BSBA - Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom studiebeheer?

Het managementprogramma biedt u een breed begrip van een verscheidenheid aan systematische bedrijfspraktijken, technieken en filosofieën. Het programma benadrukt de beheersing van belangrijke managementconcepten vanuit het perspectief van hoe deze het gedrag, de prestaties en de tevredenheid van individuen beïnvloeden en hoe individuele prestaties en tevredenheid bijdragen aan de efficiëntie en effectiviteit van de organisatie. Speciale aandacht wordt besteed aan de noodzaak om zich aan te passen aan de omgevingscondities. Vanwege de ontworpen flexibiliteit van het programma hebben studenten de mogelijkheid om een ​​studieprogramma voor algemeen management aan te passen dat het beste aansluit bij hun individuele loopbaanbelangen.

Waarom Studie Management bij SHIP?

Afgestudeerden van het managementprogramma van Shippensburg University zijn bereid om in zowel private als publieke organisaties te werken. Onze studenten worden niet beperkt door een nauw functioneel perspectief; ze hebben een aanzienlijke mate van flexibiliteit, vanwege de brede reikwijdte van hun studies. Terwijl de typische afgestudeerde op zoek is naar een instapniveau, kunnen degenen met eerdere werkervaring een startbaan en salaris verwachten op een niveau dat evenredig is met hun ervaring. Bij Ship ontwikkel je sterke communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden, samen met een degelijke analytische basis. Als je van competitie houdt, of het proces van uitbreiding van de grenzen van je begrip, ben je goed voorbereid op het managementprogramma in het John L. Grove College of Business.

Studenten in het managementprogramma hebben een unieke kans om zich te concentreren op gespecialiseerde gebieden van managementstudie, waaronder ondernemerschap, human resource management en internationaal management. Daarnaast kun je aanvullende competentiegebieden ontwikkelen op tal van functionele gebieden, waaronder: marketing, financiën, managementinformatiesystemen en supply chain management.

Carrières in Management

Het schip heeft een gevestigde Business Stage-programma dat kansen biedt op on-the-job ervaring tijdens het verkrijgen van studiepunten. Stages veranderen vaak in vacatures, volgens postuniversitaire onderzoeken van scheepvaartstudenten.

Het gemiddelde salaris voor managementfuncties in PA is $ 53.000.

Grote en kleine vereisten

De undergraduate Bachelor of Science graad in Business Administration in Management vereist de voltooiing van een minimum van 120 credit-uren in de volgende gebieden:

  • Algemene onderwijscursussen: Alle studenten moeten het algemene onderwijsprogramma van de universiteit afronden, dat een evenwichtige basis voor liberale kunsten biedt.
  • Business Core Curriculum: Accounting majors volgen hetzelfde kerncurriculum als andere business majors. Deze kern omvat economie, financiën, informatiesystemen, marketing, gedrag van organisaties en bedrijfsrecht evenals andere zakelijke onderwerpen. Raadpleeg de website van het College of Business voor volledige cursusoverzichten.
  • Managementcursussen: er zijn vier mogelijke concentraties binnen het management: Human Resource Management, International Management en Management.

concentraties

  • Human Resources Management
  • Internationaal management
  • Beheer

Accreditaties

Het John L. Grove College of Business, opgericht in 1971, is een van de belangrijkste business schools in de Mid-Atlantische regio. Sinds 1981 is ons college internationaal geaccrediteerd door AACSB International, het meest prestigieuze bedrijfsaccreditatiebureau.

Studentengroepen

Het John L. Grove College of Business heeft een aantal clubs waar studenten aan deelnemen en leren meer over hun studiegebied buiten het klaslokaal. Studentenprofessionals bieden studenten diverse mogelijkheden om professionele contacten te leggen, hun studie te verbeteren met praktische hulp en duurzame vriendschappen op te bouwen binnen het bedrijfsleven. Human Resources Management Club (SHRM) bevordert de ideeën en principes van human resource management. Sprekers van bedrijven worden op de vergaderingen uitgenodigd om actuele trends en vraagstukken op het gebied van human resources te bespreken. Het lidmaatschap van SHRM staat open voor alle geïnteresseerde studenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most p ... Lees meer

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most prestigious business-accrediting agency, AACSB International. Lees Minder
Shippensburg , Harrisburg + 1 Meer Minder