BS in de chemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling Scheikunde en Biochemie biedt de BS-graad aan voor een major in de chemie, met concentraties die voldoen aan de eisen van de American Chemical Society geaccrediteerde programma's voor concentraties in biochemie, materiaalchemie en in chemie / chemische educatie.

De afdeling Chemie en Biochemie van het JMU zet zich in voor excellentie in undergraduate educatie, om de participatie van studenten in onderzoek te stimuleren en om studenten te begeleiden om hen te helpen hun professionele doelen te bereiken. De afdeling is groot genoeg om moderne laboratoria, geavanceerde instrumentatie en computerfaciliteiten aan te bieden, en de mogelijkheid om cursussen te volgen van faculteitsleden met graduate training en onderzoeksinteresses op alle belangrijke gebieden van de chemie. Tegelijkertijd is het klein genoeg voor studenten om hands-on ervaring op te doen met apparatuur van onderzoeksapparatuur en een geïndividualiseerd studieprogramma na te streven.

De afdeling biedt bacheloropleidingen die zijn gecertificeerd door de American Chemical Society in de scheikunde, biochemie, materiaalkunde en chemisch onderwijs, naast biofysische chemie en een diploma chemie / bedrijfskunde.

De afdeling Scheikunde en Biochemie bestaat uit 25 voltijdse docenten, die alle belangrijke subdisciplines van de chemie vertegenwoordigen.

Missie

De afdeling Scheikunde en Biochemie wil een vooraanstaande niet-gegradueerde afdeling zijn die nationaal erkend is voor het voorbereiden van scheikunde majors voor afgestudeerde en professionele scholen en carrières door hen te betrekken bij collaboratief onderzoek. Verder speelt de afdeling een fundamentele rol in het onderwijs en de ontwikkeling van studenten die afstuderen in andere wetenschappelijke disciplines en studenten van andere majors blootstellen aan het belang en de relevantie van wetenschap als een manier van weten. We streven naar uitmuntendheid in onderwijs en onderzoek om ervoor te zorgen dat onze studenten een productief en zinvol leven leiden.

Het Department of Chemistry and Biochemistry van de James Madison University bereidt de volgende generatie wetenschappers en pre-health professionals voor en informeert burgers over:

  • Beschikken over een brede probleemoplossings- en communicatievaardigheden die succesvolle loopbaantransities bevorderen, terwijl de wetenschappelijke gemeenschap reageert op wereldwijde veranderingen.
  • Begrijp de traditionele disciplines van de chemie en haar interfaces met andere verwante wetenschappelijke disciplines, zoals biologische, milieu- en materiaalkunde.
  • Voer het personeelsbestand rechtstreeks in of ga door met hun opleidingen aan afgestudeerde of professionele scholen in het hele land.

Concentratie V: Algemeen programma in de chemie

Klik om een ​​checklist en een voorbeeldschema in PDF-formaat te verkrijgen voor het algemene programma in de chemie.

Concentratie VI: Chemistry / Business Program

Dit programma is bedoeld voor bedrijfsgerichte chemiestudenten die zich voorbereiden op een loopbaan in het octrooirecht, technische verkoop, technische dienstverlening en aanverwante gebieden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We know that success requires equal parts intellect and action. At JMU, that’s what Being the Change is all about. When students graduating from James Madison University proudly walk across the stage ... Lees meer

We know that success requires equal parts intellect and action. At JMU, that’s what Being the Change is all about. When students graduating from James Madison University proudly walk across the stage to receive their diplomas, they’re more than just educated. Lees Minder
Harrisonburg , Florence + 1 Meer Minder