BSBA - Human Resource Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom Human Resource Management studeren?

Personeelsbeheer omvat personeels-, arbeids- en arbeidsverhoudingen, vergoedingen en voordelen, opleiding en ontwikkeling, en juridische kwesties. Het programma is ontworpen om u een goed begrip te bieden van de vele mogelijkheden in het veld. De cursussen benadrukken zowel de theoretische aspecten als praktische vaardigheden die nodig zijn voor succes. Door een zorgvuldige selectie van keuzevakken, kunt u een programma ontwerpen dat past bij uw individuele carrièrebelangen.

Waarom Human Resource Management bestuderen bij SHIP?

Studenten van Shippensburg University ontwikkelen kennis en vaardigheden op het gebied van functieanalyse, personeelsplanning, werving, interviewen, training en ontwikkeling, wetgeving, arbeidsrelaties en continue verbetering. Onze afgestudeerden beginnen hun loopbaan in de HR-afdelingen van bedrijven, overheidsinstellingen, vakbonden en andere private en publieke organisaties.

Het schip heeft een gevestigde Business Stage-programma dat kansen biedt op on-the-job ervaring tijdens het verkrijgen van studiepunten. Deze stagemogelijkheden omvatten bedrijven en bedrijven waar specialisten op het gebied van human resource management nodig zijn. Stages veranderen vaak in vacatures, volgens postuniversitaire onderzoeken van scheepvaartstudenten.

Carrièremogelijkheden

Stages veranderen vaak in vacatures, volgens postuniversitaire onderzoeken van scheepvaartstudenten. Ze zijn werkzaam als:

 • interviewers
 • Recruiters
 • Jobanalisten
 • Klachten- en arbitragespecialisten
 • onderhandelaars
 • Compensatiespecialisten
 • Veiligheidsdirecteuren
 • Trainingscoördinatoren

Het programma biedt ook een solide basis voor graduate school op het gebied van personeel, arbeidsverhoudingen, human resource management en organisatieontwikkeling.

Het gemiddelde salaris voor human resource management banen in PA is $ 63.000.

Toelatingseisen en diplomavereisten

De undergraduate Bachelor of Science graad in Business Administration in Management vereist de voltooiing van een minimum van 120 credit-uren in de volgende gebieden:

 • Algemene onderwijscursussen: Alle studenten moeten het algemene onderwijsprogramma van de universiteit afronden, dat een evenwichtige basis voor liberale kunsten biedt.
 • Business Core Curriculum: Accounting majors volgen hetzelfde kerncurriculum als andere business majors. Deze kern omvat economie, financiën, informatiesystemen, marketing, gedrag van organisaties en bedrijfsrecht evenals andere zakelijke onderwerpen. Raadpleeg de website van het College of Business voor volledige cursusoverzichten.
 • HRM-cursussen: een reeks cursussen voor HRM-majors die de nodige technische kennis bieden met betrekking tot hulpmiddelen, technieken en concepten. HRM-cursussen

Accreditaties

Het John L. Grove College of Business, opgericht in 1971, is een van de belangrijkste business schools in de Mid-Atlantische regio. Sinds 1981 is ons college internationaal geaccrediteerd door AACSB International, het meest prestigieuze bedrijfsaccreditatiebureau.

Studenten Groepen

Het John L. Grove College of Business heeft een aantal clubs waar studenten aan deelnemen en leren meer over hun studiegebied buiten het klaslokaal. Studentenprofessionals bieden studenten diverse mogelijkheden om professionele contacten te leggen, hun studie te verbeteren met praktische hulp en duurzame vriendschappen op te bouwen binnen het bedrijfsleven. De Human Resources Management Club (SHRM) bevordert de ideeën en principes van human resource management. Sprekers van bedrijven worden uitgenodigd op de vergaderingen om actuele trends en vraagstukken op het gebied van human resources te bespreken en SHRM-studenten concurreren in regionale en nationale studentenwedstrijden. Het lidmaatschap van SHRM staat open voor alle geïnteresseerde studenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most p ... Lees meer

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most prestigious business-accrediting agency, AACSB International. Lees Minder
Shippensburg , Harrisburg + 1 Meer Minder