BSBA - Logistiek Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom logistiek management studeren?

Logistiek management is de ruggengraat van alle distributiesystemen voor goederen en diensten. Logistiek is een steeds belangrijker onderwerp in de wereldeconomie van vandaag. Job recruiters zullen kandidaten zoeken die over de kennis en de praktische ervaring beschikken om de moeilijke problemen van internationale inkoop aan te pakken. Een niet-gegradueerde logistieke graad van Ship kan u helpen een carrièrepad te vinden in de private en overheidssector.

Waarom logistiek management bij SHIP bestuderen?

Studenten die hun Bachelor of Science in Business Administration in Supply Chain Management aan Shippensburg University behalen, kunnen hun diploma specialiseren met een concentratie in Logistics Management. Logistiekbeheer is de op een na grootste werkgelegenheidssector in de Verenigde Staten en biedt uitstekende salarissen, opent deuren en biedt doorgroeimogelijkheden voor de toekomstige manager in landen over de hele wereld.

Het schip heeft een gevestigde Business Stage-programma dat kansen biedt op on-the-job ervaring tijdens het verkrijgen van studiepunten. Studenten verdienen een volledig credit-uur voor elk equivalent van een 40-urige werkweek die ze afwerken. Studenten kunnen maximaal negen credits ontvangen.

Deze stagemogelijkheden zijn onder andere familiebedrijven, franchises, kleine bedrijven en bedrijven waar ondernemers met een grote behoefte aan leiderschap behoefte hebben. Stages veranderen vaak in vacatures, volgens postuniversitaire onderzoeken van scheepvaartstudenten.

De online jobbank van SHIP Career Connection bevat lijsten voor zowel volledige als parttime stageplaatsen bij enkele van de meest toonaangevende werkgevers van PA. Studenten kunnen ook hun eigen stage regelen door het bijwonen van banenbeurzen, netwerken met vrienden en familie in het bedrijfsleven, of zich aanmelden voor federale en staatsprogramma's. Stages moeten worden goedgekeurd door zowel de afdelingsvoorzitter als de stagedirecteur.

Carrièremogelijkheden

Carrièrepaden in Logistiek Management beginnen met algemene instapposities zoals logistiek analist, transportbegeleider en planner van inkomende materialen en kunnen leiden tot managementfuncties op het hoogste niveau op gebieden zoals bedrijfslogistiek of materiaalmanagers, bedrijfsontwikkeling of operations-sitebeheerder, en vice-president posities in de logistiek, of operaties en productie.

Het salaris voor logistiek management banen in PA is $ 46.000 - $ 71.000.

Toelatingseisen en diplomavereisten

De undergraduate Bachelor of Science in Business Administration graad in Supply Chain Management vereist de voltooiing van een minimum van 120 credit-uren in de volgende gebieden:

  • Algemene onderwijscursussen: Alle studenten moeten het algemene onderwijsprogramma van de universiteit afronden, dat een evenwichtige basis voor liberale kunsten biedt.
  • Business Core Curriculum: alle bedrijfskundige majors volgen hetzelfde kerncurriculum. Deze kern omvat economie, financiën, informatiesystemen, marketing, gedrag van organisaties en bedrijfsrecht evenals andere zakelijke onderwerpen. Raadpleeg de website van het College of Business voor volledige cursusoverzichten.

Logistics Management Track: bestaat uit vier vereiste cursussen op het gebied van distributiesystemen, wereldwijde logistiek, supply chain-systemen en magazijnbeheer.

Studentenorganisaties

Het John L. Grove College of Business heeft een aantal clubs waar je aan deel kunt nemen en meer te weten kunt komen over je studiegebied buiten het klaslokaal. Studentenprofessionals bieden verschillende mogelijkheden voor het ontwikkelen van professionele contacten, het verbeteren van je studierichting met hands-on toepassingen en het opbouwen van duurzame vriendschappen binnen het bedrijfsleven. De Logistics Management Club bereidt je voor op de overgang van klaslokaal naar carrière op het door jou gekozen vakgebied.

Accreditaties

Het John L. Grove College of Business, opgericht in 1971, is een van de belangrijkste business schools in de Mid-Atlantische regio. Sinds 1981 is ons college internationaal geaccrediteerd door AACSB International, het meest prestigieuze bedrijfsaccreditatiebureau.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most p ... Lees meer

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most prestigious business-accrediting agency, AACSB International. Lees Minder
Shippensburg , Harrisburg + 1 Meer Minder