BS in financiële economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Departement Economie en Financiën biedt studenten aan het Medgar Evers College een educatieve basis in het geheel van economische en financiële theorieën en praktijken die worden gebruikt door bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties. De afdeling bereidt ook studenten voor op een loopbaan bij het bedrijfsleven en openbare organisaties in economische analyses; financieel management; en voor functies in de private of publieke sector; voor werk en studie die leiden tot professionele certificering; en voor graduate studie.

De BS in financiële economie

De BS in Financial Economics zal studenten de vaardigheden bijbrengen die nodig zijn om in de financiële sector te opereren. Ze zullen bekwaam zijn in het begrijpen van de moderne financiële theorie en de tools die ze nodig hebben om theoretisch en toegepast onderzoek te doen. Onze afgestudeerden zullen een goed begrip hebben van hoe financiële instrumenten op markten worden geprijsd en hoe individuen en bedrijven financiële risico's beheren.

Vaardigheden ontwikkeld:

  • Moderne financiële theorie en praktijk, theoretisch en toegepast onderzoek
  • Hoe financiële instrumenten op markten worden geprijsd,
  • Hoe individuen en bedrijven financiële risico's beheren

Carrièremogelijkheden

Carrièremogelijkheden zijn beschikbaar in de privésector als:

  • Bankkrediet / kredietfunctionaris, analist vastgoedbeleggingen, vermogens- en portefeuillemanager, kredietanalist
  • Equity Security Analyst, Fixed Income Analyst en Bond Trader, Carrièremogelijkheden zijn beschikbaar in de overheidssector als Bank Examiner, Budget Analyst, Compliance Officer, Economist, Financial Analyst,
  • Statisticus-econoom, onderzoeksanalist.

Academische normen

Van studenten van het Departement Economie en Financiën wordt verwacht dat ze alle economische en financiële vakken met een cijfer “C” of hoger met goed gevolg afleggen. Voor afstuderen moet een student een index van 2,0 in de major hebben.

Geavanceerd staan

Studenten die een geavanceerde status aanvragen, moeten voldoen aan de algemene geavanceerde vereisten van het college. Vereiste en vereiste vakken die elders worden gevolgd, moeten worden afgerond met een cijfer van "C" of hoger door instromers en door Medgar Evers-studenten die studiepunten willen ontvangen voor hun opleiding.

Eerstejaars aanvrager

Medgar Evers College biedt een uniek scala aan lessen waarmee studenten kunnen leren, groeien en hun interesse kunnen verkennen binnen een hartelijke en ondersteunende campusgemeenschap van vooraanstaande wetenschappers. Met meer dan 20 majors om uit te kiezen, zijn studenten voorbereid op een loopbaan op gebieden zoals het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, sociale dienstverlening en onderwijs. Medgar Evers College biedt flexibele dag-, avond- en weekendroosters waarmee studenten in hun eigen tempo kunnen werken om hun studie af te ronden. Medgar Evers College , gunstig gelegen in het centrum van Brooklyn, is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met culturele, recreatieve en uitgaansgelegenheden.

Om als eerstejaarsstudent te solliciteren, moet u aan de volgende vereisten voldoen:

  • Toon bewijs van voltooiing van de middelbare school. Officiële transcripties en diploma's van de middelbare school, of officiële GED- of TASC-scores en certificaten worden geaccepteerd.
  • Minimale academische vereiste - Middelbare schoolgemiddelde van 65 of 2250 op de GED of 2500 op de TASC. SAT / ACT-scores (om in aanmerking te komen voor deelname aan een vierjarige opleiding)
  • Geef een bewijs van ingezetenschap om in aanmerking te komen voor collegegeld.
  • Betaal $ 65 aanmeldingskosten

Kandidaten die zich aanmelden voor een bacheloropleiding moeten ten minste een middelbare school GPA van 80 of een TASC-score 2500 of een GED-score van 2250 hebben en de volgende scores: 480 op SAT Critical Reading of Evidence-Based Reading and Writing en 500 op SAT-wiskunde, of 20 op ACT Engels en 21 op ACT wiskunde.

Voor meer informatie over het curriculum kunt u de collegecatalogus raadplegen .

141801_MEC8.jpg

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Medgar Evers College has the distinction of being the youngest of the four-year senior colleges in The City University of New York. In the early 1960s, the Central Brooklyn community recognized the ne ... Lees meer

Medgar Evers College has the distinction of being the youngest of the four-year senior colleges in The City University of New York. In the early 1960s, the Central Brooklyn community recognized the need and expressed a desire for a local public college. Through various community organizations including, but not limited to, the Bedford-Stuyvesant Restoration Corporation, the Central Brooklyn Coordinating Council, and the NAACP, and through their local elected officials, the residents of Central Brooklyn approached the Board of Higher Education of the City of New York with this request. Lees Minder