BSBA - Supply Chain Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom Supply Chain Management bestuderen?

Supply chain management is een groeiend veld dat steeds belangrijker wordt omdat bedrijven een wereldwijde benadering van sourcing en productie aannemen. Studenten die zijn afgestudeerd aan de Supply Chain Management-opleiding van Shippensburg hebben werk gevonden in logistiek, facility management, verkeersbeheer, inkoop en meer. Dankzij de flexibiliteit van het programma en de optionele cursusinhoud kunt u verschillende aspecten van het vakgebied verkennen en uw opleiding hierop afstemmen.

Waarom Supply Chain Management bestuderen bij SHIP?

Supply Chain Management majors aan de Shippensburg University volgen een verscheidenheid aan cursussen op het gebied van:

 • Logistiek management
 • Voorspelling
 • inkoop
 • Voorraadbeheer
 • Productiemanagement
 • Kwaliteitsverzekering
 • scheduling
 • Informatiemanagement
 • Klantenservice

Deze cursus bereidt u voor op certificering als een Certified Supply Chain Professional (CSCP).

Het schip heeft een gevestigde Business Stage-programma dat kansen biedt op on-the-job ervaring tijdens het verkrijgen van studiepunten. Studenten verdienen een volledig credit-uur voor elk equivalent van een 40-urige werkweek die ze afwerken. Studenten kunnen maximaal negen credits ontvangen.

De online jobbank van SHIP Career Connection bevat lijsten voor zowel volledige als parttime stageplaatsen bij enkele van de meest toonaangevende werkgevers van PA. Studenten kunnen ook hun eigen stage regelen door het bijwonen van banenbeurzen, netwerken met vrienden en familie in het bedrijfsleven, of zich aanmelden voor federale en staatsprogramma's. Stages moeten worden goedgekeurd door zowel de afdelingsvoorzitter als de stagedirecteur.

Deze stagemogelijkheden zijn onder andere familiebedrijven, franchises, kleine bedrijven en bedrijven waar ondernemers met een grote behoefte aan leiderschap behoefte hebben. Stages veranderen vaak in vacatures, volgens postuniversitaire onderzoeken van scheepvaartstudenten.

Carrières in Supply Chain Management

Scheepsafgestudeerden met een supply chain management achtergrond kunnen werk vinden in een breed scala van beroepsspecialisten. Lonen voor recent afgestudeerden in supply chain-programma's, volgens verschillende enquêtes, rang bij de top onder de verschillende business majors. Supply chain management speelt ook een centrale rol in de wereldeconomie. Er zijn veel vacatures beschikbaar met betrekking tot de ontwikkeling en het onderhoud van de internationale toeleveringsketen.

Supply chain management salarissen in PA variëren van $ 41.000 - $ 79.000.

Grote en kleine vereisten

De undergraduate Bachelor of Science in Business Administration graad in Supply Chain Management vereist de voltooiing van een minimum van 120 credit-uren in de volgende gebieden:

 • Algemene onderwijscursussen: Alle studenten moeten het algemene onderwijsprogramma van de universiteit afronden, dat een evenwichtige basis voor liberale kunsten biedt.
 • Business Core Curriculum: alle bedrijfskundige majors volgen hetzelfde kerncurriculum. Deze kern omvat economie, financiën, informatiesystemen, marketing, gedrag van organisaties en bedrijfsrecht evenals andere zakelijke onderwerpen. Raadpleeg de website van het College of Business voor volledige cursusoverzichten.
 • Supply Chain Management Courses: De vereiste cursussen van de major bieden studenten de academische achtergrond die nodig is om succesvolle professionals te zijn. Bekijk een volledige lijst op de Supply Chain Management-pagina.
 • Logistiek Management Concentratie: Studenten kunnen aanvullende cursussen voltooien om een ​​BSBA te behalen met een concentratie in Logistiek Management.

Accreditaties

Het John L. Grove College of Business, opgericht in 1971, is een van de belangrijkste business schools in de Mid-Atlantische regio. Sinds 1981 is ons college internationaal geaccrediteerd door AACSB International, het meest prestigieuze bedrijfsaccreditatiebureau.

Studentengroepen

Het John L. Grove College of Business heeft een aantal clubs waar je aan deel kunt nemen en meer te weten kunt komen over je studiegebied buiten het klaslokaal. Studentenprofessionals bieden verschillende mogelijkheden voor het ontwikkelen van professionele contacten, het verbeteren van je studierichting met hands-on toepassingen en het opbouwen van duurzame vriendschappen binnen het bedrijfsleven. De Supply Chain Management Club bereidt je voor op de overgang van klaslokaal naar carrière op het door jou gekozen vakgebied.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most p ... Lees meer

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most prestigious business-accrediting agency, AACSB International. Lees Minder
Shippensburg , Harrisburg + 1 Meer Minder