BS in computerinformatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De missie van het Department of Computer Information Systems (CIS) is om toekomstige professionals voor te bereiden die informatietechnologieën gebruiken om systemen te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van overheden, non-profitorganisaties en bedrijven. Deze toekomstige CIS-professionals zijn begiftigd met de mogelijkheid om de algehele verantwoordelijkheid te nemen voor het beheer van informatiesystemen en computerbronnen voor een hele organisatie.

De eerste optie is de BS in Computer Information Systems (CIS), een programma van 120 studiepunten dat professionals voorbereidt op het gebruik van informatietechnologieën en het ontwikkelen van systemen die voldoen aan bedrijfs- en managementbehoeften. Studenten kunnen kiezen uit twee concentraties:

  • Systeemanalyse en ontwerp; of
  • Beheer van netwerksystemen.

Eerstejaars aanvrager

Medgar Evers College biedt een uniek scala aan lessen waarmee studenten kunnen leren, groeien en hun interesse kunnen verkennen binnen een hartelijke en ondersteunende campusgemeenschap van vooraanstaande wetenschappers. Met meer dan 20 majors om uit te kiezen, zijn studenten voorbereid op een loopbaan op gebieden zoals het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, sociale dienstverlening en onderwijs. Medgar Evers College biedt flexibele dag-, avond- en weekendroosters waarmee studenten in hun eigen tempo kunnen werken om hun studie af te ronden. Medgar Evers College , gunstig gelegen in het centrum van Brooklyn, is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met culturele, recreatieve en uitgaansgelegenheden.

Om als eerstejaarsstudent te solliciteren, moet u aan de volgende vereisten voldoen:

  • Toon bewijs van voltooiing van de middelbare school. Officiële transcripties en diploma's van de middelbare school, of officiële GED- of TASC-scores en certificaten worden geaccepteerd.
  • Minimale academische vereiste - Middelbare schoolgemiddelde van 65 of 2250 op de GED of 2500 op de TASC. SAT / ACT-scores (om in aanmerking te komen voor deelname aan een vierjarige opleiding)
  • Geef een bewijs van ingezetenschap om in aanmerking te komen voor collegegeld.
  • Betaal $ 65 aanmeldingskosten

Kandidaten die zich aanmelden voor een bacheloropleiding moeten ten minste een middelbare school GPA van 80 of een TASC-score 2500 of een GED-score van 2250 hebben en de volgende scores: 480 op SAT Critical Reading of Evidence-Based Reading and Writing en 500 op SAT-wiskunde, of 20 op ACT Engels en 21 op ACT wiskunde.

Voor meer informatie over het curriculum kunt u de collegecatalogus raadplegen .

141799_MEC7.jpg

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Medgar Evers College has the distinction of being the youngest of the four-year senior colleges in The City University of New York. In the early 1960s, the Central Brooklyn community recognized the ne ... Lees meer

Medgar Evers College has the distinction of being the youngest of the four-year senior colleges in The City University of New York. In the early 1960s, the Central Brooklyn community recognized the need and expressed a desire for a local public college. Through various community organizations including, but not limited to, the Bedford-Stuyvesant Restoration Corporation, the Central Brooklyn Coordinating Council, and the NAACP, and through their local elected officials, the residents of Central Brooklyn approached the Board of Higher Education of the City of New York with this request. Lees Minder