BSBA - Financiën

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Financiën

Financiën is de studie en de praktijk van het nemen van geldgedefinieerde beslissingen. Individuen, zakelijke bedrijven en overheidsinstanties die wereldwijd zijn gevestigd, zijn allemaal bezig met het veilig verzamelen, beheren en beleggen van fondsen; dat wil zeggen, zij moeten een gezonde financiële besluitvorming toepassen. Als discipline kan financiën worden onderverdeeld in zes gebieden: financieel beheer van bedrijven, investeringen, financiële instellingen en markten, bankieren en verzekeren, persoonlijke financiële planning, en investeringen in onroerend goed en waardering.

Waarom Finance studeren bij SHIP?

Het Finance-programma aan de Universiteit van Shippensburg richt zich op de toepassing van financiële concepten. Vereiste vakken in toegepaste analyse geven studenten een realistisch gevoel voor financiën. Naast twee toegepaste cursussen in markt-, bedrijfs- en beveiligingsanalyses, kan de financiële major een aanvraag indienen voor toelating tot de klasse Investment Management Program. In deze klas gebruiken studenten hun opgebouwde kennis en vaardigheden bij het beheer van een echte $ beleggingsportefeuille.

Het schip heeft een gevestigde Business Stage-programma dat kansen biedt op on-the-job ervaring tijdens het verkrijgen van studiepunten. Finance majors stagiaire bij beveiligingsmakelaars, financiële dienstverleners, commerciële banken, productiebedrijven en overheidsinstanties. Stages veranderen vaak in vacatures, volgens postuniversitaire onderzoeken van scheepvaartstudenten.

Carrières in Finance

Als financieel hoofdvak zul je een breed scala aan analytische vaardigheden ontwikkelen waarmee je een carrière kunt kiezen binnen een volledig spectrum van functies, zoals:

  • Financiële planner
  • Beveiligingsanalist
  • Portfolio manager
  • Bankier
  • Corporate risk manager
  • Vastgoedanalist / taxateur

De vraag naar afgestudeerden met financiële middelen is hoog en blijft groeien. Bezoek www.careers-in-finance.com voor meer informatie over carrièremogelijkheden in de financiële wereld.

Het gemiddelde salaris voor Finance jobs in PA is $ 62.000.

Grote en kleine vereisten

De undergraduate Bachelor of Science in Business Administration graad in Finance vereist de voltooiing van een minimum van 120 credit-uren in de volgende gebieden:

  • Algemene onderwijscursussen: Alle studenten moeten het algemene onderwijsprogramma van de universiteit afronden, dat een evenwichtige basis voor liberale kunsten biedt.
  • Business Core Curriculum: Finance majors volgen hetzelfde kerncurriculum als andere business majors. Deze kern omvat economie, financiën, informatiesystemen, marketing, gedrag van organisaties en bedrijfsrecht evenals andere zakelijke onderwerpen. Raadpleeg de website van het College of Business voor volledige cursusoverzichten.
  • Financiële cursussen: De vereiste vakken van de major bieden studenten de academische achtergrond die nodig is om succesvolle professionals te worden. Zie een volledige lijst op de pagina Finance-programma.
  • Persoonlijke Financiële Planning Concentratie: Studenten kunnen aanvullende cursussen volgen om zich voor te bereiden op het CFP® (Certified Financial Planner) examen en deze professionele certificering behalen.

Accreditaties

Het John L. Grove College of Business, opgericht in 1971, is een van de belangrijkste business schools in de Mid-Atlantische regio. Sinds 1981 is ons college internationaal geaccrediteerd door AACSB International, het meest prestigieuze bedrijfsaccreditatiebureau.

Studentengroepen

Het John L. Grove College of Business heeft een aantal clubs waar studenten aan deelnemen en leren meer over hun studiegebied buiten het klaslokaal. Studentenprofessionals bieden studenten diverse mogelijkheden om professionele contacten te leggen, hun studie te verbeteren met praktische hulp en duurzame vriendschappen op te bouwen binnen het bedrijfsleven. Tijdens het laatste jaar worden studenten uitgenodigd om deel te nemen aan de klasse Investment Management Program, waar ze een portefeuille met echt geld beheren. Ga voor meer informatie naar de IMP-website. Buiten het klaslokaal geeft de Investeringsclub studenten een praktische ervaring bij het beheer van het Ship Global Collegiate Fund. Deze groepen zijn erkend voor uitmuntendheid in portfolio management op regionale en nationale competities.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most p ... Lees meer

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most prestigious business-accrediting agency, AACSB International. Lees Minder
Shippensburg , Harrisburg + 1 Meer Minder