BSBA - Persoonlijke financiële planning

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom persoonlijke financiële planning studeren aan de universiteit van Shippensburg?

Het veld van financiële planning maakt een aanzienlijke groei door. De behoefte van het publiek aan professioneel financieel advies is drastisch toegenomen als gevolg van de veranderingen in demografie en financiële regulering. Bekijk het programma voor persoonlijke financiële planning aan het John L. Grove College of Business, Universiteit van Shippensburg, waar u meer te weten komt over de waardebepaling van effecten, verzekeringen, nalatenschappen en pensioenplanning en employee benefits.

Geregistreerd en gecertificeerd door de Certified Financial Planner Board (of CFP Board), dit programma zal u helpen een sterke basis te leggen in de financiële planning. Als een student persoonlijke financiële planning aan de universiteit van Shippensburg, leer je sollicitatiegesprekken en analytische vaardigheden om je te helpen financieel slim te worden voor je toekomstige carrière. Na succesvolle voltooiing van de aanbevolen cursussen, komt u in aanmerking om te zitten voor de CFPexam.

Accreditaties

Het John L. Grove College of Business, opgericht in 1971, is een van de belangrijkste business schools in de Mid-Atlantische regio. Sinds 1981 is ons college internationaal geaccrediteerd door AACSB International, het meest prestigieuze bedrijfsaccreditatiebureau.

Benodigde cursussen:

FIN312-investeringen

FIN320 Risicobeheer en verzekering

FIN322 Estate Planning

FIN324 Retirement Planning en Employee Benefits

FIN333 Toegepast bedrijf en beveiligingsanalyse

FIN421 Capstone voor persoonlijke financiële planning

ACC306 Belastingadministratie

Contact:

Dr. Fan Liu

Vakgroep Finance en Supply Chain Management

FLiu@ship.edu

717-477-1786

Grove Hall 231

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most p ... Lees meer

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most prestigious business-accrediting agency, AACSB International. Lees Minder
Shippensburg , Harrisburg + 1 Meer Minder