Lees de Officiële Beschrijving

speciaal Onderwijs

Openen specialiteit van Speciaal Onderwijs (Special onderwijs) in جامعة عمان الأهلية in (2007), Het doel van deze specialisatie aan de voorbereiding en de kwalificatie van docenten voor het werken met mensen met speciaal onderwijs (gehandicapten en getalenteerde) in de publieke sector, de private sector, kwalificeert ook studenten afgestudeerden aan het werk op het gebied van het speciaal onderwijs, wetenschappelijk onderzoek, door hen te voorzien van de nodige moderne ervaringen die hen in staat stellen om succesvol samen te werken met de vaardigheden, en de universiteit was enthousiast om te vullen deze sectie wetenschappelijk gekwalificeerd personeel in staat om onderwijs, wetenschappelijk onderzoek, veldwerk .... evenals de hoogte te blijven van de ontwikkelingen een wetenschappelijke Om een ​​lokaal.

bericht

Produceer afgestudeerden gekwalificeerde specialisten wetenschappelijk en professioneel mensen te dienen met speciale behoeften, en bij te dragen tot een taakstraf.

doelstellingen

  • Om studenten te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te gaan met mensen met speciale behoeften te voorzien.
  • De ontwikkeling van de morele en humanitaire trends in de richting van de moderne mensen met speciale behoeften.
  • Zodat studenten de professionele vaardigheden van de theoretische en de nodige toegepast voor de revalidatie van mensen met speciale behoeften.
  • faculteit ontwikkeling van vaardigheden om gelijke tred te houden met de ontwikkelingen in het wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling vermogens.
  • Samenwerking met lokale maatschappelijke organisaties om diensten te verlenen voor mensen met speciale behoeften.
Opleiding te volgen in:
Engels
Arabisch

Zie 21 andere vakken van Al-Ahliyya Amman University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019