naast het voltooien van alle vereiste vakken in hun gekozen studiegebied, moeten alle afgestudeerden voldoen aan de algemene onderwijsvereisten.

Select-programma's bieden mogelijk niet genoeg eenheden voor een student om af te studeren en daarom moeten naast de major ook nadrukaccepterende en / of keuzevakken worden gevolgd.

Als je meer wilt zien, bekijk dan onze virtuele rondleiding .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to Fresno Pacific University! Here we challenge students to think critically, excel academically and live ethically. Our core values and commitment to building character spring from a distinct ... Lees meer

Welcome to Fresno Pacific University! Here we challenge students to think critically, excel academically and live ethically. Our core values and commitment to building character spring from a distinctively Christian perspective. Fresno Pacific prepares people to lead in professions, serve society and transform culture. We are the Central Valley's only accredited Christian university, offering leading academic... Lees Minder