BSc (Hons) Accounting & Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Deze cursus geeft je een diepgaand inzicht in boekhouding en financiën en hun belang in een organisatorische en zakelijke context. In jaar drie kun je je cursus aanpassen door je modules te kiezen die aansluiten bij je interesses of toekomstige loopbaanrichting. U kunt zich specialiseren in accountancy of een breder perspectief op zaken krijgen.

Voordelen van de cursus

Je kunt in je derde jaar een betaalde stage volgen om je inzetbaarheidsvaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. Eerdere studenten van deze cursus hebben genoten van succesvolle stages bij Disney, Morrisons en de NHS. We hebben een speciaal bureau voor inzetbaarheid en plaatsing om u te ondersteunen en u toegang te geven tot een breed scala aan vacatures van lokale, nationale en internationale werkgevers. Begeleiding en seminars voorafgaand aan plaatsing zijn beschikbaar over onderwerpen zoals CV en schrijven van brieven, hoe te slagen bij sollicitatiegesprekken en psychometrische tests die aansluiten bij uw ideale baan.

Je kunt ook profiteren van onze optie voor studie in het buitenland, zodat je een semester of een jaar kunt studeren aan universiteiten in Australië, Canada en Europa.

Bij Leeds Business School zijn we toegewijd aan het ondersteunen van je professionele ontwikkeling - daarom bieden we een gastcollege-programma aan. Eerdere sprekers zijn de CEO van de London Stock Exchange, Shadow Chief Secretary van de Treasury, verleden voorzitter en president van de Academy of Marketing, Chief Executive van de British Bankers Association, de Chief Economist van de Yorkshire Bank en de redacteur van Cosmopolitan.

Toelatingseisen

UCAS-tariefpunten: 112 punten vereist. (Minimaal 72 van twee A-niveaus of gelijkwaardig, uitgezonderd algemene studies).

Als u via UCAS solliciteert, lees dan meer over hoe uw kwalificaties in het UCAS-tarief passen.

NIVEAU 5 INVOER:Directe toegang tot niveau 5 bij het succesvol behalen van de kwalificatie AAT (de Association of Accounting Technicians) niveau 4.
GCSE's:GCSE Engelse taal graad C of hoger en GCSE wiskunde graad B of hoger (graad 4 en graad 5 voor degenen die vanaf 2017 hun GCSE gebruiken) of gelijkwaardig. Sleutelvaardigheden / functionele vaardigheden niveau 2 en het certificaat voor volwassenenkennis worden geaccepteerd in plaats van GCSE klasse C Engelse taal. Sleutelvaardigheden / functionele vaardigheden Niveau 3 worden geaccepteerd in plaats van GCSE Grade B Maths.
TOEGANG TOT HIJ DIPLOMA:Over het geheel genomen met een minimum van 112 UCAS-tariefpunten.
SCHOTSE AWARDS:Minimaal 5 vakken in niveau B op hoger niveau.
IERS VERLATEN CERTIFICAAT:Minimaal 5 vakken in Grade C1 of hoger op hoger niveau, waarvan minimaal 3 op B2 moeten staan.
SELECTIECRITERIA:

We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie zal worden afgeleid van uw persoonlijke verklaring en referentie en zal alleen worden gebruikt als u voldoet aan de algemene toegangseisen.

INTERNATIONALE BACCALAUREATE

25 punten

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

ONZE VERPLICHTING OM ELKE STUDENT TE HELPEN SLAAT:

Leeds Beckett University streeft ernaar dat elke student met het potentieel om te slagen aan onze universiteit dit kan doen, ongeacht hun achtergrond. Om deze reden hanteren we een contextueel toelatingsbeleid, wat betekent dat we rekening houden met een aantal extra factoren bij het beoordelen van de aanvraag van een student. Kandidaten die voldoen aan ten minste één van onze criteria voor contextuele toelating krijgen een plaats in deze cursus aangeboden met lagere (voorspelde of behaalde) UCAS-tariefpunten dan ons gepubliceerde tarief (hierboven).

Onze contextuele toelatingscriteria zijn:

  • De postcode van het huis is in een gebied waar weinig mensen naar de universiteit gaan (gebied POLAR4 quintile 1 of 2. Dit kan worden gecontroleerd op de Office for Students-website)
  • Verklaarde handicap op het UCAS-aanvraagformulier (of directe aanvraag voor deeltijdaanvragers)
  • Boven de 21 jaar op 1 september voordat de cursus begint
  • Aangegeven als zorgverlater op het UCAS-aanvraagformulier (of directe aanvraag voor deeltijdaanvragers)

Volwassen aanvragers

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. Alle studenten worden in aanmerking genomen via het hierboven beschreven contextuele toelatingsbeleid. Als u niet voldoet aan de vereisten via het contextuele toelatingsbeleid, kunnen we u mogelijk nog steeds een aanbieding doen als u recente relevante werkervaring hebt via ons beleid 'Erkenning van eerder leren'. Zorg ervoor dat u zowel uw kwalificaties als alle relevante werkervaring in uw aanvraag vermeldt, zodat we u, indien van toepassing, onder beide regelingen kunnen behandelen.

Alle kandidaten voor onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereiste van GCSE graad C of gelijkwaardig, we accepteren bijvoorbeeld enkele functionele vaardigheidstests.

Baanperspectieven

Met deze cursus bent u snel op weg om u te kwalificeren als professionele accountant. Na het behalen van uw diploma hebt u substantiële vrijstellingen van de examens die vereist zijn om lid te worden van de belangrijkste professionele accountancy-instellingen zoals de Association of Chartered Certified Accountants, het Chartered Institute of Management Accountants en het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales. Naast boekhouding, kunt u een breed scala aan stimulerende en financieel lonende beroepen invoeren, waaronder boekhouding, effectenhandel, functies in de financiële dienstverlening en bedrijfsbeheer.

  • Stagiair Chartered Accountant
  • Accountant
  • Financieel assistent
  • Financieel medewerker

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

VK & EU

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 9250. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de gevolgen van inflatie.

Internationale

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 12000. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgelegd.

uitrusting

The Rose Bowl

De Rose Bowl heeft indrukwekkende onderwijsruimtes, auditoria, conferentiefaciliteiten en een uitstekende lokale reputatie als zakencentrum. De Rose Bowl plaatst onze studenten in het centrum van een dynamische zakengemeenschap.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder