BS in game-ontwerp en -ontwikkeling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bereid je voor op een spannende creatieve carrière met een diploma in game-ontwerp

Gaming is geïntegreerd in de manier waarop we leren, socialiseren, communiceren en informatie verzamelen. De undergraduate game design-opleiding van Wilmington University combineert de vaardigheden van interactief ontwerp, videoproductie, grafisch ontwerp, 3D-modellering en programmeren om je de expertise te geven om videogames en simulaties te maken voor grote platforms, consoles, mobiele apparaten en simulaties.

Een van de weinige game-ontwikkelingsprogramma's in de regio

De opleiding game-ontwerp en -ontwikkeling van Wilmington University is een van de weinige vierjarige, geaccrediteerde opleidingen voor ontwerpers van videogames in de regio. Studenten genieten van de flexibiliteit van dag-, avond- of weekendlessen in semesters van 15 weken of blokken van 7 weken, evenals het verrassend betaalbare onderwijs van WilmU.

Breng uw videogame-ideeën van begin tot voltooiing

De opleiding Game Design and Development bereidt je voor met de "Gaming Skill Set" die de programmeercursussen en ontwerpcursussen combineert die nodig zijn om de pijplijn van productcreatie te begrijpen, evenals een goed begrip van video- en audiotechnieken, ontwerpinterfaces en gebruikerservaringen. Aan de achterkant leert u over projectbeheer en hoe u uw eindproduct op de markt kunt brengen.

Leer de ontwikkeling van videogames in een praktische omgeving

Door les te volgen in een laboratoriumomgeving die toegang biedt tot industriestandaard, constant bijgewerkte spelsoftware, word je ondergedompeld in de meest geavanceerde technologieën die nodig zijn voor succes. Praktisch projectwerk helpt u bij het maken van een portfolio voor game-ontwikkelaars om uw creaties te laten zien en indruk te maken op potentiële werkgevers.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Mission The mission of the College of Technology is to provide an experiential learning environment that fosters collaboration, engagement, innovation and personal growth. Our programs blend real-worl ... Lees meer

Mission The mission of the College of Technology is to provide an experiential learning environment that fosters collaboration, engagement, innovation and personal growth. Our programs blend real-world experiences with practical application preparing students for premier career opportunities and advancement within the information technology field. Lees Minder
Wilmington Manor