BSBA - Ondernemerschap

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

ondernemerschap

Studenten in de BSBA in Entrepreneurship-opleiding aan de universiteit van Shippensburg leren zich voor te bereiden op de uitdagingen die gepaard gaan met het creëren van nieuwe ondernemingen en het beheer van kleine bedrijven. Dit nationaal geaccrediteerde programma biedt een brede vaardigheid voor het bedrijfsleven. Het biedt ook aangepaste paden voor succes in specifieke bedrijfssystemen, waaronder nieuwe ondernemingen, franchises, zakelijke ondernemingen, maatschappelijk verantwoorde bedrijven en familiebedrijven.

Waarom ondernemerschap bij SCHIP bestuderen?

Succesvolle afronding van de undergraduate entrepreneurship-graad aan Shippensburg University leert je belangrijke vaardigheden voor succes in de hedendaagse economie. Het succes van de Amerikaanse economie is gebaseerd op de expertise van de mensen die zelf aan het werk zijn - Ship's entrepreneurship major leert je hoe je hard werken en geweldige ideeën vertaalt in winstgevende bedrijven.

Je leert kansen te herkennen en nieuwe ideeën om te zetten in businessplannen met een focus op implementatie. Het programma is ontworpen om afgestudeerden inzicht te geven in risico's en om een ​​ondernemersperspectief te ontwikkelen om uitdagingen te overwinnen en succes te behalen.

Het programma biedt ook een grondige achtergrond in marketing, management en hedendaagse economische theorie die nuttig kan zijn in de beroepsbevolking.

Shippensburg is de enige universiteit in het Pennsylvania State State System of Higher Education die een BSBA in ondernemerschap aanbiedt.

Carrièremogelijkheden

Een ondernemerschapsdiploma van Shippensburg University bereidt je voor op een van de volgende carrièresporen:

  • Zakelijk ondernemerschap (intrapreneurship): ontwikkeling van nieuwe activiteiten of producten voor bestaande bedrijven
  • Onafhankelijk ondernemerschap: een eigen winstoogmerk starten
  • Familiebedrijf: werken voor het familiebedrijf als nieuw of toekomstig management
  • Sociaal ondernemerschap: starten van nieuwe of ontwikkelen van bestaande non-profit of community-servicegerichte bedrijven

Ship's entrepreneurship-programma heeft een werkgelegenheidspercentage van 100 procent voor afgestudeerden van het programma. Het schip heeft een gevestigde Business Stage-programma dat kansen biedt op on-the-job ervaring tijdens het verkrijgen van studiepunten. Hoewel deelname niet verplicht is voor de voltooiing van een ondernemerschapsconcentratie, verdienen studenten een volledig krediet per uur voor elk equivalent van een 40-urige werkweek die ze afronden. Studenten kunnen maximaal negen credits ontvangen.

Deze stagemogelijkheden zijn onder andere familiebedrijven, franchises, kleine bedrijven en bedrijven waar ondernemers met een grote behoefte aan leiderschap behoefte hebben. Stages veranderen vaak in vacatures, volgens postuniversitaire onderzoeken van scheepvaartstudenten.

De online jobbank van SHIP Career Connection bevat lijsten voor zowel volledige als parttime stageplaatsen bij enkele van de meest toonaangevende werkgevers van PA.

Het gemiddelde salaris voor een baan als ondernemer in PA is $ 85.000.

Grote en kleine vereisten

De undergraduate Bachelor of Science in Business Administration in Entrepreneurship vereist de voltooiing van een minimum van 120 credit-uren in de volgende gebieden:

  • Algemene onderwijscursussen: Alle studenten moeten het algemene onderwijsprogramma van de universiteit afronden, dat een evenwichtige basis voor liberale kunsten biedt.
  • Business Core Curriculum: alle business majors volgen hetzelfde kerncurriculum. Deze kern omvat economie, financiën, informatiesystemen, marketing, gedrag van organisaties en bedrijfsrecht evenals andere zakelijke onderwerpen.
  • Cursussen ondernemerschap: een reeks cursussen voor ondernemersstudenten die de nodige technische kennis biedt met betrekking tot hulpmiddelen, technieken en concepten.

Cursussen ondernemerschap

Grove College of Business biedt een 18-credit Entrepreneurship minor voor niet-zakelijke studenten. Deze minor biedt studenten dezelfde basiskennis en vaardigheden als de Business Minor, maar met een sterke nadruk op innovatie en probleemoplossing. Deze minor bereidt studenten voor om te slagen als innovators en waardeert makers in een snel veranderende wereld. Om toegelaten te worden tot de minor, moet je met succes de algemene onderwijsvereisten voor het programma afronden. Zie de meest recente academische catalogus voor details.

Studentengroepen

Enactus: Enactus (Entrepreneurship Action Us) is een wereldwijde non-profitorganisatie die letterlijk de wereld verandert via zeer toegewijde studententeams op meer dan 1600 universiteitscampussen in 40 landen. De organisatie biedt studenten de mogelijkheid om leiderschap, teamwerk en communicatievaardigheden te ontwikkelen door het leren, oefenen en onderwijzen van de principes van vrij ondernemerschap, waardoor de levensstandaard voor miljoenen mensen in het proces wordt verbeterd. Geleid door vooraanstaande facultaire adviseurs en ondersteund door bedrijven over de hele wereld, geven Enactus-teams belangrijke concepten door middel van educatieve outreach-projecten, waaronder markteconomie, ondernemerschap, persoonlijk en financieel succes, en bedrijfsethiek om zichzelf, hun gemeenschappen en hun landen te verbeteren. Elk jaar worden er wereldwijd wedstrijden georganiseerd, waarbij duizenden studenten en bedrijfsleiders samenkomen om hulde te brengen aan deze buitengewone educatieve outreachprojecten.

Accreditaties

Het John L. Grove College of Business, opgericht in 1971, is een van de belangrijkste business schools in de Mid-Atlantische regio. Sinds 1981 is ons college internationaal geaccrediteerd door AACSB International, het meest prestigieuze bedrijfsaccreditatiebureau.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most p ... Lees meer

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most prestigious business-accrediting agency, AACSB International. Lees Minder
Shippensburg , Harrisburg + 1 Meer Minder