BSBA - Managementinformatiesystemen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom Managementinformatiesystemen bestuderen?

Effectieve informatie is een integraal onderdeel van elke succesvolle organisatie. De ontwikkeling en het beheer van een effectief informatiesysteem vereist competentie in zowel technologische vaardigheden als bedrijfskennis. Managementinformatiesystemen professionals gebruiken tools, technieken en concepten van verschillende disciplines, zoals informatica, managementwetenschap en gedrag in organisaties. Deze interdisciplinaire tools, gecombineerd met een goed begrip van de basisbehoeften van een organisatie, stellen het informatiesysteem professional in staat om computertechnologie toe te passen op de oplossingen voor een breed scala aan zakelijke problemen.

Waarom Managementinformatiesystemen bij SHIP bestuderen?

Managementinformatiesystemen (MIS) professionals hebben behoefte aan krachtige communicatie- en probleemoplossende vaardigheden en een gedegen kennis van bedrijfsprincipes. Op Shippensburg University concentreer je je op het versterken van communicatievaardigheden, het verkrijgen van een brede algemene opleiding die een basisbegrip biedt van onze samenleving en de wereld, kennis verwerft van de basisfuncties van een organisatie en het begrip van de afhankelijkheid van een organisatie op basis van kwaliteit informatie. Tijdens hun junior en senior jaar breiden onze studenten hun focus uit met geavanceerde cursussen in informatiesystemen, management en andere cursussen die hen in staat stellen om de vereiste technische en zakelijke kennis en expertise op te bouwen.

Je zult het leren ervaren door kleine klassen die de interactie met professoren bevorderen en samenwerken met klasgenoten. Shippensburg University ligt in het centrum van Pennsylvania, dicht bij werk- en stagemogelijkheden in Harrisburg, Philadelphia, Washington DC en daarbuiten.

Carrières in managementinformatiesystemen

De voorspelde hoeveelheid en diversiteit van posities in managementinformatiesystemen tot 2020 maken dit een uiterst aantrekkelijke loopbaan voor afgestudeerden.

Afgestudeerden van Shippensburg's undergraduate Management Information Systems (MIS) opleiding vinden vaak banen als:

 • Systeemanalisten
 • Databasebeheerders
 • Netwerkspecialisten
 • Web ontwerpers
 • Software engineers
 • Programmeurs / analisten
 • Project managers
 • Technische trainers
 • consultants

Veel studenten kiezen er ook voor om verder te studeren op MBA-niveau. Als je een carrière wilt met gelijke delen business en technologie, kan het MIS-programma ondergraven de vaardigheden bieden die je nodig hebt.

Het schip heeft een gevestigde Business Stage-programma dat kansen biedt op on-the-job ervaring tijdens het verkrijgen van studiepunten. Er zijn veel stagemogelijkheden voor managementinformatiesystemen, en in sommige gevallen gaan studenten door als deeltijdmedewerkers terwijl ze het cursuswerk voor hun diploma afronden. Stages veranderen vaak in vacatures, volgens postuniversitaire onderzoeken van scheepvaartstudenten.

De online jobbank van SHIP Career Connection bevat lijsten voor zowel volledige als parttime stageplaatsen bij enkele van de meest toonaangevende werkgevers van PA. Je kunt ook je eigen stage regelen door het bijwonen van banenbeurzen, netwerken met vrienden en familie in de bedrijfswereld of je aanmelden bij federale en staatsprogramma's.

Het gemiddelde salaris voor banen in managementinformatiesystemen in PA is $ 58.000.

Grote en kleine vereisten

Toelating tot het John L. Grove College of Business is competitief - succesvolle aanvragers beschikken vaak over zowel hoog gestandaardiseerde test (SAT) scores als een GPA-ranking in het bovenste percentiel van hun eindexamenklas. Hoewel aanvragen het hele jaar door worden geaccepteerd, moeten studenten die hun middelbare schooljaar ingaan, aan het begin van het herfstsemester beginnen met het aanvraagproces.

De undergraduate Bachelor of Science graad in Business Administration in MIS vereist de voltooiing van een minimum van 120 credit-uren in de volgende gebieden:

 • Algemene onderwijscursussen: Alle studenten moeten het algemene onderwijsprogramma van de universiteit afronden, dat een evenwichtige basis voor liberale kunsten biedt.
 • Business Core Curriculum: alle bedrijfskundige majors volgen hetzelfde kerncurriculum. Deze kern omvat economie, financiën, informatiesystemen, marketing, gedrag van organisaties en bedrijfsrecht evenals andere zakelijke onderwerpen. Raadpleeg de website van het College of Business voor volledige cursusoverzichten.
 • MIS-cursussen: De vereiste vakken van de major bieden studenten de academische achtergrond die nodig is om succesvolle professionals te worden. Zie een volledige lijst op de pagina Management Information Systems.

Verlaagde collegegeldtarieven zijn van toepassing op studenten buiten de staat die afstuderen in MIS vanwege federale STEM-beurzen.

Accreditaties

Het John L. Grove College of Business, opgericht in 1971, is een van de belangrijkste business schools in de Mid-Atlantische regio. Sinds 1981 is ons college internationaal geaccrediteerd door AACSB International, het meest prestigieuze bedrijfsaccreditatiebureau.

Studentengroepen

Het John L. Grove College of Business heeft een aantal clubs waar je aan deel kunt nemen en meer te weten kunt komen over je studiegebied buiten het klaslokaal. Studentenprofessionals bieden u diverse mogelijkheden om professionele contacten te leggen, hun studieroute te verbeteren met hands-on toepassingen en duurzame vriendschappen op te bouwen binnen het bedrijfsleven. De MIS Club helpt u uw visie op informatiesystemen uit te breiden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most p ... Lees meer

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most prestigious business-accrediting agency, AACSB International. Lees Minder
Shippensburg , Harrisburg + 1 Meer Minder