BS in Software Engineering

Fresno Pacific University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BS in Software Engineering

Fresno Pacific University

Overzicht

Als Software Engineering-majoor aan de Fresno Pacific University dompel je jezelf onder in de wereld van de computertechnologie terwijl je leert producten te ontwikkelen en problemen op te lossen om aan de behoeften van de Central Valley en daarbuiten te voldoen. Je leert programmeren, softwareontwerp en ethiek in computers van docenten die ervaring hebben met werken voor Chrysler, Motorola, Microsoft en andere grote technologiebedrijven. Het hele programma is ontworpen om je softwareontwerp- en ontwikkelingsvaardigheden te leren met een focus op ethische en sociaal verantwoordelijke praktijken. Leren door te doen terwijl je een sterke achtergrond bouwt in engineering en projectmanagement om vooruit te komen in het hedendaagse technologie-gedreven carrière veld.

Het BS-programma is bedoeld voor studenten die een meer uitgebreide opleiding in informatica willen. Je krijgt meer basis- en praktische kennis en bent voorbereid om je studie voort te zetten in een graduaatsprogramma.

highlights

  • Een netwerk van marktleiders informeert de cursussen, zodat lessen je voorbereiden op werk buiten het klaslokaal
  • Maak gebruik van de mogelijkheden om software-engineering te bestuderen bij Bitwise, een technologiehub
  • Twee semester lange projecten zijn ingebed in de major
  • BA en BS optie zorgen voor flexibiliteit en cross-over met andere majors of minderjarigen

Carrièremogelijkheden

Met een diploma in software engineering, krijg je een basis voor werk in een loopbaan die zich bezighoudt met ondersteuning voor computersystemen, ontwerp en ontwikkeling van software, beheer van gerelateerde projecten en methoden voor het verwerken van grote hoeveelheden informatie. Deze vaardigheden hebben toepassingen op vele gebieden, waaronder bedrijven, onderwijs, natuurwetenschappen, gezondheidsindustrieën, verwerkende industrieën, ontwerp van applicatiesoftware, computerprogrammering, marketing- en entertainmentindustrieën, evenals directe computergebieden.

Cursusoverzicht

Om een ​​bachelordiploma te behalen aan de Fresno Pacific University , moeten studenten ten minste 120 eenheden voltooien. Naast het voltooien van alle vereiste vakken in hun gekozen studiegebied, moeten alle afgestudeerden voldoen aan de algemene onderwijsvereisten.

Select-programma's bieden mogelijk niet genoeg eenheden voor een student om af te studeren en daarom moeten naast de major ook nadrukaccepterende en / of keuzevakken worden gevolgd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 14, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Fresno, Californië
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates