BSBA in informatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

zijn diploma opent deuren naar een integraal onderdeel van elk modern bedrijf. Het omvat ontwerp en beheer van Informatie Technologie / Systems (IT / S) voor een bedrijf dat gericht is op de zakelijke uitdagingen aan te gaan en verder haar strategische doelstellingen. Het doel is om ambachtelijke en implementeren van IT-strategie die past bij de bedrijfsstrategie en zakelijke problemen op te lossen. In aanvulling op de reguliere hardware & software programmering concepten, de mate plan omvat hoe de begroting, te kopen en te beheren IT / S bv computer databases, netwerken, informatie-beveiliging. De focus ligt op IT gebaseerde bedrijfsprocessen en is bij uitstek geschikt voor degenen die graag werken met technologie in het bedrijfsleven.

Dit programma is geaccrediteerd door de Vereniging Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Business Administration in Information Systems?

Information Systems and Information Technology hebben geen waarde, tenzij ze een doel dienen en efficiënt gebruikt worden om aan die behoefte te voldoen. Bedrijven en managers gebruik maken van technologie om hun bottom line te verbeteren en het leven van hun werknemers te verbeteren. Zij hebben behoefte aan werknemers om state-of-the-art technische kennis in combinatie hebben met een solide basis in het algemeen business concepten. Met dit diploma plan, zal u beiden verwerven en in staat zijn om deze kennis te gebruiken om organisaties te helpen de uitvoering van IT-oplossingen die zakelijke problemen voor concurrentievoordeel op te lossen.

U zult analytisch denken en probleemoplossende vaardigheden, schriftelijke en mondelinge communicatie vaardigheden, en het vermogen om te werken in teams te verwerven. Als je van ontwikkelingen in en het gebruik van technologie en apparaten, zoals smartphones en sociale netwerken, je hebt wat nodig is om te slagen in dit gebied. Je leert aan te passen aan de snel veranderende technologieën in uw hele carrière, terwijl de wereld van de datacommunicatie en configuratie van netwerken, netwerk- en informatiebeveiliging, systeembeheer, e-commerce strategie en web-systemen design & development ontdekken.

U zult vaardigheden te ontwikkelen in de configuratie van enterprise-systemen en de ontwikkelaar toolkit van enterprise-systemen terwijl het verkrijgen van hands-on praktijk in al deze in zowel Unix en Windows-omgevingen met behulp van een verscheidenheid van platforms bijvoorbeeld (a) object georiënteerd programmeren concepten en e-commerce applicatie-ontwikkeling in Microsoft Visual Studio .NET en C #, (b) de database en client-server ontwerp / ontwikkeling met behulp van Oracle, Access en SQL, (c) systemen analyse en ontwerp met behulp van UML, (d), enterprise applicaties ontwikkeling en aanpassing met behulp van SAP en de ontwikkelaar toolkit van ABAP en (e) business analytics / intelligence gebruik van omgevingen die SAP BI-module kunnen omvatten, en SAS Miner.

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:

 • Applicatie ontwikkeling
 • Consulting
 • database administratie
 • administratie netwerk en de systemen

Met voortgezet onderwijs, een van deze paden is mogelijk:

 • Systeem analist
 • Data / Technical Analyst
 • IT Risk Consultant
 • Web Applications Developer

Universiteit Vereisten

Om een ​​bachelor's degree aan de Northern Arizona University ontvangen, moet u ten minste 120 eenheden van het krediet dat minimaal is voorzien van een grote, de liberale studies eisen, en eisen universiteit zoals hieronder vermeld voltooien.

 • Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University.
 • Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s).
 • Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten.
 • Ten minste 30 eenheden van cursussen genomen door middel van Northern Arizona University, waarvan ten minste 18 is, moet upper-divisie cursussen (300-niveau of hoger). Aan deze eis wordt niet voldaan door credit-by-examen, retro-kredieten, overdracht cursussen, etc.
 • Een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,0 op alle werkzaamheden poging tot aan de Northern Arizona University.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experi ... Lees meer

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experience, which is guided by a dedicated and distinguished faculty committed to teaching, individual engagement, and research excellence. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited