BSBA - Boekhouding

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom Accounting studeren?

Het undergraduate accounting-programma aan Shippensburg University biedt u de kennis en vaardigheden om een ​​succesvolle professionele accountant te worden. De breedte van ons programma bereidt afgestudeerden voor op een aantal verschillende carrièremogelijkheden. Accounting is een veel gevraagd, hoogbetaald veld. Ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen, liefdadigheidsinstellingen, scholen en universiteiten hebben allemaal de diensten van accountants nodig.

Als je een sterke scholastische aanleg hebt, uitblinkt in je academische prestaties en boekhoudkundige werkervaring hebt, wil je mogelijk een versneld 5-jarig BSBA / MBA-programma aanvragen in Accounting. Neem contact op met de afdeling met specifieke vragen over toelatingseisen.

Waarom Accounting bestuderen bij SHIP?

Shippensburg University's undergraduate boekhoudprogramma biedt kleine klassen en veel mogelijkheden voor een-op-een contact met docenten. De lessen worden gegeven door professionals met zowel een sterk theoretisch inzicht in bedrijfskunde als een praktische kennis van moderne boekhoudpraktijken. Onze faculteit heeft een breed scala aan professionele achtergronden, waaronder financieel beheer door de overheid, persoonlijke financiën, portfolio-analyse en meer.

Het schip heeft een gevestigde Business Stage-programma dat kansen biedt op on-the-job ervaring tijdens het verkrijgen van studiepunten. Hoewel deelname niet verplicht is voor de voltooiing van een concentratie van het ondernemerschap, kunt u één volledig krediet uur verdienen voor elk equivalent van een 40-urige werkweek die u afrondt. Je kunt maximaal negen credits verdienen. Stages veranderen vaak in vacatures, volgens postuniversitaire onderzoeken van scheepvaartstudenten.

Carrières in Accounting

De constante vraag naar bekwame accountants in bedrijven, overheid en non-profitorganisaties betekent dat u veel lonende kansen zult hebben om uw carrière te beginnen. De accountants van vandaag vervullen een verscheidenheid aan functies, van grootschalige budgettering tot onderzoek en analyse. Veel accountants komen terecht in leidinggevende functies waar sterke mensenvaardigheden een troef zijn. Anderen zullen hun probleemoplossend vermogen toepassen op belastingen en interne auditing.

De undergraduate accounting-opleiding van Shippensburg is erop gericht je uit te rusten voor succes in een personeelsbestand van de 21e eeuw. Vereiste cursussen omvatten alles van organisatiegedrag tot marketing en zakelijke administratie.

Het gemiddelde salaris voor accounting jobs bij PA is $ 56.000.

Grote en kleine vereisten

Om af te studeren met een Bachelor of Science in Business Administration in Accounting, moet je 120 credits behalen in de volgende gebieden:

Algemene onderwijscursussen: Alle studenten moeten het algemene onderwijsprogramma van de universiteit afronden, dat een evenwichtige basis voor liberale kunsten biedt.

Business Core Curriculum: alle bedrijfskundige majors volgen hetzelfde kerncurriculum. Deze kern omvat economie, financiën, informatiesystemen, marketing, gedrag van organisaties en bedrijfsrecht evenals andere zakelijke onderwerpen. Raadpleeg de website van het College of Business voor volledige cursusoverzichten.

Accounting Cursussen: De cursussen vereist van de major bieden studenten de academische achtergrond die nodig is om succesvol te zijn in het accountantsberoep. De pagina Accountingprogramma bevat een volledige lijst met cursussen.

Het College of Business biedt een zakelijke minor aan. U moet in totaal 18 studiepunten opnemen, inclusief de algemene vooropleidingseisen voor het programma. De eerste vereiste is ECN101 Principles of Macroeconomics OF ECN102 Principles of Microeconomics OF ECN113 Principles of Economics. De tweede vereiste is de voltooiing van MAT140 Finite Math, een wiskundecursus op hoger niveau of een Math SAT score van 550 of hoger.

Accreditaties

Het John L. Grove College of Business, opgericht in 1971, is een van de belangrijkste business schools in de Mid-Atlantische regio. Sinds 1981 is ons college internationaal geaccrediteerd door AACSB International, het meest prestigieuze bedrijfsaccreditatiebureau.

Studentengroepen

Er zijn een aantal clubs waaraan je kunt deelnemen om meer te weten te komen over je studiegebied buiten het klaslokaal in het John L. Grove College of Business. Studentenprofessionals bieden u verschillende mogelijkheden om professionele contacten te leggen, uw opleiding te verbeteren met hands-on toepassingen en duurzame vriendschappen op te bouwen binnen het bedrijfsleven. Word lid van de Accounting Club en u kunt vrijwilligerswerk doen in de gemeenschapsdienst, lokale bedrijven bezoeken en uw academische en stage-ervaringen delen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most p ... Lees meer

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most prestigious business-accrediting agency, AACSB International. Lees Minder
Shippensburg , Harrisburg + 1 Meer Minder